Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobré  to bylo, rád jsem viděl staré známé a nové tváře. 🍻

Fajné fotky 👍

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Super fotky, děkujeme 🙂!🍻

Odesláno (upraveno)
  V 23. 3. 2024 v 12:30, shewcza napsal:

Já mám jednu širokoúhlou, pro představu, ale ještě tam nejsou zdaleka všichni 🙂

20240322_185729.jpg

Rozšířit  

Účast byla uctyhodna, bohužel sem si nestihl se všemi popovídat a s mnohými se ani seznámit (z části je to tím, že chodím pořád ven hulit) 

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno
  V 23. 3. 2024 v 16:32, Dokusan napsal:

Účast byla uctyhodna, bohužel sem si nestihl se všemi popovídat a s mnohými se ani seznámit (z části je to tím, že chodím pořád ven hulit) 

Rozšířit  

Noo, hele.. pro příště budeme muset sehnat lepší, větší prostor. Ono to sice kapacitou bylo na hraně (opomenu-li ty, kteří dorazili nad počet), jenže nulový prostor kolem.  😕 

napadlo mě, že příště, když nás bude víc, booknem celou zadní část třeba U Klásků atd.. 

Odesláno

Taky díky za setkání s příjemný pokec. 👍Ten prostor byl fakt na tolik lidí malý. Tak jsem nestihl si nejen pokecat, ale s některými se ani seznámit. Nebylo jednoduché se probojovat na opačný konec stolu. 

Moc jsem nefotil, tak jenom přidám toto

PXL_20240322_191218249.thumb.jpg.f77ee6a59cb048196de2a29ed7a7987b.jpgPXL_20240322_190707881.thumb.jpg.5a941728ab67c81a49a65a156c91cfa5.jpg

Odesláno

Koukám pánové, že jste si to užili.
Zdravím ze špitálu.
Fotografům díky za fotky, připomněl jsem si některé známé ksichty, ale tak sotva půlku, většina pro mě neznámá, takže lituju, že mi to nevyšlo a nepoznal jsem tak nové tikaře.
Věřím, že příště ..

Odesláno

Bylo mi potěšením seznámit se a moci rovnou poslouchat vzájemné narážky Cyrila s Emanem - věřím, že ho Eman příště vytáhne zase 😉👍😄

• po měsících...
Odesláno

Nazdar mládeži, už to bude skoro rok od posledního srazu, nestýská se vám už trošku?

Co takhle něco v březnu, s ohledem na jarní prázdniny asi druhá polovina?

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dobrý nápad, za mě ideal 21./22.👌

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odesláno

Gate?

Odesláno
  V 25. 2. 2025 v 18:03, tomina666 napsal:

Já jsem pro!
Moc rád vás uvidím! Ale co místo?

Rozšířit  

Předběžně jsem koukal třeba na Bistro Helen/Lobster, nabízí možnost pronájmu salónku s rautem, takže když by byl předem potvrzený počet osob... Případně klasická restaurace s vyhrazenou částí zase

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...