Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

....zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z SKX.

To už je debata o tom co bylo dřív jestli slípka nebo vajíčko.

Možná ale asi před 20ti léty taky někdo řekl

....zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z 6309

Teď to prostě už zase jen dali zpátky.

No ale oni nic nepřehazovali protože je to všechno furt stejné,jen pocity jsou jiné :)

Ale jo nechci se hádat nebo někomu něco vyvracet,výhrady jsou pochopitelné,já se těším.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už je debata o tom co bylo dřív jestli slípka nebo vajíčko.

Možná ale asi před 20ti léty taky někdo řekl

....zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z 6309

Teď to prostě už zase jen dali zpátky.

No ale oni nic nepřehazovali protože je to všechno furt stejné,jen pocity jsou jiné :)

Ale jo nechci se hádat nebo někomu něco vyvracet,výhrady jsou pochopitelné,já se těším.

Taky se nechci hádat, želvy jsem neměl a vlastně ani SKX. A abych pravdu řekl, je mi to celkem jedno, já si je určitě nekoupím, zase tak moc mne neoslovují. Nahlížel jsem na to z pohledu trochu větší inovace než jen udělat v podstatě vzhledově úplně stejné hodinky jako před 20 lety. Vývoj jde trochu dopředu a myslím si, že pár drobných vizuálních úprav by nebylo na škodu, ale je fakt, že už by to potom nebylo to samé. Třeba se teď na 20 let přeruší výroba SKX a potom se v reedici zase začnou vyrábět a historie se bude opakovat. Takže v tomto duchu  jsem to myslel :)

Odkaz ke komentáři

Vieš, koľko je dva plus dva? Päť. Pri dostatočne veľkých hodnotách čísla dva.

Budem musieť prísť do tých Beskýd niekedy. Promiň nestačí :D

edit:

Si choďte zopakovať matiku základnej školy, vlčáci...

attachicon.gif SRP773K1_Seiko_Automatik_Prospex_Diver_Turtle_m.jpg

Nejak jsem prehlidnul tuto zadost o povoleni navstevy, pardon. Udeluje se! ;)
Odkaz ke komentáři

Neviděl bych to tragicky. Na krátké ohnisko vyfocené hodinky nikdy nebudou vypadat dobře. Pravdou ale je, že pokud ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé. Žádné hraní si na reedici a historii nepomůže, pořád to bude vypadat blbě, protože víme, že to může vypadat i dobře.

Odkaz ke komentáři

Neviděl bych to tragicky. Na krátké ohnisko vyfocené hodinky nikdy nebudou vypadat dobře. Pravdou ale je, že pokud ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé. Žádné hraní si na reedici a historii nepomůže, pořád to bude vypadat blbě, protože víme, že to může vypadat i dobře.

asi tak ...

Odkaz ke komentáři

Pravdou ale je, že pokud ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé.  .....

pořád to bude vypadat blbě, protože víme, že to může vypadat i dobře.

Já si myslím že nic dokonalejšího/pěknějšího v řadě diver Seiko nikdy nemělo.Nemyslím že to vypadalo jak píšeš blbě,nebo..?

post-36184-0-88156800-1449908355_thumb.jpg

Debaty o symetrii ruček k pouzdru je holý nesmysl,to můžu přece posuzovat např ciferník vs ručky.

Jak potom hodnotíš svoje tuna,nebo SBDX011 které mají pouzdro cca 5cm a ciferník s ručkama jsou tak velké jako u SKX007 :)

Upraveno uživatelem 123
Odkaz ke komentáři

Stejne tvarovane nozky?Vzdyt je to uplne jiny pouzdro,to by si musel sehnat jinou koncovku.

Máš to marný-máš to marný-máš to marný :D

ps:Ty voe a co když budou úplně jiný,a nebude to želva ale krab  :(

No poďme zase diskutovať

Konečně pěkné fotky,vďaka! :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Já v tom nevidím problém - myslím v těch ručkách. Asi si nakonec ty černé pořídím do komba ke svým 6105 želvičkám a sumo 2015 LE. No a jestli mi ty ručky budou tahat za oči, tak požádám Valise, aby mi objednal 6105 aftermarket ručky, udělal na nich pořádnou lumi a vyměnil mi je a bude. <_<

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...