rikitan Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 před 6 hodinami, EasyDaviD napsal: @SpriteBN0100 Tak tak. A opravdu jsou super Toho času na pivu v DE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Bicolor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 @EasyDaviD Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Prosím o radu i když vím ze to sem úplně nepatří- na synchro rádia a času? Appku mám videa jsem viděl, šle chodí mi to o hodinu blbě, asi letní čas? DíkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Já na svých GPS Citizenech musim letní a zimní čas překliknout manuálně. Jediná údržba kterou vyžadují. Dvakrát za rok cvaknout na dvě tlačítka, to jsem ještě ochoten akceptovat. Ale je to už na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 (upraveno) před 6 hodinami, pjr86 napsal: Prosím o radu i když vím ze to sem úplně nepatří- na synchro rádia a času? Appku mám videa jsem viděl, šle chodí mi to o hodinu blbě, asi letní čas? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Když píšete o appce, znamená to, že hodinky samotné nepřijímají signál německého vysílače? Ten totiž vysílá i informaci o letním/zimním čase. Moje zkušenost je taková, že je pravděpodobně dokáže zarušit blízká přítomnost mobilu a pak prakticky nejsou schopny se "aktualizovat". Předpokládám, že s appkou by to probíhalo jinak, ale nevím, co ta předává za informace hodinkám. Ještě jsem se díval, že například japonské vysílače podle všeho informaci o letním/zimním čase nepřenášejí, ačkoli v datové větě pro to vyhrazené místo mají. Upraveno 18. srpna 2022 uživatelem Kobliha Doplnění informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Mě tohle zvládají sami, ale je pravda, že vždycky až následně další den, to spojení a nastavení asi probíhá dřív než posun času vpřed/vzad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Na gumaku to taky jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 (upraveno) Oblekovky, poněkud "cirkusácké". Eco-Drive, Big Date, 24h, věčný kalendář, mimostředná vteřinka. Odchylka proti atomu cca +4sec/měsíc. Upraveno 24. srpna 2022 uživatelem Kobliha Korekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 @Kobliha To jsou parádní hodinky, nádhera! Já dnes navečer vytáhl ven NY0141-10LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Kazdodenni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 super tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se