Jan S. Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 V 17. 12. 2015 v 15:11, decebal napsal: Vyhovuje 17 lidem z potřebných 30. Fakt úspěch. A když vám někdo naznačí, co možná potenciálním zájemcům vadí, reagujete systémem PMS. K tomu fontu se vyjadřovali zájemci průběžně, všechny jste zamázli a teď se ukazuje, že to možná chtělo více zvážit.Otázkou také je, jak by na jiný font reagovali ti, kterým se líbí tenhle. Třeba bychom potom měli zájemců 13... Osobně si myslím, že se nejde zavděčit všem a představa, že budu mít hodinky, které 100% odpovídají mým požadavkům je utopie. Návrh vznikal dlouho a ke každé součásti jsem se vyjadřoval a téměř vždy byl přehlasován, nicméně i tak mě výsledek oslovuje. Nemyslím si, že prostá změna fontu automaticky přinese záplavu nových účastníků.
azeppelin Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) V 17. 12. 2015 v 14:27, Denjl napsal: já teda azepeline teda nevim, ale když vo něco nemám zájem tak do toho nerejpu.... prostě sklopim uši a přiznám, že Sedlinův návrh prostě vyhovuje víc lidem.... a šlapání po bábovičkách? to jako myslíš vážně?? jako vopravdu????????? Je pravda, že děcka na pískovišti by se tak nehroutila. A to jsem ještě nenakousnul to dil.do na konci vteřinovky. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem azeppelin
Denjl Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 prostě máš koukám nutkavou potřebu roze.írat tenhle počin.... tak pokračuj dál.... děláš vostudu jen sám sobě..... V 17. 12. 2015 v 17:08, azeppelin napsal: Je pravda, že děcka na pískovišti by se tak nehroutila. A to jsem ještě nenakousnul to dil.do na konci vteřinovky.
decebal Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 V 17. 12. 2015 v 15:39, Jan S. napsal: Otázkou také je, jak by na jiný font reagovali ti, kterým se líbí tenhle. Třeba bychom potom měli zájemců 13... Osobně si myslím, že se nejde zavděčit všem a představa, že budu mít hodinky, které 100% odpovídají mým požadavkům je utopie. Návrh vznikal dlouho a ke každé součásti jsem se vyjadřoval a téměř vždy byl přehlasován, nicméně i tak mě výsledek oslovuje. Nemyslím si, že prostá změna fontu automaticky přinese záplavu nových účastníků.To samozřejmě může být pravda, nicméně bez té druhé varianty se to těžko dozvíte:-). Ale já už taky končím, ta kovová luneta mě sice zaujala ale to na ní to zase smázlo. Já jsem se ozval, když jsem zachytil lamentaci nad malým počtem zájemců. Ale malý počet zájemců není, jak se zdá, důvodem cokoli měnit takže mizím.
Mirek Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Honza to napsal přesně, změna fontu by přiměla možná 2-3 lidi připsat se na seznam, pro další by to znamenalo konec, takže efekt nula. Hlavní síto byla volba strojku, to je prostě jasnej fakt, cena je pak příčinou toho, že nikdo nechce žádnej kompromis, což je pochopitelný, kdyby byla poloviční, možná bych zkousl i Miotu a jiný ručky... keci o dildu a bábovičkách sem fakt nepatří a jsou zcela zbytečný...
