Bells Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já zlatou na hodinkách obecně nemusím, ale těm želvám zatraceně sluší, podobně jako MM300, když je té zlaté jen málo, tak je to super a asi mám vážného adepta na letní potápky místo SKX, které kupuji a prodávám stále dokola, tady by byla alespoň změna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jo do zlaté verze půjdu, jen jak se začnou prodávat na více mistech, aby nebyla cena přehnaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já se začínám bát, že než spadne cena, tak už nebudou... :BojimBojim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 To zas bude trvat než to nahraděj, budou všude a x let, ale když nebudou, hodinek je fůra. Zas takovej zázrak to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgiano Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Taky se mi moc líběj, snad budou mít kvalitní tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Taky se mi moc líběj, snad budou mít kvalitní tah.Tah by snad měl mít plné koncovky a sponu s potápěčské extenzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Tah by snad měl mít plné koncovky a sponu s potápěčské extenzí. Oboje souhlasí - již jsem viděl detailní foto tahu. Ale myslím, že jim bude slušet jubilee :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jak se ten tah nasazuje, když tam není žádné místo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jak se ten tah nasazuje, když tam není žádné místo? Jsou dírky v nožičkách, na sundání. Na nasazení místo nepotřebuješ přece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Sundání je jasné, ale jak tam při nasazování stlačím tu stěžejku? Ta koncovka se zdá být prakticky nadoraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Normálně ji zatlačíš dovnitř do tahu a šoupneš ho na místo i s ní ; ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já měl vždy koncovky s tím "vykrojením", kam strčíš vystěžejkovač. Tady mi hrozí brzké doškrábání, než se to naučím BTW, nějaké fotky varianty Batman jste někdo nenašel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Oboje souhlasí - již jsem viděl detailní foto tahu. Ale myslím, že jim bude slušet ...Jubilee..? Ako sa pise smajlik "hroza v ociach"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Jubilee..? Ako sa pise smajlik "hroza v ociach"? Podle mě to špatně nevypadá :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ten jubilee je docela pěst na oko, ale pořád lepší než mesch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Podle mě to špatně nevypadá :-). Osobně mě jubilee nepřitahoval a zatím ani nepřitahuje k mým SKX. K těmto mi to taky moc nesedne. Ten origo se mi líbí, trochu obdoba oysteru, mi příjde. Ten jubilee je docela pěst na oko, ale pořád lepší než mesch :-) Z počátku mi mesch evokoval nevím proč pasáky (doufám, že se někoho nedotknu), ale aktuálně o něm uvažuji, jen otázkou zda-li na SKX či na jaké hodinky, zatím jich tolik nemám, většina vintage... Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Delapancha: Z počátku mi mesch evokoval nevím proč pasáky (doufám, že se někoho nedotknu), ale aktuálně o něm uvažuji, jen otázkou zda-li na SKX či na jaké hodinky, zatím jich tolik nemám, většina vintage.................... Pár lidí ho tu zove "buznatah" takže tvá evokace nebude výjimečná :-) mě osobně se líbí jen na accutronech, ale na želvách mi vyloženě vadí. Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem Ruiz.aw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Ten jubilee je docela pěst na oko, ale pořád lepší než mesch :-) to "mesch" je taky pecka oko. edit: smajl - abych nebyl za suchara Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 tártl a meš verss džubilé - schyluje sa nam tu k vojne estetov. Chcelo by to nejaku prirodzenu autoritu aby sme sa ukludnili. Neviete niekto kde sa flaka people? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 to "mesch" je taky pecka oko. edit: smajl - abych nebyl za suchara Kaji se, měl bych to po sobě číst :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se