McStinger Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Tak mi to nedalo a vydriapal som sa na balkón. Ono vážne chniape sneh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 No jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Prázdny bazén, človeku je až smutno, ešte že má hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandy12 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Prázdny bazén, človeku je až smutno, ešte že má hodinky fIMG_20190507_103236990.jpg... fotka z horného bazénu by bola asi lepšia!Je to jeden z najlepších hotelov na Slovensku! Hotel a jeho zamestnanci sú fakt SUPER a gastronómia je podľa mňa TOP!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 (upraveno) neviem, v zivote som tak skoro nevstaval z postele.. Aha, tak potom nič. Upraveno 7. května 2019 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 ... fotka z horného bazénu by bola asi lepšia!Je to jeden z najlepších hotelov na Slovensku! Hotel a jeho zamestnanci sú fakt SUPER a gastronómia je podľa mňa TOP!!!To je jedno, z ktorého je to bazéna, ja som sa chcel pochváliť, že ho mám pre seba . Inak naozaj fajn hotel, zamestnanci ochota sama, všetka česť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 To je jedno, z ktorého je to bazéna, ja som sa chcel pochváliť, že ho mám pre seba . Inak naozaj fajn hotel, zamestnanci ochota sama, všetka česť. Když jste to nakousli, o jakém hotelu je přesně řeč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Hotel Chopok. Teraz mimo sezónu málo ľudí, služby iba mierne okresané. Len doporučujem informovať sa dopredu, napríklad bazény Praslička otvorené iba cez víkend. Mne to nevadilo, kvôli malej som aj tak chodil do Plesnivca.https://www.hotelchopok.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartik Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 20190502_093749.jpgMoc pekne! Ciste, elegantni tvary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir1979 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Na žádost kolegy, který mi objednal adaptery na ecozilly a ať je vystavím , tak činím. Jmenuje se ,, vikinho,, a kdo neumí obchodovat na ebay jako já, tak ho prosím neobtěžujte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) reveN yaS reveNNa frustraci (spíš připopravené než opravené jiné hodinky) je nejlepší lék - něco si hned na místě koupit. Z fotek se mi nelíbily, ale ve reálu je to super gunmetal odstín. Díra pro nabíjení se na cifru vsákne a hlavně (a proto je mám) na ruce sedí úplně fantasticky, žádné přetáčení. A se zalomeným sklem je prdel. Upraveno 23. května 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Jsou hustý a stroj taky zajímavej. Nejlíp je vem taky na výlet do Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Neobvyklé, ale dobré. Upraveno 23. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Spolu s těmihle...... je to ideální Citizen duo. K ideálnímu triu mi ale něco chybí, netušíš, co by to mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Tvl.. kolik ty máš aktuálně kusů hodinek?To už bude taky férově nafutrovaná kabela.Jinak aby si to měl odstupňovaný i výškou pouzdra, tak třeba AR5044-03. Asi to ale nebudou ty, co máš na mysli. Upraveno 23. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Spolu s těmihle... Screen Shot 2018-05-02 at 17.15.46.png... je to ideální Citizen duo. K ideálnímu triu mi ale něco chybí, netušíš, co by to mohlo být?Kurnik, tyhle jsou taky super! Grand Citizen. Co to je za číslo? Co ti může ve sbírce scházet, to teda jako fakt netuším... ehm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 AQ1000-66A The Citizen potápky, aspoň trochu povedený - to by bylo totál top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Aha, já myslel, že ty, co teď skončily u mě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 reveN yaS reveNDSC06023.JPGNa frustraci (spíš připopravené než opravené jiné hodinky) je nejlepší lék - něco si hned na místě koupit. Z fotek se mi nelíbily, ale ve reálu je to super gunmetal odstín. Díra pro nabíjení se na cifru vsákne a hlavně (a proto je mám) na ruce sedí úplně fantasticky, žádné přetáčení. A se zalomeným sklem je prdel.DSC06022.JPG Dobré sú. Už som po nich tiež hádzal očkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se