RedAce666 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Podle mě je největší problém v tom "limitu" třiceti lidí na Primáckou limitku. Kolik limitek se tu s takovým počtem podařilo uskutečnit? Kdyby se to od začátku pojalo opravdu jako remake původních leteckých, tak by to bylo rychlé, pěkné, levné a mělo by to (aspoň pro mě) větší koule díky návaznosti na historii. Nakonec by se sešlo 15-30 lidí, což by s výslednou cenou nijak významně nehýbalo a prostě by se to jen v určitou chvíli uzavřelo, zadalo a zaplatilo. Teď se divíme, že lidi odchází kvůli detailům jako je číslo, datum, strojek, font,... ale nikdo prostě nechce vysolit dvacku za primky, na kterých ho něco bude s**t. Takže je zájemců dvacet (což by s high-tech cifrem vycházelo na nesmysl), dalších deset se sežene jen těžko a celou limitku to odepíše... Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem RedAce666
financ Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 V 17. 12. 2015 v 19:04, Mirek napsal: Honza to napsal přesně, změna fontu by přiměla možná 2-3 lidi připsat se na seznam, pro další by to znamenalo konec, takže efekt nula. Hlavní síto byla volba strojku, to je prostě jasnej fakt, cena je pak příčinou toho, že nikdo nechce žádnej kompromis, což je pochopitelný, kdyby byla poloviční, možná bych zkousl i Miotu a jiný ručky... keci o dildu a bábovičkách sem fakt nepatří a jsou zcela zbytečný...prdlajs, hlavní síto je volba pouzdra. Sporty dvojky za dvacku, to už chce být srdcař. Cifr a ručky jsou super, nejpovedenější věc z týhle strany vánoc. k tomu pouzdro za trojku, bez rytí na dýnku a našlo by se víc lidí
Mirek Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Jakože PS II s plastovou lunetou? Do toho bych teda nešel i přes ten super cifr...
Lamiczka Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) V 17. 12. 2015 v 19:43, financ napsal: prdlajs, hlavní síto je volba pouzdra. Sporty dvojky za dvacku, to už chce být srdcař. Cifr a ručky jsou super, nejpovedenější věc z týhle strany vánoc. k tomu pouzdro za trojku, bez rytí na dýnku a našlo by se víc lidí A domluvíš to, za trojku snad nerez pouzdro není ani tak, jestli se nepletu, navíc většina do toho chce jít ne kvůli cifru, ale kvůli lunetě... EDIT: koukám, že mira mi to vzal z huby a to jsme se o tom ani nebavili... Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem Lamiczka
financ Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 pro mě je cena pouzdra s kovovou lunetou sales breaker. Obyč PSII pouzdro stojí myslím 3,3k, když nás bude víc asi by to šlo.
Lamiczka Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 A není to škoda? Kdyby to Elton vyvinul už dávno sám a nečekal pořád, že podojí první partu, která se hecne a dobrovolně to zaplatí, dal na to normální cenovku (někde mezi PSI a PSII), tak tady těch hodinek mohlo být už výrazně víc než 30, troufnu si říct, že by se během prvního roku poskládalo i víc jak 50 kousků. Beztak tu nemalá část primkařů čeká na moment, až se na tom někomu podaří utáhnout limitku a bude to běžně v nabídce, protože tady jim zrovna nesedí font, strojek, datum, .... nebo něco jinýho, proč se rozhodli do toho nejít
bob.zizka Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Teď je nás zatim 18 kterejm se Sedlinův/Kristianův návrh líbí tak jak to je. Otázka zní...našli by se tací kteří by chtěli jen cifr a ten by si šoupli do běžného renovačního pouzdra a pak naopak tací kteří by chtěli jen pouzdro s kovovou lunetou? Proč nespojit všechny tři tyhle skupiny lidí a nedotáhnout to do finále? Limitka by pak byla jen těch 18 kusů a ostatní ať si použijí pouzdro nebo cifr jak chtějí. Já osobně bych si jedno pouzdro navíc vzal a myslí že už tady někdo ze současného seznamu zmínil jestli půjde vzít si cifr navíc. Co na to jít takhle?
Kristian.nov Odesláno 18. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 V 18. 12. 2015 v 5:26, bob.zizka napsal: Teď je nás zatim 18 kterejm se Sedlinův/Kristianův návrh líbí tak jak to je. Otázka zní...našli by se tací kteří by chtěli jen cifr a ten by si šoupli do běžného renovačního pouzdra a pak naopak tací kteří by chtěli jen pouzdro s kovovou lunetou? Proč nespojit všechny tři tyhle skupiny lidí a nedotáhnout to do finále? Limitka by pak byla jen těch 18 kusů a ostatní ať si použijí pouzdro nebo cifr jak chtějí. Já osobně bych si jedno pouzdro navíc vzal a myslí že už tady někdo ze současného seznamu zmínil jestli půjde vzít si cifr navíc. Co na to jít takhle?Konečně konstruktivní nápad! To by mohlo pomoci...
