VendoL Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Ty moje by měly být 03/1977.lumi už teda vůbec nesvítí což mě mrzí ale jinak super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Jen takovej postřeh když jsem odšrouboval dýnko.rikam si že to budou datumy servisu ale třeba se pletu.budu rád za každý názor.fotka je upravena aby to bylo lépe vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedmispáč Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 NOV WORK ? už pracují (NOW) nebo NOVember? hodně zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Želviska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedmispáč Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Krása střídá nádheru... pořád po nich pokukuju a asi do nich půjdu... ale budou to už asi 4tý nebo 5tý Seika... to neunosím Prostě srdcovka. Škoda že už nejni na Florenci pan Frýdl, ten je uměl poladit tak, že chodili skoro na vteřinu přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Taky chci všechno co vidim, to je těma fotkama, jsem měl želvy black a coke, ty druhý maj opravdu parádní minutovku a zas jak to tu prohlížím mam chuť do nejakejch skocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedmispáč Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 to jsme na to úplně stejně... ale to máš nějakou úpravu, tu minutovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 to jsme na to úplně stejně... ale to máš nějakou úpravu, tu minutovku? Kdepak, to je vše origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalihany Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Ahoj, omlouvám se, jestli píšu do blbé diskuze, ale chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo nějaké zkušenosti s řešením problému u Seiko SRPA21J kde šipka na lunetě ukazuje nepřesně na index 12. polohy. A i při luminiscenci ve tmě tečka na lunetě je mimo symetrii s 12. polohou. Na videích převážně amerických to lidé sdělují také, že je to častý problém tyto nesedící indexy. Je zajímavé, že např. u těch mých ostatní indexy s lunetou sedí, jen 12. poloha a lehce pozice 11 a 1 je vychýlená. Dá se to vyřešit výměnou za novou třeba keramickou lunetu, která bude nasazena přesně? A pokud ano, prosím o radu, kdo to u nás provádí. Díky moc! D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Luneta má lehce vůli, takže se mi nestalo, že by nešla srovnat. Technicky je to hrozně primitivní zařízení. V těle hodinek je pérová vložka se dvěma výstupky a vespod lunety pak drážky do kterých výstupky zapadají. V podstatě je to princip jak u ořechu zadního kola bicyklu. Lumeta je pak na hodinky jen nalisovaná. Jestli je nebo není rovně s indexy tak rozhoduje jen nalepená vložka lunety. Jak jsem psal, je tam jistá vůle, takže by to mělo jít srovnat. Jinak nelícující luneta je i téma u Rolexu, takže bych to nebral tak vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 No ja neviem, Rolex nie je žiadny etalón v zmysle "nesedí luneta u Rolexu, nemusí sedieť ani u iných značiek". Dalihany, ak nepošleš foto, tak Ti tu každý poradí len tak nejak všeobecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalihany Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Díky za rady ohledně nepřesné lunety k indexu 12. polohy. Není to tragédie, ale ta nepřesnost mě trochu dráždí, doladit to jde, ale nesedí to v pevné poloze, není tam to cvaknutí lunety, a když to cvakne, už to uletí do leva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalihany Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Utekla mi nějaká miliontá druhá barevná kombinace Želv, nebo se už i tenhle model fejkuje? https://www.sbazar.cz/hans35/detail/73286357-seiko-duvers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Taky jsem na ně koukal,klonil bych se spíše k fakeu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 tu sa to uz preberalo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39567-pro-zasmani-aukro-a-pod/?p=2331744 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Dneska zvonil kurýr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 A vypadá to, že se dozvonil Gratulace a dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Krouzil jsem kolem nich nejaky ten rok, nekolikrat jsem mel moznost si zelvy vyzkouset... a kdyz sem se ted "rozhoupal", tak dojmy... BOŽÍÍÍ!! :-DParadni volnocasovky, i pres velikost pohodlne sednou na zapesti ? la uherak. Mno, konec kaucuku tim padem krapet precuhuje. Ale je prijemny. Tah jsem nechtel.Po delsi dobe zase cista radost z nove akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Tak to je super. Mně na nich neseděl právě ten tah. Vlastně tah ne, ale ten nesmysl, co mu říkaj divers extension. Tlačila mě do ruky, takže mi paradoxně víc se dí tahy z pětek, který ji nemaj. Gumu jsem nevyzkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se