siki Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Pod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Fučí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Zelená jedovatá fugu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 @kolky87 dobrá trenirovka - ze měsíc máš St. Patrick's Day. Ty budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ultrawatch Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 a k tomu velikonoční krasličák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st8ball Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Tak jsou konečně doma z léčebny a jsem rád, že jsem se neunáhlil a nekoupil něco dalšího.... Ruku mám jen jednu (levou ) a už teď mám těžkou hlavu, jak se budou střídat, nechápu, jak to děláte Vy, co máte x kusů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Skoro přemejšlím, že ty nový dám na záruční výměnu baterky, protože se nedobijou do plna a záruka na článek je půl roku... Což mi to dilema na chvíli vyřeší, ale nějak si nedokážu představit, že bych je dal pryč, protože mi sedly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 (upraveno) Upraveno 22. února 2022 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 lub: ...pěkné, a nehul, ...já už 3 roky nahřívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 22 hodinami, Kamil.K napsal: lub: ...pěkné, a nehul, ...já už 3 roky nahřívám dík. já už leta vapuju, ale k večeru si venku rád vychutnám jednu balenou . chtěl jsem po čase k mechanikám bezúdržbovou alternativu a tyhle 0150 jsou pro mě příjemným překvapením, před lety jsem měl BN0190 a ty mi moc nesedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisky Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 A čo tak nejake retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 We Stand with Ukraine #slavaukraini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 před 3 hodinami, chief napsal: We Stand with Ukraine #slavaukraini Pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 když už je toho jedenatřicátého února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Tak už k vám kluci od včerejška taky patřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Dobrý. Nojo, a jak teď frčí čas na setelitech, není tam nějaká umělá odchylka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Taky jsem měl trošku pochybnosti, jak to bude fungovat. Ale vypadá to všecko v pořádku. Signál chytí fofrem a přesnost OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se