KralJan Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 V 27. 4. 2022 v 22:13, tombas napsal: Podle všeho se jedná o chronografy, resp. jejich pozdější náramkovou interpretaci, které byly součástí lunárního modulu Buzze Aldrina na misi Apollo 11. Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Dobre sú Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Dostal jsem i tematickou mikynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 (upraveno) A ešte k tomu veliteľskú . Veliteľ mal na skafandri na rukávoch červené pásy aby bol potom na kamerových záznamoch rozpoznateľný od člena pri EVA výstupoch… Upraveno 6. května 2022 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Tak to jsem nevěděl , děkuji za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Po delsi dobe jsem je taky vyvetral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Ten řemen je vážně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Jestli to je na me, tak diky za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ale spis by sis mel koupit novy dziny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 To asi jo no. Nejaky ze super tvrdy dzinoviny a rok je nosit ale neprat aby byli mekkoucky a vonavoucky. A pokud mozno v nich samozrejme jezdit den co den do prace mhdckem, a vytirat s nima sedacky od jinejch spocenejch prdeli. To je teprve ten pravej pozitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 V 16. 6. 2022 v 19:50, kolky87 napsal: Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Supr! Ty lesklý origo nez datumovky jsou nejlepší. Zatím mě míjejí, ale je to jen otázka času pěkné foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Supr! Ty lesklý origo nez datumovky jsou nejlepší. Zatím mě míjejí, ale je to jen otázka času pěkné foto.Ďakujem sú trochu väčšie ale sú super Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 A já je dneska prodal. Jsou to krásné a našlapané hodinky, ale prostě ne na moji ruku. Třeba se někdy dočkáme té původní reedice, která byla tuším 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 prodat... neprodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Na fotce dobré, jde o osobní pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 před 2 minutami, papun napsal: Na fotce dobré, jde o osobní pocit. Pocit dobrý, ale nosím je fakt málo, většinou mám na ruce nějaké automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Měl jsem to taky tak. A když si položím otázku proč je nosím málo, protože jsou velké, těžké. Byly na mě hodně výrazné a já mám naopak rád, když nevycnivam. Ale zase za ty prachy super počin. Kdyby si je chtěl prodat, tak ti pustím pár kontaktů. Na ty moje byla nakonec fronta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se