African Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Jsem strašně rád, že nikde nikomu nedlužím ani korunu a stejně tak nikdo mě, to je strašně free ;-)
Josef01 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Měl jsem jednání se známým a on se podíval na telefon a řekl, sakra, přišel jsem o možnost někomu výhodně půjčit, Zonky... Mě to přijde totální úlet, lidi se perou o to, kdo komu dřív půjčí
tommas4 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Perou, přemíra investorů a málo lidí co by potřebovali karavan.
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Jsem strašně rád, že nikde nikomu nedlužím ani korunu a stejně tak nikdo mě, to je strašně free ;-)njn..šťastnej člověk...já bohužel hypo...takže mám ještě ne 6let vystaráno. pak nejspíš domek,takze do smrti vystaráno
wave ceptor Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Tak samozřejmě že domek......vždyť už 5měsíců podnikáš
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Tak samozřejmě že domek......vždyť už 5měsíců podnikáš voe...za 6 let. teď mam ještě splácet kvartyr...takže vystaráno. s podnikáním to nemá vůbec nic společného
wave ceptor Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 počky zapomněl jsem příští rok nové auto.....a s podnikáním to má moc společného, a ty to dobře víš
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 počky zapomněl jsem příští rok nové auto.....a s podnikáním to má moc společného, a ty to dobře víšnemá,protoze tohle už s manželkou máme v plánu dávno...když jsem ještě makal jako zaměstnánec. Že až se doplatí byt,tak pujdem do baráku Auto souvisí s podnikáním, to je pravda. potřebuju totiž nějakou investici...
honza71 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 (upraveno) Měl jsem jednání se známým a on se podíval na telefon a řekl, sakra, přišel jsem o možnost někomu výhodně půjčit, Zonky... Mě to přijde totální úlet, lidi se perou o to, kdo komu dřív půjčí Tak pokud potrebuje ten clovek stuj co stuj pujcit nekomu penize, nepotrebuje zaruku, ze mu je vratim a staci mu vidina vyhodne pujcky, tak ja mu klidne slibim cisty rocni vynos 6,25?, kdyz mi pujci mega :-D Upraveno 29. května 2016 uživatelem honza71
Josef01 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Oni tam lidé půjčují menší objemy peněz, ale celé je to nesmysl, jediný kdo vydělává je Kellner. V podstatě úvěry, které jsou za 6% jsou defacto nulové, protože 5-6% lidí tam peníze nevrátí. Ovšem banka si stáhne 1+2 tj celkem 3% a bez své investice vydělává na poplatcích za transakce. Za blbce jsou všichni ostatní
honza71 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Vsak jasne, ze to Kellner neuvedl do zivota pro dobro "obycejnych" lidi, ale predevsim dobro sve :-). To uz jsem tu taky psal. Co me zarazi je fakt, kolik jitrnic mu to zere :-D
noviisek Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Maj dobre, rozebrany trh. Airbank, homokredit a zonky. Jak banky, nebanky, tak mezi lidma, zatím je zonky na prd, ale z dlouhodobého pohledu to má smysl (pro Kelnera). Na jeho místě bych se spokojil i s tím, kdyby zonky nebyla ve ztrátě, ale uzivila se bez větších zisků. Pro konkurenci je to další překážka, pro někoho malá, nebo žádná pro někoho větší.
Z. Paul Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Když tam hodim že si chci koupit Moony, složíte se?
DavidLC Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 nemá,protoze tohle už s manželkou máme v plánu dávno...když jsem ještě makal jako zaměstnánec. Že až se doplatí byt,tak pujdem do baráku Auto souvisí s podnikáním, to je pravda. potřebuju totiž nějakou investici...Nové auto není nejlepší investice... :-(
noviisek Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Nové auto není nejlepší investice... :-(Ale je to skvělá spotřeba
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Nové auto není nejlepší investice... :-(myslím do podnikání...snížit daně...
DavidLC Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 myslím do podnikání...snížit daně... Tak pak to jsou dvě mouchy jednou ranou (daně i ta spotřeba) :-)
Josef01 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Tak v určitých případech mohlo být auto dobrá investice, nejen co píše sibiř ale i starší "plečky". Na začátku 90-tých let jsem měl v týmu kolegu, který si koupil za 60 tis. Golf TDI. Jezdil měsíčně tak 6-7 tis. km a na náhradách měl to auto zaplacený za pár měsíců a ještě další rok na tom vydělával víc, než bral výplatu pak se přešlo na služební auta.
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Tak pak to jsou dvě mouchy jednou ranou (daně i ta spotřeba) :-) tjn
tommas4 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Ale psal jsi nedávno že jsi neplátce, to je pod mega obratu za rok, nechceš dát 50 nebo 60% ročního obratu za auto, bez možnosti odečtu dph? To se mi zdá jako velký nepoměr. Jinak si můžeš vypisovat cesťák na soukromé auto už teď (na služební cesty), nebo hledej daňového poradce či schopného účetního.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se