Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 to by ale buď neměly minutové indexy nebo by musely být indexy natištěné na cifru. Lumibody by se stejně dál od středu neposunuly To jsem právě myslel, dát lumi dál od středu a tím opticky zvětšit cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 to by se tam ale nevešly indexya už končím, stejně se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 (upraveno) ....zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z SKX. To už je debata o tom co bylo dřív jestli slípka nebo vajíčko.Možná ale asi před 20ti léty taky někdo řekl....zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z 6309Teď to prostě už zase jen dali zpátky.No ale oni nic nepřehazovali protože je to všechno furt stejné,jen pocity jsou jiné Ale jo nechci se hádat nebo někomu něco vyvracet,výhrady jsou pochopitelné,já se těším. Upraveno 11. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 to by se tam ale nevešly indexya už končím, stejně se na ně těším Jo, já se na ně taky těším. Stejně bude nejdůležitější jak budou působit naživo, fotka je jen fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 To už je debata o tom co bylo dřív jestli slípka nebo vajíčko.Možná ale asi před 20ti léty taky někdo řekl....zapracovat mohli na lunetě, vnitřním minutovém věnci a ručičkách a ne je jen přehodit z 6309Teď to prostě už zase jen dali zpátky.No ale oni nic nepřehazovali protože je to všechno furt stejné,jen pocity jsou jiné Ale jo nechci se hádat nebo někomu něco vyvracet,výhrady jsou pochopitelné,já se těším.Taky se nechci hádat, želvy jsem neměl a vlastně ani SKX. A abych pravdu řekl, je mi to celkem jedno, já si je určitě nekoupím, zase tak moc mne neoslovují. Nahlížel jsem na to z pohledu trochu větší inovace než jen udělat v podstatě vzhledově úplně stejné hodinky jako před 20 lety. Vývoj jde trochu dopředu a myslím si, že pár drobných vizuálních úprav by nebylo na škodu, ale je fakt, že už by to potom nebylo to samé. Třeba se teď na 20 let přeruší výroba SKX a potom se v reedici zase začnou vyrábět a historie se bude opakovat. Takže v tomto duchu jsem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Vieš, koľko je dva plus dva? Päť. Pri dostatočne veľkých hodnotách čísla dva. Budem musieť prísť do tých Beskýd niekedy. Promiň nestačí edit:Si choďte zopakovať matiku základnej školy, vlčáci... SRP773K1_Seiko_Automatik_Prospex_Diver_Turtle_m.jpgNejak jsem prehlidnul tuto zadost o povoleni navstevy, pardon. Udeluje se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Myslel jsem, že nové SRP místo SKX budou vypadat jinak a lépe, toto je pro mě zklamání a proto končím s tvarem seika ale ne se strojkem. Šel jsem do Armida A7 (Seiko NH35A movement). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Má to bejt reedice starejch diverů,já furt nechápu,co jste od toho čekali jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 aai uplne jine hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Neviděl bych to tragicky. Na krátké ohnisko vyfocené hodinky nikdy nebudou vypadat dobře. Pravdou ale je, že pokud ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé. Žádné hraní si na reedici a historii nepomůže, pořád to bude vypadat blbě, protože víme, že to může vypadat i dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Neviděl bych to tragicky. Na krátké ohnisko vyfocené hodinky nikdy nebudou vypadat dobře. Pravdou ale je, že pokud ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé. Žádné hraní si na reedici a historii nepomůže, pořád to bude vypadat blbě, protože víme, že to může vypadat i dobře.asi tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Jak jsem psal jiz drive... cerne budou doma... jen doplnim nevlnkovou gumu... za me parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Pravdou ale je, že pokud ručky vypadají dobře v malém pouzdře, tak ve velkém budou vypadat blbě, malé. .....pořád to bude vypadat blbě, protože víme, že to může vypadat i dobře. Já si myslím že nic dokonalejšího/pěknějšího v řadě diver Seiko nikdy nemělo.Nemyslím že to vypadalo jak píšeš blbě,nebo..? Debaty o symetrii ruček k pouzdru je holý nesmysl,to můžu přece posuzovat např ciferník vs ručky.Jak potom hodnotíš svoje tuna,nebo SBDX011 které mají pouzdro cca 5cm a ciferník s ručkama jsou tak velké jako u SKX007 Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem 123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 http://hochuanwatch.com/Tady je mají za 1500/1350 MYR (krát 5,75 na koruny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Mně teda zajímá hlavně to, jestli budou mít stejně tvarované nožky jako SKX, aby do nich šel strčit tah ze Strapcode pro SKX. Původně jsem chtěl zlaté s origo tahem, ale fotky mě nepřesvědčily a coke+batman varianty budou až pozdějc na jaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Stejne tvarovane nozky?Vzdyt je to uplne jiny pouzdro,to by si musel sehnat jinou koncovku. Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Nejak jsem prehlidnul tuto zadost o povoleni navstevy, pardon. Udeluje se! Hmm, ďakujem. Nebola to žiadosť, ale oznámenie o vykonaní náhodnej kontroly No poďme zase diskutovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Stejne tvarovane nozky?Vzdyt je to uplne jiny pouzdro,to by si musel sehnat jinou koncovku. Máš to marný-máš to marný-máš to marný ps:Ty voe a co když budou úplně jiný,a nebude to želva ale krab No poďme zase diskutovať Konečně pěkné fotky,vďaka! Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Já v tom nevidím problém - myslím v těch ručkách. Asi si nakonec ty černé pořídím do komba ke svým 6105 želvičkám a sumo 2015 LE. No a jestli mi ty ručky budou tahat za oči, tak požádám Valise, aby mi objednal 6105 aftermarket ručky, udělal na nich pořádnou lumi a vyměnil mi je a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Mne ta zlata nejak neva, otazka je, jaka bude nazivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se