Přejít na obsah

Dokonalé hodinky.. Co byste změnili ?

petr_cha

Doporučené příspěvky

Asi to znáte... Krásné hodinky.. Obdivujete je, začínáte přemýšlet, že by jste si je i koupili... Dokonce se blíží i nějaké to výročí, které by ještě lépe odůvodnilo nákup... Ale pak to přijde.. Všimnete si nějaké drobnosti, která vám předtím unikala a od té doby najednou problém... Stále ty hodinky milujete, ale ten malý červíček hlodá... Je to drobnost a nakonec jí překousnete nebo budete trvat na absolutní dokonalosti? Nebo se to dá říct takhle: co by jste na hodinkách, které obdivujete, změnili, aby byly úplně dokonalé?

Můj aktuální příklad prikládám v podobě již upraveného obrázku... Nebyly by takto lepší ? :-)

post-15480-1443298763,06.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. A druhy priklad.. MM300...nejdrive mi to vubec neprislo, ale po nejakem case me to strasne zacalo rozcilovat... Vzdycky kdyz jsem se podival na cifr, tak mi prislo, ze v tom bloku napisu srovnanych do ctyr radku vidim tri fonty... Tak jsem je prodal... A pritom mi tak chybi :-)

Kdyby tam nebylo to professional tucnejsim pismem a 300 bylo stejnou velikosti jako marine, tak je mam mozna do dneška... :-)

post-15480-1443299187,5.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Asi to znáte... Krásné hodinky.. Obdivujete je, začínáte přemýšlet, že by jste si je i koupili... Dokonce se blíží i nějaké to výročí, které by ještě lépe odůvodnilo nákup... Ale pak to přijde.. Všimnete si nějaké drobnosti, která vám předtím unikala a od té doby najednou problém... Stále ty hodinky milujete, ale ten malý červíček hlodá... Je to drobnost a nakonec jí překousnete nebo budete trvat na absolutní dokonalosti? Nebo se to dá říct takhle: co by jste na hodinkách, které obdivujete, změnili, aby byly úplně dokonalé?

Můj aktuální příklad prikládám v podobě již upraveného obrázku... Nebyly by takto lepší ? :-)

attachicon.gifTudor-heritage-black-bay-blue-2.jpg

Chybějící podkova to nevyřeší, Tudory mají moc tlustý pouzdro. Průměr 40mm, gilt dial, černá luneta, tah 20mm a mám definitivky. Mají nádherný safír

.. A druhy priklad.. MM300...nejdrive mi to vubec neprislo, ale po nejakem case me to strasne zacalo rozcilovat... Vzdycky kdyz jsem se podival na cifr, tak mi prislo, ze v tom bloku napisu srovnanych do ctyr radku vidim tri fonty... Tak jsem je prodal... A pritom mi tak chybi :-)

Kdyby tam nebylo to professional tucnejsim pismem a 300 bylo stejnou velikosti jako marine, tak je mam mozna do dneška... :-)

attachicon.gifMM300-02~01.jpg

Nejlepší MarineMastery jsou SBDX003 s historical dialem. Bohužel se blbě shání

Odkaz ke komentáři

Tak je to fotka, já to okem prakticky nevídím, nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo vadit, výrobce asi také ne, samozřejmě povinnost to není, třeba Vacheron to taky na některých hodinkách vynechal (i když ten si to může dovolit).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...