Jörg8X Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 V 18. 12. 2015 v 5:26, bob.zizka napsal: Teď je nás zatim 18 kterejm se Sedlinův/Kristianův návrh líbí tak jak to je. Otázka zní...našli by se tací kteří by chtěli jen cifr a ten by si šoupli do běžného renovačního pouzdra a pak naopak tací kteří by chtěli jen pouzdro s kovovou lunetou? Proč nespojit všechny tři tyhle skupiny lidí a nedotáhnout to do finále? Limitka by pak byla jen těch 18 kusů a ostatní ať si použijí pouzdro nebo cifr jak chtějí. Já osobně bych si jedno pouzdro navíc vzal a myslí že už tady někdo ze současného seznamu zmínil jestli půjde vzít si cifr navíc. Co na to jít takhle?Já se tu na to ptal, protože bych chtěl jeden cifr navíc a asi i lunetu (nebo celé pouzdro). Je pravda, že pak nás může být jen 20 a pořád to bude v klidu...
Georgeisin Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Zájemců je tady skrytě dost, jen někkteří jsou moc HRDÍ na to se na seznam napsat po těch žabomyších válkách na minulých stranách, škoda, zrovna u některých mě ten přístup zklamal. 18 lidí napsaných, to je velmi slušný, 30 je nemalý cíl. Mně by mírné navýšení ceny nevadilo, pokud by se počet scuknul na 20 ks. Já sosbně definuji mírné navýšení do 20k. Sedlin to tady vede zhurta taky někdy, což hrdejm neprospívá,.
Kristian.nov Odesláno 18. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jo Sedlin je možná prudčí, ale nikdo nevidí těch hodin práce ve svým volným čase co nad tím strávil... Ať už vizualizacemi a nebo domlouvání se s Lissem, Eltonem... A pak přijde chytrolín a řekne mu, že to je prasárna... To já bych taky vylít!Ale dost těchhle válek... Pojde se tedy zamyslet, jestli by to takhle věci pomohlo...
Sedlin Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 K lunetě: Cenově je na výše uvedené ?nízké? úrovni, protože Elton počítá s jejím dalším využitím (v jiném designu) pro renovace. Cena za lunetu s pouzdrem je kalkulována na počet účastníku 30.Aby ale byla kovová luneta na renovační PSII vůbec byla, je nutná realizace tohoto ?testovacího? projektu.Jsme takoví ?test pilots? :-) Fyzicky prototyp vyroben není. Údajně v tuto chvíli nechtějí přerušovat aktuální nastavení technologie pro výrobu jednoho kusu. To jsou ochotni a schopni až ve chvíli, kdy nás bude dostatek. Potom mašiny ?přenastaví? a vyrobí lunety dle našeho návrhu. Luneta je konstrukčně v této ceně zamýšlena S ARETACÍ, což je myslim dobry, ne? Když bude někdo chtít jen cifr, nebo jen pouzdro s lunetou, tak nevidím problém.Jen účastníci celých hodinek musejí počítat s tím, že se potom zvedne cena za armovák a ručky, které jsou stejně jako pouzdro s lunetou rozpočítány pro 30 lidí. V případě, že by se povedlo objednat více pouzder s lunetou je zlevnění možné, nikoli však potvrzené.V případě více číselníků je zlevnění jisté.
xjr1 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 V 18. 12. 2015 v 11:58, Sedlin napsal: ...Luneta je konstrukčně v této ceně zamýšlena S ARETACÍ, což je myslim dobry, ne?...Výborně;-). Líbí se mi i popis lunety, tak, jak je navržen. Takže když to půjde, jedno prázdný pouzdro si určitě vezmu.
bob.zizka Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Luneta s aretací je super! Jinak je to přesně tak jak jsem to myslel v předešlém příspěvku! Pokud se k nám přidají další byť jen zájemci o pouzdra tak by nám to mohlo projít ale pokud ne tak se odsune pořádná luneta v Eltonu na termín TŘEBA MOŽNÁ NĚKDY SNAD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se