roura74 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Pánové, ještě jedna věcná… Mám na fotkách více obličejů než hodinek. Budete s tím v pohodě?No problemo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Skromná reportáž ze včerejška! Ještě jednou díky moc za účast. kdyby měl někdo problém s obličejem, dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března (upraveno) Dobré to bylo, rád jsem viděl staré známé a nové tváře. Fajné fotky Upraveno 23. března uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Já mám jednu širokoúhlou, pro představu, ale ještě tam nejsou zdaleka všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Super fotky, děkujeme ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března (upraveno) před 4 hodinami, shewcza napsal: Já mám jednu širokoúhlou, pro představu, ale ještě tam nejsou zdaleka všichni Účast byla uctyhodna, bohužel sem si nestihl se všemi popovídat a s mnohými se ani seznámit (z části je to tím, že chodím pořád ven hulit) Upraveno 23. března uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března před 2 minutami, Dokusan napsal: Účast byla uctyhodna, bohužel sem si nestihl se všemi popovídat a s mnohými se ani seznámit (z části je to tím, že chodím pořád ven hulit) Noo, hele.. pro příště budeme muset sehnat lepší, větší prostor. Ono to sice kapacitou bylo na hraně (opomenu-li ty, kteří dorazili nad počet), jenže nulový prostor kolem. napadlo mě, že příště, když nás bude víc, booknem celou zadní část třeba U Klásků atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Taky díky za setkání s příjemný pokec. Ten prostor byl fakt na tolik lidí malý. Tak jsem nestihl si nejen pokecat, ale s některými se ani seznámit. Nebylo jednoduché se probojovat na opačný konec stolu. Moc jsem nefotil, tak jenom přidám toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Koukám pánové, že jste si to užili. Zdravím ze špitálu.Fotografům díky za fotky, připomněl jsem si některé známé ksichty, ale tak sotva půlku, většina pro mě neznámá, takže lituju, že mi to nevyšlo a nepoznal jsem tak nové tikaře.Věřím, že příště .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Léta jsem nikde nebyl, Eman mě vytáhl...Takže mu za to dík! Bylo fajn parto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenoP Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Bylo mi potěšením seznámit se a moci rovnou poslouchat vzájemné narážky Cyrila s Emanem - věřím, že ho Eman příště vytáhne zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se