Datel Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Až budeš mít ruku v sádře, ještě ti bude X-tenze dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 To budeš docela hustej, s vočema na gypsu:) Já bych asi ponosil na té zdravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Po dvou letech pořád stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Tankujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Občan z roku 2010.......no ale ten upravovaný nato je hnus..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Svití dobře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addpar Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 True nebo "true" GMT? Každopádně hodí se tam ta druhá ručička už jen pro to, že pokud necestuju, poznám díky ní, zda je ráno nebo večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 moje nejoblíbenější kapela..jako dorostenec jsem si tyhle všechny alba kupoval za peníze z brigád..jj, to byly časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Jako dorostenec jsem měl tyhle alba na kazetách a o originálech na deskách jsem jenom snil...Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Tahle barevná kombinace se mi líbí. Chtěl bych je někdy vidět na živo. Nevím, jestli by byly pro mě (možná mají málo kontrastní ručky na mé oči), ale přesto líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Te bily dial je skvely. Bohuzel rucicky jako by se ztracely. Minutova mohla byt cervena/oranzove lemovana, hodinova treba zelene. Nebo obe cerne lemovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Poslední letošní úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Co to tam je za kotvicku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 To je otáčející se wifikundace celkem k ničemu ale potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 To jsme tu uz nekde resili. Stejnou kotvicku pouziva na svych hodinkach Rado. Uz si presne nepamatuju ten vzajemny vztah, jestli Rado delalo hodinky pro Citizen nebo naopak nebo jak to vlastne bylo. Protoze jsem to puvodne oznacil jako dobrej fejk z Indie a byl jsem vyveden z omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Ano, Rado to pouziva a je to ako to tu niekto nazval pekna komplikacia, mne sa to na Rado teda velmi paci!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 To bude nanorotor, další krok ve zmenšování hodinového strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se