Michal444 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 v poslednej dobe vidavam vela pravnikov s IWC 7days... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Jsem ex-IWC, ale tady bych bral JLC. Pokud by ve výběru nebyly IWC s Etou, ale třeba Portugaly s ručním natáčet a osmidenní rezervou, tak už by to tak jednoznačné nebylo. Ty, nebo JLC Geophysic, to by byl složitější výběr.Ony ty inhauzní IWC bejvaj dost velký, ne? To by u oblekovek mohlo bejt dost limitující, pokud nemá vyloženě nějaký silnější zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Ano, jsou veliké. Všechny, téměř bez výjimky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Slušný rozpočet, absolutně univerzální, s aurou, 120. hodinovou rezervou, na celý život, volil bych tohle. Varinta v oceli nebo titanu, s tahem nebo bez. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. října 2015 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Po vlastnich zkusenostech bych nechal vyber primo na oslavenci. Byla by skoda, aby darek ke 40. narozeninam neodpovidal jeho predstavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Za mne JLC. A pořádně vyzkoušet. Včetně funkčnosti, neopomenout zkoušku datumky, když ji vybraný model bude mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Ja bych se priklonil k navrhu Sarky Farky a sel do Rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Keby obdarovany nechcel ist s davom, tak Nomos ma par fajnovych kuskov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Tie Nomos su paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Mám podozrenie, že väčšina členov tu navrhuje hodinky, ktoré by chceli sami . Ja sa pridávam k Pjurcikovi. Deň dovolenky, výlet do Viedne (alebo inam) a nech si oslávenec vyberie sám. Navrhujem to preto, že presne takto by sa mi to páčilo, keby som už štyridsiatku nebol prešvihol .Ešte je možnosť navštíviť spolu Viennatime, alebo lepšie obsadený Munichtime, ak to čas dovoľuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Mít někdo pro mě na dárek rozpočet 15kEUR a koupil něco bez porady se mnou, nedejbože třeba takové Nomosy o pár postů výš, no to bych si ho asi urval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) ... nedejbože třeba takové Nomosy o pár postů výš, no to bych si ho asi urval... a vzteky rozšlapal... mimo to, JLC jsem nenavrhoval jako něco, co bych sám z toho všeho chtěl ... měl jsem to všechno tak hezky rozškatulkovaný, což neprozradim, ale vlastně když nad tím tak teď přemýšlím ... JO, CHTĚL ... ale všechny ostatní navrhovaný taky. Upraveno 6. října 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Tady záleží na povaze oslavence a na tom, jak vnímá hodinky. Dárek, který Ti vybere žena je vždy osobnější, než "poukaz". I když společný výlet završený koupí dárku může být také na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Mám podozrenie, že väčšina členov tu navrhuje hodinky, ktoré by chceli sami . ...alebo ich uz maju Ale spolocny vylet do Wien a nakup v kamennom obchode ma veru svoje caro. Dojst podvecer, prespat napr. v Hotel Mercure Secession (v centre, maju vlastne parkovisko) a dalsi den prejst par obchodov, spolocne vybrat hodikovy darcek a uzit si nakup, dat si niekde obed.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Mít někdo pro mě na dárek rozpočet 15kEUR a koupil něco bez porady se mnou, nedejbože třeba takové Nomosy o pár postů výš, no to bych si ho asi urval... +1 (vím, že se tyhle posty moc nenosí, ale tohle je přesný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 S rozpočtem 15k éček pořídit Nomos? No to fakt nee. To bych šel velmi rád s "davem" a pořídil JLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Pekny budget a este krajsie navrhovane hodinky ale.....ako niekolky predomnou tiez by som to nechal vybrat neho. Ak kazdopadne chces to ako prekvapenie tak skus nejak ho zatiahnut do predajne s hodinkami samozrejme nenapadne ako by pre seba nieco a nechaj ho aby sa poobzeral. Nehovorim ze to zabere a hlavne nie u pravnika ale kto vie, mozno To sama musis posudit aky ma vztah k hodinkam, ked nosi Tissoty za vyrazne nizsiu cenu nez teraz tvoj rozpocet mozno ze by v zivote nedal tolko penazi za hodinky a ked uvidi ich cenu na pripadnom obzierani tak to moze dopadnut aj celkom negativne. Dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) Som netusil, ze nomos vyvola taku odozvu. Ano JLC by som sl zrejme aj ja vo finale kupil, ale pre mna osobne su lepsie nomos lambda v zlate, s vlastnym strojcekom a patricnou davkou exkluzivity nez IWC s etou v zlate. Byt v pozicii obdarovaneho, tak by som si najradsej sam vybral. Raz boli na mna takto planovane ML za "len" 1500 eur a ked som sa to dozvedel, tak ma prepadla panika a zacal rozmyslat ako to stopnut. Upraveno 6. října 2015 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Dovolím si malý OT, ktorý sa nijak netýka autorky threadu a jej výberu. Vlákna samotného sa dotýka tak letmo. Som si pri téme darčeky spomenul na moju bývalú. Zlatá ženská, akurát darčeky jej nejak nevychádzali. Vždy mi kúpila niečo, čo som teda naozaj nečakal a prakticky nikdy mi darček nesadol do vkusu. Ale tak nerobil som si ťažkú hlavu a vždy som sa tváril, že sa mi darček páči. Až raz som to nevydržal a spýtal sa je, že kam chodí na nápady na tie moje darčeky. A ona mi vysvetlila, že počula, že ako darček sa má dať niečo, čo by si obdarovaný sám nikdy nekúpil. Tak som jej zas ja vysvetlil, ako to je v skutočnosti myslené. Už je to dávno, čo sme sa rozišli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slice Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 (upraveno) ono je to celé postavené na osobnosti obdarovaného. jeho vkuse a prioritách. preto je asi najlepšie a hlavne pri tak drahom darčeku, aby pán manžel do toho aspoň nejakým spôsobom mohol zasiahnuť. je tu očividná snaha dať darček, ktorý sa nejako vryje a zostane dlho na svetle. aby to neskončilo tak, že obdarovaný dar nedocení.a hlavne dar nemá vychovávať: - toto je proste špička, vysoká hodinárčina, určite k tomu dospeješ.prechod zo 400? tissotov nemusí byť plynulý.keby som napr. dostal vyššie spomínané JLC, tak sa určite poteším. a asi by som bol aj paf z tak hodnotného darčeka. ale v druhom slede by ma škrelo, že moja predstava o hodinách, čo chcem na ruku je niekde inde. aj napriek tomu, že sú to kurva dobré hodiny a viem o tom. Upraveno 6. října 2015 uživatelem slice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se