Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

This "inverted U" symbol shows the antimagnetic properties of the watch.

Inverted U with 1 bar (Type 1): certified level of anti-magnetism: 4,800 A/m Your watch will not be affected by the magnetism generated by household appliances at a distance down to 5cm.

Odesláno

This "inverted U" symbol shows the antimagnetic properties of the watch.

Inverted U with 1 bar (Type 1): certified level of anti-magnetism: 4,800 A/m Your watch will not be affected by the magnetism generated by household appliances at a distance down to 5cm.

Neptám se co znamená :))))))))) ale jestli tam je. Taky nechápu, proč tomu ve světě říkaj symbol ve tvaru písmene U, když je to jasnej a vystihující symbol magnetu. Ale to je jedno. Mne chytla podivná mánie po ISU 6425 a ještě větších hodnotách než předepisuje.

Odesláno

Prve zlataky!
:photo:

Taky se na ně chystám, odkud jsi je bral? Máš rok výroby 2015 nebo už dělaj 2016? Rok výroby 2016 je pro mě podmínka, do budoucna kvůli výročí :-)

Odesláno

-Diky chlapci. Su super. Jak som zo zaciatku pisal, ze su pre starych tucnych paprdov , tak je to pravda. Ale ja som vynimka, co to prave potrvdzuje :) 

-zlty kaucuk od Hirscha im pasuje, fotka skresluje. 

-Tah som este nerozbalil, zatial nemam nervy na skracovanie, ale urcite ho budem nosit. Kym ho skratim, tak mam v sufliku mesh, watchadoo tah, isoflex. 

-podla seiko kalkulacky su z novembra 2015, ale nie som si 100perc isty ci som natukal spravne.

-mam ich z Filipin, kolegyna z prace sa vratila z dovolenky. Na oplatku som jej dal dvoje Mariansko Lazenske Oplatky :)

-idem vyberat nejake strapy. Nato a nieco na styl isofrane. 

Mate nejaky tip, ze co kupit, co by pasovalo? Alebo to nechate na mna, ze ved People si poradi. 

Odesláno

když už se tu začínají objevovat, tak by mohl někdo z majitelů udělat objektivní srovnání s 007/009 pokud je má. myslím tím detaily zpracování pouzdra, kvalitu slícování, kvalitu lumi a tak..

Odesláno

Taky mi to přijde +/- stejné, jen se mi líbí víc vystouplé indexy. Svítit to svítí zhruba stejně a u mě na nich nelícuje armovák :)

Odesláno

Mame radit s vyberom nato strapu farboslepemu chlapovi ktory sam seba nazyva legendou.. niecomu v tomto predstaveni nerozumiem? :)

Som sa ho chcel zastať, že nechaj mu aspoň ilúzie o legende, ale potom som si spomenul na spolužiaka, ktorý o dvoch spolužiačkach vyhlásil, že "Andrejka je pekná a Dáša tiež blbá" :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...