Dzos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jídlo je již sežráno. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 (upraveno) Jedná rychlá, pivo a hodinky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 13. dubna 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Ještě pivo. Bohužel řídím. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 A ještě něco. Cizí peří. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Nakonec je i to jídlo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 No dobře dobře dobře, zase jako v klidu, jdu zaútočit na ledničku Bílý Daytony, hubená ruka . . . Jarett? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jarett pracuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Nejsi sám kdo maká, neboj. Tak holt špatnej odhad, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Ruka moje, hodinky Lovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jarett pracuje ... Jestli tobě nezačíná sezóna. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Taky sem hodím nějaký cizí peří. Pánové díky a těším se na příště. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Nádhera, vůbec nechápu jak jsi to vtech podmínkách takhle dokázal vyfotit. Ty IWC jsou úchvatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Shewzo ty fotky jsou pecka. Sraz super. Sedím už doma, piju pivo ze sousedního pivovaru Melichárek a surfuju inzercí. To zase bylo pokušení. Hlavně, že jsem s Fenixama spokojenej a do dnes jsem si myslel že OWG. Já si asi dám ban. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Bylo to super. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Tak, Ondro, kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Emane a další Olomoucaci, Hranicaci, Prerovaci, Ostraváci, Valmezaci, Novojicinaci, Prostejovaci, Brnaci, Pražáci a další kolegové Sraz bych tentokrat svolal na jiné místo a to do Teplic na Moravě (Hranice na Moravě) do restaurace Stará Střelnice. Do jednoho auta z Olmiku Vás vleze 5 tak to chce jen jednu pětinu ochotných řidičů Stará Střelnice Teplice nad Bečvou pátek 14.12. v 17 hod1) Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Do Teplic nad Bečvou nejspíš nepojedu, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Tak jako je to trošku v řiti, ale ať jsme spravedliví, tak kucí taky jezdí k nám. Takže já bych jel. Ovšem už jsem tam jednou byl a bylo nás 5? nebo 4 :-(Taky bych přivítal neřídit, ale co už, uvidíme kdo se přidá. Dokusane, nedělej zagorku, já se těšil na ty bronzovky... Stará Střelnice Teplice nad Bečvou pátek 14.12. v 17 hod1) Ondrej712) Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Dokusane, nedělej zagorku, já se těšil na ty bronzovky... Stará Střelnice Teplice nad Bečvou pátek 14.12. v 17 hod1) Ondrej712) Eman2208Ti je po někom pošlu, ať můžeš mrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Ti je po někom pošlu, ať můžeš mrknout No já se bojím, že nebude po kom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se