Kostra Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Kucí, dělám to nerad, ale na poslední chvíli se musím odhlásít:-( Hezky si to užijte a nezapomeňte fotit;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Díky všem za účast a skvělý pokec. Bylo to velice příjemné setkání restauraci navzdory. Budu se těšit na příští akci v nějakém novém vhodnějším prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Mimochodem asi fakt už potřebuju nějaký Pamy (sorry za kvalitu fotky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Fotit se tam nedá, to je známá věc, tak aspoň malou ochutnávku pošlu. Pánové díky za skvělou společnost, bylo to super odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Pěkné, asi dobrý oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Kuci díkec, fajn pokec, zasmáli jsme se, nakonec i kvalitě obsluhy a zařízení jako takového… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Pánové, moc rád jsem vás viděl a budu se těšit někdy jindy a zřejmě i někde jinde na shledanou! Krásné léto všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Mrzí mě to, ale tentokrát jsem nemohl. Dopoledne jsem by na 2. dávce mikročipů od Gatese a odpoledne jsem byl takovej marnej, hodně unavenej. Holt než se ty nanočipy správně propojí, tak to člověka znaví. Příště si už sraz pohlídám. Naštěstí pro mě ani Kostra nedorazil, tak nemusím být až tolik smutný, byl jsem moc zvědavý na Beemanovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Zdar borci, při nedávném kafe-pokecu s ChW ambasadorem @Dokusan jsme se bavili, že bychom vymysleli nějaký sraz. Až se oteplí, ojaří - třeba březen nebo pak květen. Duben jsem off - výstavy na SK a nějaké foto. Teda, pokud se něco nepo*ere vzhledem k situaci ve světě. Chomout už z daleka není co býval, nový majitel a naposled prý hrozný voser. Tak třeba něco v Olmu - kámoš má nyní celkem fajn hospodu - https://www.facebook.com/stodolaolomouc/ Světlo +- jako v Chomoutu. Fajn jídlo, pivo Starobrno a Bažant a teoreticky bych mohl zvládnout zajistit soukromý salonek. Ale je to zatím výstřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Já bych byl pro ... dlouho jsem nikde nebyl a rád vás opět uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Jsem pro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Super, pojďme se družit;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Ale jóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Rád se zastavím…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Že by konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Prima! Aktuálně zjišťuju možnosti salonku a pak případně domluvíme zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) před 4 hodinami, tomina666 napsal: Zdar borci, při nedávném kafe-pokecu s ChW ambasadorem @Dokusan jsme se bavili, že bychom vymysleli nějaký sraz. Až se oteplí, ojaří - třeba březen nebo pak květen. Duben jsem off - výstavy na SK a nějaké foto. Teda, pokud se něco nepo*ere vzhledem k situaci ve světě. Chomout už z daleka není co býval, nový majitel a naposled prý hrozný voser. Tak třeba něco v Olmu - kámoš má nyní celkem fajn hospodu - https://www.facebook.com/stodolaolomouc/ Světlo +- jako v Chomoutu. Fajn jídlo, pivo Starobrno a Bažant a teoreticky bych mohl zvládnout zajistit soukromý salonek. Ale je to zatím výstřel. Tak uzavřený salonek je možný... Kapacita cca 20-25 míst. Pokud teda souhlasíte, máte chuť, vystřelíme nějaké termíny? 17.3. 18.3. 24.3. 25.3. duben je u mě meeh 12.5. 13.5. vzhledem k tomu, že nebudem venku, budem v teple a jsme (myslím) nadržení po spplečném pokecu a pivku, jsem osobně za nějaký březnový termín - ať to neopadne. Upraveno 24. února 2022 uživatelem tomina666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 18.3. Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 18.3. tomina666 - bude Blue navy muchlovačka s @Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Za mě 18.3. o.k. ale klidně se přizpůsobím i jiný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se