Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 1. 2021 v 22:12, Fordik napsal:

Co zahnuté stěžejky? Mám i fotky od kluka co je má na tahu a stejně tak na nato řemenech a kůži.

Rozšířit  

To by též šlo, jen opatrně. Dělal jsem to kdysi u Hamiltonu PanEurope chrono, které k hodinkám tah nedělají vůbec a dalo to fušku, trefit se přesně do ohnutí, aby vše sedělo :-)) a padlo na to pár osiček.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Odkiaľ si prosím ťa objednal? Tiež ich mám v hlave, ale páčia sa my najviac na tahu.

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odesláno
  V 12. 2. 2021 v 7:40, kolky87 napsal:

Odkiaľ si prosím ťa objednal? Tiež ich mám v hlave, ale páčia sa my najviac na tahu.

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Rozšířit  

Objednávku jsem dělal přes Pražské hodinářství. Právě na tahu je mám objednané a tady v ČR se hůř shání, abys měl jistotu, že to není nějaká šedivka.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj kluci. Prosim vas, jde nekde sehnat k Bulova Moonum ten originalni strap s DOM? Po 2 letech je ten muj uz zraly na vyhozeni. Dik.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Tak už konečně na ruce. Chvíli ponosim na tahu a pak se začnou zkoušet řemeny :) 74aaa91a47ef283b7b6d718b1f76774f.jpg

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)
  V 9. 3. 2021 v 20:00, Lucky Lucaso napsal:

To by me taky zajimalo. Kdyby nekdo vedel, dejte echo....

Rozšířit  

Tak myslím,že originální neseženeš,ale nejpodobnější s nášivkou se dá sehnad od dubna tady: www.gasgasbones.com 😃

gasgasbones_nylon_watch_straps_8_.jpg

Upraveno uživatelem leon
Odesláno
  V 9. 3. 2021 v 22:48, leon napsal:

Tak myslím,že originální neseženeš,ale nejpodobnější s nášivkou se dá sehnad od dubna tady: www.gasgasbones.com 😃

gasgasbones_nylon_watch_straps_8_.jpg

Rozšířit  

Ten odkaz nefunguje , nebo je to zamčené, prostě to nepomůže.

Pokud se jedná "jen" o NASA strap, tak výběr třeba tady, ale nápis na štítek si budeš muset vyrazit sám.

Odesláno
  V 10. 3. 2021 v 16:53, tombas napsal:

Ten odkaz nefunguje , nebo je to zamčené, prostě to nepomůže.

Pokud se jedná "jen" o NASA strap, tak výběr třeba tady, ale nápis na štítek si budeš muset vyrazit sám.

Rozšířit  

Ten odkaz opravdu nefunguje, tu adresu napiš do Googlu tam to najdeš. Chlápek co to vyrábí, tak bere další objednávky od 2.dubna.

Odesláno
  V 10. 3. 2021 v 22:16, leon napsal:

Ten odkaz opravdu nefunguje, tu adresu napiš do Googlu tam to najdeš. Chlápek co to vyrábí, tak bere další objednávky od 2.dubna.

Rozšířit  

Jo tak je to myšleno, ruční objednávková výroba. OK už jsem to pochopil.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...