organic Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Jenže jsou dodrbaný a 2945x dražší Nenechám si líbí/nelíbí ovlivňovat cenou. Přece si nekoupím hodinky, co se mi nelíbí jen proto, že stojí pakatel a jejich předloha je vzácná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Bulova dela zajimavy hodinky, viz rada Accutron II, jen skoda, ze vsude cpou mineral a nizkou WR.Uvidime u techto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) Však tenhle "high-beat quartz" taky nebude nic jiného než Accutron II s chrono nádstavbou. Za mě jsou zatraceně povedené, bílé indexy, datum s černým podkladem a WR50 mě rozhodně neuráží - a jak už dlouho ve sbírce postrádám bulovácké quartzky s plynule jedoucí vteřinovkou, tak tyhle "moony" jsou konečně jasná volba. Pokud si pro ně někdo po novém roce pojedete, dejte vědět - určitě se domluvíme. Hlavně k nim nezapomenout pár těch sucháčových strapů do foroty, protože nic pohodlnějšího na "pracovní otloukánky" neznám... PS: Místo pindů na dýnku bych byl 2945x radši, kdyby pod ním byla pořádná a snadno vyměnitelná baterka. Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 No, zase je o čem přemýšlet. Bulova je jedna z mála značek, kde mi baterka nevadí, až téměř naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Aspoň safír, moc se mi líbí, ale ošizený je nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Jestli bude behat vterinovka jako u nechrono automatu tak budu extremne nateseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Myslíš, že centrální vteřinovka bude stále běhat a chronografová bude na subcifru? To by bylo skvělý, ale podle tachymetru to vypadá na standartní rozvržení, jako je u normálních chron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Ak nahodou pribudne tlacitko na pozicii "8", tak velka rucicka bude v pohybe vzdy. Kuk na roztrasene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Video je skvělý, chod chrona je šmakézní, takhle bych to chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Snad půjde dokoupit tah, bez něj jsou pro mě poloviční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Snad půjde dokoupit tah, bez něj jsou pro mě poloviční.Pche, tah... Na tom strapu se suchacem budou neskutečně sexy.Jen nevim, co budu v lednu dělat. Mají vyjít i nové seika. A to určování priorit... No už teď se na to netesim... (Hodí se jedno obligátní) Že já sem lezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Jen ten nepoměr - 45mm pouzdro a 20mm rozteč nožek. Jinak parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Kde jsi našel info o velikosti? Fakt 45? Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Tady se o tom baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Hmm fakt že jo. 45mm měřeno od desítky ke čtyřce... A nato 20mm... Velikost to teda dost shazuje :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Pokud nelžou s tím 20mm řemínkem, tak podle fotky má ta kruhová luneta 42 mm a dolní základna včetně ochrany korunky 45 mm. V reálu to tedy možná doufejme nebude působit úplně morbidně, ale na "retro-look" už je obojí asi zbytečně moc.Nevím jaký rozměr měly origo Scottovy "Bulova Moonwatch", ale u tak velkých potvor už mohl být aspoň 22mm tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Celkovej rozměr bych i překousl, ale nepoměr pouzdro/tah mně vadí. Ze stejnýho důvodu jsem neskousl ani MM300. Uvidíme naživo, třeba jim to všechno prominu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Mám hodinky s podobným tvarem a stejnou velikostí, a nosí se skvěle. Nemají tendenci se přetáčet / cestovat k vnější hraně zápěstí / na plošší ruce 18,5 a co vím, seděly nečekan? pohodlně i na ruce s obvodem 17,5. Hodně záleží na míře zakřivení nožek a na tom, jak moc z pouzdra vystupuje dýnko. Tady by to mohlo být v pohodě. K nepoměru velikosti pouzdra a šířce tahu nebo strapu: na Sumech jsem si ověřil, že to může být neuvěřitelně pohodlná kombinace, a pokud jde o estetické hledisko, na všech produktových fotkách to díky tvaru pouzdra vypadá dobře. Dokud nebyly známý parametry hodinek, nikdo to moc neřešil, většině z nás se líbily Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Já mám v podobném tvaru "malé" 39mm Fortis Cosmonauts - a na velké tlapě jim designově dost pomáhá tenhle strap se širší základnou:...což by mohlo být "stylové" řešení i v případě Bulovy. Samotný rozměr 42/45mm problém není - jen už to holt není "echt retro" I když - jaký byl vlastně rozměr těch původních Scottových "měsíčních" hodinek? Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jestli ta vteřinovka nepojede " normálně " tak nic ... mě prostě ty statický strášně nuděj no .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se