CEGY Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Byl jsem trochu překvapenej, že tady nemá Bert ještě hodnotící vlákno. Nu což...Jako prodávajícího tedy mohu doporučit. Rychlá domluva a předání. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 naprosto skvělé jednání .... doporučuji a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Úplně všechno fungovalo a nakonec jsem úsměvem vyfasoval kromě očekávaného příjemný bonus. Takový lidi fakt existujou? Jednoho všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Obchodování s Bertem je v zásadě jednoduchá věc. Co nabídne, to platí .Takže doporučuji a děkuji za obchody, vysypal mi kapsy fakt důkladně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Také děkuji Bertovi za rychlý obchod. Perfektní komunikace. Vše na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Robert, este raz dakujem za perfektny obchod - rychlu dohodu, bleskovy prevod a pohodovu komunikaciu...Vsetko ako ma byt = vrele doporucujem.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Robertovi děkuji za obchod..Jsem rád, že přístroj, který jsem nevyužil, našel své místo Skvělá komunikace a rychlá platba.Berta zdravím a ať Ti slouží Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Roberte dakujem sa rychly a seriozny obchod...odporucam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Platí, co je uvedeno výše. Bryskní komunikace, pohodový pokec a realizace na 1*! Kdykoliv příště zopakuji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 s RoBERTem večer domluveno a druhý den provedeno, vše dle domluvy na minutu klaplo, tak to mám rád. díky, těším se na další setkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Domluva na konkrétní termín, přesný příjezd, platba a ještě omlouva, že vyjímečně nepřijel ve V12 .. tomu říkám gentleman!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Vše podle domluvy, prijemny pokec, jen kdyby bylo vic casu, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Díky za obchod. Samozřejmě bylo vše v pořádku, tak jak bylo domluveno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Taky si dovolím Bertovi poděkovat za prima obchod, s naprosto luxusní předávkou přes @ONYX servis hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Pridávam sa s ďalším kladným hodnotením. Ako sme sa dohodli, tak sa aj stalo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Dvakrát a vždy perfektní .. než jsem stačil dopsat SZ, byly peníze na účtu. Berte, díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Zcela nepřekvapivě naprosto skvělé jednání .... doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se