Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 4. 2022 v 20:13, tombas napsal:

Podle všeho se jedná o chronografy, resp. jejich pozdější náramkovou interpretaci, které byly součástí lunárního modulu Buzze Aldrina na misi Apollo 11.

Rozšířit  

Diky za info 

Odesláno (upraveno)

A ešte k tomu veliteľskú 👍🏻. Veliteľ mal na skafandri na rukávoch červené pásy aby bol potom na kamerových záznamoch rozpoznateľný od člena pri EVA výstupoch…  

Upraveno uživatelem lemon
  • po měsíci...
Odesláno

To asi jo no. Nejaky ze super tvrdy dzinoviny a rok je nosit ale neprat aby byli mekkoucky a vonavoucky. A pokud mozno v nich samozrejme jezdit den co den do prace mhdckem, a vytirat s nima sedacky od jinejch spocenejch prdeli. To je teprve ten pravej pozitek 😁👍

Odesláno
  V 19. 6. 2022 v 6:56, Spongebob napsal:
Supr! Ty lesklý origo nez datumovky jsou nejlepší. Zatím mě míjejí, ale je to jen otázka času pěkné foto.
Ďakujem sú trochu väčšie ale sú super

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odesláno

A já je dneska prodal. Jsou to krásné a našlapané hodinky, ale prostě ne na moji ruku. Třeba se někdy dočkáme té původní reedice, která byla tuším 38mm.

Odesláno

Měl jsem to taky tak. A když si položím otázku proč je nosím málo, protože jsou velké, těžké. Byly na mě hodně výrazné a já mám naopak rád, když nevycnivam.

Ale zase za ty prachy super počin. Kdyby si je chtěl prodat, tak ti pustím pár kontaktů. Na ty moje byla nakonec fronta.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...