Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Já zlatou na hodinkách obecně nemusím, ale těm želvám zatraceně sluší, podobně jako MM300, když je té zlaté jen málo, tak je to super a asi mám vážného adepta na letní potápky místo SKX, které kupuji a prodávám stále dokola, tady by byla alespoň změna :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě to špatně nevypadá :-).

Osobně mě jubilee nepřitahoval a zatím ani nepřitahuje k mým SKX. K těmto mi to taky moc nesedne. Ten origo se mi líbí, trochu obdoba oysteru, mi příjde.

Ten jubilee je docela pěst na oko, ale pořád lepší než mesch :-)

Z počátku mi mesch evokoval nevím proč pasáky (doufám, že se někoho nedotknu), ale aktuálně o něm uvažuji, jen otázkou zda-li na SKX či na jaké hodinky, zatím jich tolik nemám, většina vintage...

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Delapancha: Z počátku mi mesch evokoval nevím proč pasáky (doufám, že se někoho nedotknu), ale aktuálně o něm uvažuji, jen otázkou zda-li na SKX či na jaké hodinky, zatím jich tolik nemám, většina vintage.................... Pár lidí ho tu zove "buznatah" takže tvá evokace nebude výjimečná :-) mě osobně se líbí jen na accutronech, ale na želvách mi vyloženě vadí.

Upraveno uživatelem Ruiz.aw
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...