martar Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Zatím jsem je tu nezahlédnul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Vieš čo Ťa čaká? Kopa fotenia . Samozrejme, gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Vyborna fota i hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Vulkany se mi moc libi. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 V 10. 10. 2017 v 15:59, martar napsal: Zatím jsem je tu nezahlédnul. vulcain 030.jpg vulcain 008.jpg...pecka, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 martar: Přidělal sis (foto)práci, ale krásnou... Jsou nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Díky, chlapi. Nebudu skrývat potěšní, že mi chválíte mou novou lásku. A slibuju, že během pár dní udělám podrobnou fotorecenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Mňa teší, že si tu občas kúpi niekto hodinky mimo hlavný prúd. Lebo inak to je samý Rolex, Moony a podobné haraburdie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Tak tohle vlákno je důkazem, že se najde dost srdcařů, kteří rádi něco mimo mainstream zkusí. Potíž je jen v tom, že hodně věcí mimo mainstream jsou už z kategorie, která se moc veřejně neukazuje, no. PP, VC, ALS, Blancpain, JLC, Moser, RD a tak. Je to škoda, ale chápu to. Jinak nejsem zakladatel vlákna, ale chtěl bych se podělit o svůj pocit: podle mne tomuhle vláknu vyloženě škodí neustálé řešení, co je a co není unikát. Samotného mě to před časem po příspěvku "tyhle už na fóru jedny jsou, takže sem nepatří..." natolik znechutilo, že jsem na něj zanevřel. Částečně si za to Ivan může sám trochu nešťastnou koncepcí (= unikáty), ale stačilo by trochu selského rozumu ze strany přispěvatelů - pokud jsou na fóru podobné hodinky ve dvou nebo třech exemplářích a jejich fotky se objevují vzácně, jsou to pořád hodně neobvyklé hodinky, na které se fanda rád v tomhle vlákně podívá. Navíc, co je dnes unikát, zítra být nemusí, stačí aby si je koupilo pár dalších bláznů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) Napsal jsi to skvele, naprosto souhlasim. Tve poznamky ohledne příspěvku "tyhle už na fóru jedny jsou, takže sem nepatří, me irituji rovnez. Jen jsem nenasel dost odvahy to napisat, takze se svezu s Tebou .To srdcarstvi by melo byt alfou a omegou fora, bohuzel....realita je jinde. Upraveno 11. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 V 10. 10. 2017 v 15:59, martar napsal: Zatím jsem je tu nezahlédnul. vulcain 030.jpg vulcain 008.jpgHezky pěkně, pane prezidente. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Připadám si, že kromě polárek a PADI mám samé raritky, začnu nedávno prodanými Perreletkami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Bublinek tady asi taky moc nebude, že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Super, už se to zase rozjíždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Myslím si,že jsou jediné na magu a neboť se mi tato fotečka líbí,šoupám ji i sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 V 11. 10. 2017 v 6:34, martar napsal: T Částečně si za to Ivan může sám trochu nešťastnou koncepcí (= unikáty), ale stačilo by trochu selského rozumu ze strany přispěvatelůno jo no, proste mi islo proste o hodinky mimo mainstream ...nemusia byt nutne jedine... https://hudba.zoznam.sk/maria-cirova/piesen/unikat/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 V 3. 12. 2017 v 14:23, mlsoun1 napsal: Myslím si,že jsou jediné na magu a neboť se mi tato fotečka líbí,šoupám ji i semJsou krásný, zasloužily by si (sem do vlákna) i fotku hodně zblízka V 4. 12. 2017 v 18:12, ivan_989 napsal: no jo no, proste mi islo proste o hodinky mimo mainstream ...nemusia byt nutne jedine...https://hudba.zoznam.sk/maria-cirova/piesen/unikat/Mně je to jasné V 11. 10. 2017 v 4:34, martar napsal: Díky, chlapi. Nebudu skrývat potěšní, že mi chválíte mou novou lásku. A slibuju, že během pár dní udělám podrobnou fotorecenzi.... zapoměl jsem říct, že jsem samozřejmě myslel pár dní na planetě "X" pověstné svou extra pomalou rotací (...stydím se ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kamil zavrel nehodinkovou sekci a tak budu otravovat tady JLC je na foru pomalu a tak sem imho Grande Reverso Ultra Thin Duoface patri. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Krása, Honzo. U těchhle mě ale vždycky mrzelo, že na světlý straně nemaj modřený indexy a ručky, jsem na modřený prvky vysazenej a tady by to bylo perfektní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsou paradni ;-) cerno-bile muze byt, modrene rúčky by pak potrebovali se vic vyhrat s cifernikem...ale mne chybi logo jlc na bile strane...ale co tam po tom, nebudeme hledat negativa prave naopak ;-) paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se