Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jdi do nich! Stejně jen doufáš, že tě utvrdíme v názoru jít do Tudoru, tak není co řešit.

Tudor ! i mě jsou nejvíc sympatický. Takový nenamyšlený, charismatický a navíc velice univerzální. Prostě tichá voda, co břehy mele. Ne náhodou podobně vnímám Expy.

Odesláno

Jen vsuvka k Tudoru: U Bechyněho se nedostanu níž než na 67 a nějaké drobné, přitom na SEWu v Brně jsme řešili cenu okolo 63.

Poptal jsem v Německu a jsem na cca 62 a už jen řeším technikálie.

Do Vánoc snad budou doma.

Odesláno

Jen vsuvka k Tudoru: U Bechyněho se nedostanu níž než na 67 a nějaké drobné, přitom na SEWu v Brně jsme řešili cenu okolo 63.

Poptal jsem v Německu a jsem na cca 62 a už jen řeším technikálie.

Do Vánoc snad budou doma.

Do Vánoc? Předpokládám příští týden, pokud jsou tedy love.

Odesláno

Do Vánoc? Předpokládám příští týden, pokud jsou tedy love.

Love držím ve zpocené hrstičce a jen se třepu..:)   Užívám si výběr a čekání :)

Vzhledem k tomu, že to bude na dlouhou dobu poslední nový nákup ( do léta, kdy budu hledat dovolenkové parťáky), jsem chtěl podpořit domácí prodejce, ale nejde to, nejde..

Odesláno (upraveno)

Za mě Tudor, sice nemají datum apod., ale jejich "jednoduchý look" se mi dost líbí :).

edit: překlepy

Upraveno uživatelem pepyczek
Odesláno

Ta reference k SMPc je na velikost 36mm. Pokud chces 41mm, tak je to trosku jine ;) Ja bych dal SMPc asi na prvni misto. U Tudoru bych se dival na BB s lunetou. Treba ty inhauzni bikolory jsou celkem fajn :)

Odesláno

Ta reference k SMPc je na velikost 36mm. Pokud chces 41mm, tak je to trosku jine ;) Ja bych dal SMPc asi na prvni misto. U Tudoru bych se dival na BB s lunetou. Treba ty inhauzni bikolory jsou celkem fajn :)

Tak to se omlouvám, v zápalu mě to nenapadlo zkontrolovat, tím pádem samozřejmě o konkurenta míň.

přesně, šel bych do starších BB s lunetou a Etou.

Právě tento model vyhovuje mému zadání, bez lunety ( na co?) a nový kus.

Odesláno (upraveno)

Radime, vsak SMPc jsou i ve 41mm, tak proc o konkurenta min? Nebo to je konkretni kousek nekde?

Lunetu na pocitani piv [emoji6]

Upraveno uživatelem AndyAaron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...