busdriver Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 This "inverted U" symbol shows the antimagnetic properties of the watch. Inverted U with 1 bar (Type 1): certified level of anti-magnetism: 4,800 A/m Your watch will not be affected by the magnetism generated by household appliances at a distance down to 5cm.
Daemonultimate Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 This "inverted U" symbol shows the antimagnetic properties of the watch. Inverted U with 1 bar (Type 1): certified level of anti-magnetism: 4,800 A/m Your watch will not be affected by the magnetism generated by household appliances at a distance down to 5cm.Neptám se co znamená )))))))) ale jestli tam je. Taky nechápu, proč tomu ve světě říkaj symbol ve tvaru písmene U, když je to jasnej a vystihující symbol magnetu. Ale to je jedno. Mne chytla podivná mánie po ISU 6425 a ještě větších hodnotách než předepisuje.
VintageLover Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 No konečně tyhle. Akorát ten řemen je zralý spíše na léto.
villain83 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 (upraveno) No konečně tyhle. Akorát ten řemen je zralý spíše na léto.Spis do vodpadaku.Ale zlataky pekny,to jo! Upraveno 12. února 2016 uživatelem villain83
Daemonultimate Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 People gratuluju, ale cos jim to navlíkl Takže u mne zůstávaj ve hře asi jenom v černý variantě, modrou moc nedávám a zlaťáci nejsou pro mne už vůbec.
m.n. Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Bez vkusu a věčně druhý... To je osud...
Jörg8X Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 S želvama je třetí Ale ta žlutá guma je hodně přísná... People: tah nebudeš nosit?
Waya03 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Prve zlataky! Taky se na ně chystám, odkud jsi je bral? Máš rok výroby 2015 nebo už dělaj 2016? Rok výroby 2016 je pro mě podmínka, do budoucna kvůli výročí :-)
People Odesláno 12. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2016 -Diky chlapci. Su super. Jak som zo zaciatku pisal, ze su pre starych tucnych paprdov , tak je to pravda. Ale ja som vynimka, co to prave potrvdzuje -zlty kaucuk od Hirscha im pasuje, fotka skresluje. -Tah som este nerozbalil, zatial nemam nervy na skracovanie, ale urcite ho budem nosit. Kym ho skratim, tak mam v sufliku mesh, watchadoo tah, isoflex. -podla seiko kalkulacky su z novembra 2015, ale nie som si 100perc isty ci som natukal spravne.-mam ich z Filipin, kolegyna z prace sa vratila z dovolenky. Na oplatku som jej dal dvoje Mariansko Lazenske Oplatky -idem vyberat nejake strapy. Nato a nieco na styl isofrane. Mate nejaky tip, ze co kupit, co by pasovalo? Alebo to nechate na mna, ze ved People si poradi.
Návštěvník Jagman Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Tak ty tomu rikas oplatky jo? A jenom dvakrat.........
instant Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Mame radit s vyberom nato strapu farboslepemu chlapovi ktory sam seba nazyva legendou.. niecomu v tomto predstaveni nerozumiem?
lub Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 když už se tu začínají objevovat, tak by mohl někdo z majitelů udělat objektivní srovnání s 007/009 pokud je má. myslím tím detaily zpracování pouzdra, kvalitu slícování, kvalitu lumi a tak..
m.n. Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Je to naprosto jednoduche - vsechno stejne spatne, ale za dvojnasobek ceny.
Jörg8X Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Taky mi to přijde +/- stejné, jen se mi líbí víc vystouplé indexy. Svítit to svítí zhruba stejně a u mě na nich nelícuje armovák
m.n. Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Ten nelicuje ani mi a nelicoval mi tusim ani na skx, takze ja su vlastne spokojeny :-D
McStinger Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Mame radit s vyberom nato strapu farboslepemu chlapovi ktory sam seba nazyva legendou.. niecomu v tomto predstaveni nerozumiem? Som sa ho chcel zastať, že nechaj mu aspoň ilúzie o legende, ale potom som si spomenul na spolužiaka, ktorý o dvoch spolužiačkach vyhlásil, že "Andrejka je pekná a Dáša tiež blbá"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se