azeppelin Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Abys nezpychl, ale super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Fotit hodinky, to sou napady..........(Fotky jsou paradni! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 (upraveno) Ty makra indexů a ručiček jsou prostě bomba... Podvodní fotky jsou taky moc hezké, ale u toho makra mi vždycky padá čelist, jak bohovské jsou hodinky výrobky. Upraveno 11. října 2015 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Nedávno jsem si pohrával s myšlenkou založit si své vlastní vlákno. No myslím to zase na pár let odložím, protože ve zdejší konkurenci bych neměl šanci. Moc dobré a osobité vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Moc pěkné fotky a detaily luminiscence na indexech. Jak jen to asi dělají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Naprosto nádherné vlákno, díky. Hlavně ty kytarové jsou pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 ty "vodovod"ni fotky jsou paradni. to chci taky umet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Já chci taky umět fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Všetkým ďakujem za ohlasy, dovolím si okomentovať niektoré príspevky. kaliw124: Sem som dával návod V 11. 10. 2015 v 10:52, clockyclock napsal: super fotky, hlavne ty vodni + to makro mas brutalni.. (jakym sklem jsi to fotil)? Mám starý Canon 30D a ku nemu Canon EF 100mm F2.8 L IS USM Macro. Na tríciovú trubičku u Luminoxov a makrá žltých Sumo som na objektív nasadil všetko, čo doma mám. 3ks Kenko medzikrúžky a 1,5x Kenko telekonvertor. Prevažná väčšina makier sú zmenšeniny originálu, výrezy snáď iba tríciová trubička a index u Suma. V 11. 10. 2015 v 10:52, quest987 napsal: a bude nějaká z nih v kalendáři?Třeba Astrony jsem tam tuším vůbec neviděl Astrony som poslal do kalendára 3 dni po uzávierke fotiek, takže neboli zaradené. Landmastery v galérii boli, bodovo odhadom niekde v prvej desiatke, neboli ale vybraté do kalendára. Dôvod nejaký je, vymenil som si pár SZ s Prischerom a už to viac nebudem riešiť. Nie je to môj kalendár a ja musím rozhodnutie rešpektovať. Každopádne ma to viedlo k založeniu tohoto vlákna, kde som si zosumarizoval svoju fotografickú činnosť na fóre a zároveň k rozhodnutiu, že už tu s fotením hodiniek končím. Mám veľa koníčkov, budem sa venovať niečomu inému. Poprosím všetkých, aby túto tému neriešili V 11. 10. 2015 v 12:45, Jeronimo napsal: Nedávno jsem si pohrával s myšlenkou založit si své vlastní vlákno. No myslím to zase na pár let odložím, protože ve zdejší konkurenci bych neměl šanci. Myslím, že sa tu na konkurenciu nikto nehrá, vlákno by som si na Tvojom mieste založil V 11. 10. 2015 v 10:58, azeppelin napsal: Abys nezpychl, ale super fotky. Bez obáv . Je to večný boj s technikou a amatérskymi chybami. straspol: Kde je vôľa, tam je cesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Tak uz chapu ten nazev vlakna, i kdyz je mi to lito. A k fotkam - moc takovych tu neni a podobne jako mne mrzi mlceni gougyho a odchod aldy, bude tu zas o kus kvality min. Skoda. Pozn. snad se budete s instantem doplnovat aspon v obecne debate. Sleduju to rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 (upraveno) Než jsem se stačil zeptat na zvláštní název vlákna a tu rekapitalizácii, odpověď už tu je. Respektuji, ale lituji (mimochodem ze stejného důvodu se zasadn? žádných soutěži nikdy neúčastním, ani jako soutěžící, ani jako porotce).. Fotky fantastické. Hluboký respekt za sdílení podrobného návodu na focení vodních záběrů. Doufám, že občas hodinky přece jen vyfotíš, čistě proto, že jsou krásné a že na to budeš mít chuť. Jediná motivace, kterou uznávám. Tak hlavně, že nekončíš úplně ze zdravotních /nebo jiných/ důvodů, kromě fotek bych těžce postrádal tvůj humor Upraveno 12. října 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Chlapci, neriešme kalendár. Nechcel som ho spomínať, len som odpovedal na jednu z otázok a nemal som. Už aj tak som dlhšie zvažoval urobiť si rekapituláciu fotiek. Nikdy som nemal svoje vlákno (láka ma názov McStingerovo cesta s budíčky) a fotky mám roztrúsené po všetkých čertoch. Keď sa to tak vezme, až tak veľa ich nie je. Na druhú stranu iba ja sám viem, koľko dlhých fotení skončilo pod nekompromisnou klávesou Delete . Človek až v počítači zistí, že fotil uprášenú vec, veľa šumu, zle zvolená hĺbka ostrosti, fokus inde než mal byť, moc malá hĺbka ostrosti, lumi nesvieti, alebo sa vo všetkých fotkách odráža obľúbené domáce červené tričko. Z fóra neodchádzam a som rád, že niektorí považujú moje rýpanie za humorné, tak sa mu občas povenujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 fotky super.... název vlákna nechápu ikdyž Martar píše že už to bylo vysvětlené.rád se sem přijdu kouknout, pokud to budeš časem doplňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Parádní fotky, ale to u mě u tebe vůbec nepřekvapuje. Je vidět, že se focením hodně bavíš a dáváš tomu čas. Chtěl bych jednou taky dosáhnout podobných výsledků. A byla by škoda, kdybys nás už nikdy nepotěšil nějakou další pěknou fotečkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Přídávám se k zástupu těch, kteří by zde rádi časem viděli i další foto, protože fotíš opravdu exceletně, takže prosím i pokračuj. Je mi jasné, že občas je to opruz, když nad tím strávíš tolik času a fotky třeba nevyjdou, ale ty výsledné, které jsou pak zde, jsou opravdu skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Kdo umi, ten umi. Mas to paradni pane, rad se sem budu chodit kochat. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 V 12. 10. 2015 v 6:27, MJ. napsal: fotky super.... název vlákna nechápu ikdyž Martar píše že už to bylo vysvětlené.Stopařův průvodce galaxií, né Celý, nezkrácený název mě právě vyplašil, naštěstí zbytečn?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 V 12. 10. 2015 v 7:02, martar napsal: Stopařův průvodce galaxiítahle literatura mě minula. Viděl sem jenom film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Díky, žes to sem takhle parádně pohromadě dal. Bude velká škoda, jestli nebudou další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se