Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, shewcza napsal:

Já mám jednu širokoúhlou, pro představu, ale ještě tam nejsou zdaleka všichni 🙂

20240322_185729.jpg

Účast byla uctyhodna, bohužel sem si nestihl se všemi popovídat a s mnohými se ani seznámit (z části je to tím, že chodím pořád ven hulit) 

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Dokusan napsal:

Účast byla uctyhodna, bohužel sem si nestihl se všemi popovídat a s mnohými se ani seznámit (z části je to tím, že chodím pořád ven hulit) 

Noo, hele.. pro příště budeme muset sehnat lepší, větší prostor. Ono to sice kapacitou bylo na hraně (opomenu-li ty, kteří dorazili nad počet), jenže nulový prostor kolem.  😕 

napadlo mě, že příště, když nás bude víc, booknem celou zadní část třeba U Klásků atd.. 

Odkaz ke komentáři

Taky díky za setkání s příjemný pokec. 👍Ten prostor byl fakt na tolik lidí malý. Tak jsem nestihl si nejen pokecat, ale s některými se ani seznámit. Nebylo jednoduché se probojovat na opačný konec stolu. 

Moc jsem nefotil, tak jenom přidám toto

PXL_20240322_191218249.thumb.jpg.f77ee6a59cb048196de2a29ed7a7987b.jpgPXL_20240322_190707881.thumb.jpg.5a941728ab67c81a49a65a156c91cfa5.jpg

Odkaz ke komentáři

Koukám pánové, že jste si to užili.
Zdravím ze špitálu.
Fotografům díky za fotky, připomněl jsem si některé známé ksichty, ale tak sotva půlku, většina pro mě neznámá, takže lituju, že mi to nevyšlo a nepoznal jsem tak nové tikaře.
Věřím, že příště ..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...