Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to konecne prislo, po dlouhe dobe cekani a doufani, ze si nekdy hodinky teto znacky poridim, ta chvile opravdu prisla a hlasim, ze jsem se stal majitelem Breitling Colt. Na dnesni dobu sice mensi prumer, jedna se o mid-size model, ale musim rict, ze se nosi pohodlne a vubec je nedokazu sundat z ruky, musim je neustale pozorovat a uzivat si tu radost z jejich noseni. Hodinky jsem kupoval s komplet balenim a po velkym servisu vc. servisni historie.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dobrej úlovek, gratuluju. :clap:  Jen Ty nebo jeronimo si dej jiný avatar, nebo v tom bude hrozný guláš.  :lol2:

Hoď fotky na ruce, jak jsou velký?

Odesláno

Gratuluju ke splnění snu. :) Jakej mají průměr? Mimochodem, je to nějakej starší model? Přiznám se, že v nabídce Breitlingu se příliš nevyznám a na jejich stránkách tenhle nemůžu najít.

Odesláno

Ty nebo jeronimo si dej jiný avatar, nebo v tom bude hrozný guláš.  :lol2:

Ale nebude.. :D

Jakej mají průměr? Mimochodem, je to nějakej starší model? Přiznám se, že v nabídce Breitlingu se příliš nevyznám a na jejich stránkách tenhle nemůžu najít.

Podle mě se jedná o velikost 38 mm bez korunky. 

...

Jinak gratuluji k parádnímu kousku a hlavně na tahu. 

Odesláno

Opravdu vydareny Becka. A velikost myslim bude akorat. Bude jim bezpochyby sluset i cernej zralok nebo jednoduchy nato. Proste univerzalky.

Odesláno

Gratuluju ke splnění snu. :) Jakej mají průměr? Mimochodem, je to nějakej starší model? Přiznám se, že v nabídce Breitlingu se příliš nevyznám a na jejich stránkách tenhle nemůžu najít.

Je to model z roku 2003, takze dnes jiz nevyrabeny model, ale pro me rekl bych nejhezci Colty :) maji 38 mm bez korunky, ze zacatku jsem se toho bal, preci jen na dnesni dobu uz to neni bezny prumer a moje zapesti je trochu vetsi, po nasazeni na ruku moje obavy zcela zmizely a ja si je naplno uzivam. Jinak vsem dekuji a prikladam foto na ruce (foceno mobilem).

Odesláno

Gratulace k parádním hodinkám. Chuť vyzkoušet něco z řady Colt v menším rozměru mě provází již delší dobu, o to horší bylo rozhodování, když se před pár měsíci objevily v prodejním vlákně současně s dalším lákavým kouskem. Výběr dopadl ve prospěch druhých hodinek, o to častěji však prohlížím fotky Brajtlí.  Ať dělají dlouho radost :)

Odesláno

Je to model z roku 2003, takze dnes jiz nevyrabeny model, ale pro me rekl bych nejhezci Colty :) maji 38 mm bez korunky, ze zacatku jsem se toho bal, preci jen na dnesni dobu uz to neni bezny prumer a moje zapesti je trochu vetsi, po nasazeni na ruku moje obavy zcela zmizely a ja si je naplno uzivam. Jinak vsem dekuji a prikladam foto na ruce (foceno mobilem).

Musim souhlasit. A velikost je super.

Odesláno

Za mně jedny z nejpohlednějších hodinek, měl jsem základní velikost, dodnes se mi po nich stýská, i když nedávno jsem si náhradu našel.

Odesláno

Diky moc, rozhodoval jsem se mezi temito Colty a novymi Superoceany, po vyzkouseni SO me docela zklamaly, na fotkach vypadaly super, ale nazivo uz to nebylo ono, vadily mi ty obrovske cislice, ktere tak nejak ten cifernik zmensovaly, az to bylo vsechno ztisnene, zato Colty krasne vyvazene, jednoduche.

Odesláno

Gratuluji, moc hezké hodinky. Ja jsem do nedávna ani nedoufal, že někdy budu mít hodinky breitling a teď mám doma steelfishe, takže asi vím, jak se cítíš.

Odesláno

Gratuluji a vítej v Colt clubu :-)

Diky, je to super pocit :-) taky mas Colty?

Hezké kousky, Vypadají velké i když mají jen 38mm jak píšeš. Čím menší hodinky, tím praktičnost narůstá...

Mas pravdu, hodinky jsou opravdu prakticke a neprekazi jako jiny s vetsim prumerem, nosi se pohodlne.

Návštěvník enrico156
Odesláno

Jo ale dvojkový v o něco větší velikosti 41mm. Sice základní béčkovský model, ale jsou to srdcovky. Možná je kvůli určité akvizici budu muset pustit, ale asi se k nim jednou vrátím, protože cifr co mění barvy mě baví i po roce nošení

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...