Přejít na obsah

Bulova Moonwatch Re-Edition

Daemonultimate

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 703
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pozeral som na ne asi 2 dni. Potom som sa rozhodol, pridal som ich do košíka a hneď odstránil.Všimol som si veľkosť. Hodinky tejto veľkosti sa predsa kupujú na trhu od vietnamcov. Premrhaný potenciál.

zdá se, že ti slova hodinky, Bulova, přesnost a 262 KHz zase až tolik neříkají...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viem presne o čo ide, aj to že sú to quartzky ktoré sa nechovajú ako quartzky. Ide o tú veľkosť. Mám ploché zápestie a hodinky pod 40mm mať v podstate nemôžem, ale 45mm a lug-lug 48mm je už v kategórií:"kupujem si hodinky aby boli vidieť a páčia sa mi tie v stánku napravo". Inak by som ich bral aj za dvojnásobok.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

tenhle model sice doma ještě nemám, zase mě až tak nezaujali, ale protože hodinky značky Bulova sbírám mohu se podělit s několikaletými zkušenostmi s dovozem hodinek z USA

dovoz realizuji prostřednictvím cz-ebay, který mimo jiné poskytuje i možnost založit si adresný POBox v USA, kam průběžně nakupuji, jednotlivé dodávky můžete kumulovat a nechat si je odeslat v okamžiku, kdy se doprava do CZ vyplatí (pro dovoz jedněch hodinek se to moc nevyplatí)

jako přepravce se používá DHL, které dodávku zároveň vyclí a zboží dodá na vaši adresu, hlavní výhodou je, že podklady pro fakturaci, která jede se zbožím, si vytváříte sami, doba dodávky se pohybuje od 3 do 5 dnů, záleží jak se trefíte do sběrného termínu přepravy

podle našich celních předpisů jsou od cla osvobozeny zásilky do 150?, od DPH (22%) zásilky do 22?

praktickuji to tak, že průběžně nakoupím, dejme tomu, 4 ks hodinek (abych zefektivnil náklady na dopravu), dodavatele vybírám takové, kteří nabízí dopravu po území USA zdarma a nechám odeslat v jednom balíku, celkové vedlejší náklady pak jsou (orientačně):

- $15 za uskladnění, zabalení a odeslání

- náklady na přepravu DHL jsou podle váhy - do 2lb cca 1000 Kč do 3lb cca 1500 Kč

- celní služby DHL, které jsou 400 Kč

- DPH, zatím jsem se vždycky vešel jen do DPH, to se počítá z nominální ceny dodávky, což se pohybuje od 600 Kč do 1000 Kč

takže suma sumárum si k hodnotě jedněch hodinek připočtu tak max 750 Kč, což si myslím, že je velmi slušné

samozřejmě podobných způsobů přepravy je možných více, ale tenhle se mi osvědčil a používám ho již několik let

Odkaz ke komentáři

2jabs: Doufám že na výše popsaný "nákup zboží za účelem dalšího prodeje" máš platný živnosťák (prosím o zveřejnění IČO), za zboží prodané v EU 2 roky ručíš a z toho "slušného" zisku řádně platíš daň z příjmu, zdravotní a sociální pojištění. A že Ti nebude dělat problém zaplatit si i prostor v profi vlákně na chronomagu, místo nemístné inzerce v produktovém vlákně Ty jeden "sběrateli" s 5 příspěvky...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

2Mr Creosote: kupuju jako fyzická osoba pro soukromou potřebu, ve sbírce mám víc jak 250 hodinek, nechápu proč mě takhle schazuješ a jaký máš problém, chronopacienta zajímalo jak vychází doprava+clo+dph, tak jsem zareagoval

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

2jabs: Doufám že na výše popsaný "nákup zboží za účelem dalšího prodeje" máš platný živnosťák (prosím o zveřejnění IČO), za zboží prodané v EU 2 roky ručíš a z toho "slušného" zisku řádně platíš daň z příjmu, zdravotní a sociální pojištění.

ty seš teda řádnej vocas ..... indície tu už probíhaj dlouho, ale tímdle sto řádně stvrdil .... ti gratuluju

Odkaz ke komentáři

Me to teda pripadlo jen jako navod, jak to dela jeden nadsenec do hodinek. Z toho prispevku jsem nepochopil, ze by chtel ani nijak pomahat, teda krome rady.

Kazdopadne dekuji za navod, jak dostat veci z USA. Ja jsem kdesi cetl o Shipito, ale zatim jsem jejich sluzeb nevyuzil, tak nemohu poreferovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...