Kobliha Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 3 hodinami, Dushakx napsal: Tyhle mám rád, v říjnu jsme spolu oslavili první rok. U mě nejčastěji žijí na černým sail clothu … To je potom, jak kdybych na ruce nic neměl. Krásná fotka. Tyhle hodinky mě naprosto uhranuly. Racionální část mozku neustále opakuje, že není žádný důvod proč je obdivovat: zbytečně velké číslice, neviditelná datumovka, nejsou to mechaniky. Jenže pak převládnou emoce a je vymalováno. Takže ačkoli to nejsou žádné "poklady" tak si vydobyly pevné místo mezi ostatními kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 17 hodinami, Kobliha napsal: Opravdu nádherná trojice, kousky hodně vybočující z obecného vnímání značky. Recenze BN0118 - Promaster Tough Super Titanium Diky, diky. Recenzi jsem četl, pěkně napsaná a podtrhuje to, že buď si je zamilujes nebo se ti prostě nelibi. Já o tomhle modelu vím dlouho. Ještě než se ted udělala reedice. Měl jsem je nekdy kolem 2000. Par let ponosil, pak je měl asi 5 let táta a pak je prodal za pár ka kostrovi. Pak si na ně zhruba po 10 letech vzpomněl, poslal kostrovi sz a von je furt měl. Prodal mi je zpatky a teď jsou v Onyxu na kompletce. Ten novej model mam 2x, druhy jsem tady koupil kvuli tahu, kterej teda stejně moc nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 5 hodinami, Kristian.nov napsal: Jo ten 24 lug je jediný negativum, jinak mě hrozně baví... A už překvapivě dlouho. Nejvíc mě ale baví, a je to i zdaleka nejpohodlnější, na gumě od trenek no... Fotky jsou z netu Fa se na to ale zvyknout. Třeba na origo gumě ale moc nebavej. Na natu jsem je kdysi taky nosíval a byly překvapivě pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 8 minutami, CEGY napsal: Diky, diky. Recenzi jsem četl, pěkně napsaná a podtrhuje to, že buď si je zamilujes nebo se ti prostě nelibi. Já o tomhle modelu vím dlouho. Ještě než se ted udělala reedice. Měl jsem je nekdy kolem 2000. Par let ponosil, pak je měl asi 5 let táta a pak je prodal za pár ka kostrovi. Pak si na ně zhruba po 10 letech vzpomněl, poslal kostrovi sz a von je furt měl. Prodal mi je zpatky a teď jsou v Onyxu na kompletce. Ten novej model mam 2x, druhy jsem tady koupil kvuli tahu, kterej teda stejně moc nenosim. Tak ty mají super příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 @KoblihaNutno dodat, že naživo jsou více nenápadné, než jak to působil z fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 3 hodinami, CEGY napsal: Diky, diky. Recenzi jsem četl, pěkně napsaná a podtrhuje to, že buď si je zamilujes nebo se ti prostě nelibi. Já o tomhle modelu vím dlouho. Ještě než se ted udělala reedice. Měl jsem je nekdy kolem 2000. Par let ponosil, pak je měl asi 5 let táta a pak je prodal za pár ka kostrovi. Pak si na ně zhruba po 10 letech vzpomněl, poslal kostrovi sz a von je furt měl. Prodal mi je zpatky a teď jsou v Onyxu na kompletce. Ten novej model mam 2x, druhy jsem tady koupil kvuli tahu, kterej teda stejně moc nenosim. Ty RMC jsem na fotce obdivoval a to jsem ještě neznal příběh, který se za nimi skrývá. Gratuluji ke krásnému kousku. A stejně tak k předpokládám JDM The Citizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Udělal jsem si radost a včera k BN0150 přišly tyhle krásné pepsiny. Zatím naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Mám jejich napodobeninu AW1410, které mají 44mm a u BN0118 mě naživo překvapilo jak jsou malé a relativně nenápadné (minimálně oproti ostatním citizenům co byly ve výloze) a určitě do nich časem půjdu. Nejsou sice na ruce, ale snad fotka neurazí.... Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Dobré ráno, opět tyto… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 V 1. 1. 2023 v 11:11, Olan napsal: Moc pěkný, taky jsem po nich koukal, nakonec vyhrály 4020 pro větší chaos na ciferníku ale je super, že i po těch letech vypadají pořád parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Citizen kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Po delší době žluťky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Začalo to hledáním ecodrajvů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Tak uz jsou doma! Gratuluju, vypadaj paradne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Děkuju Ondro, dnes dorazily. Jsou takový, pro mě hodně decentní. Ale chtěl jsem něco na pomezí elegant/společenské. Jednu otočku sekundovky jsem věnoval sledování vteřinovky ve svislé poloze hodinek. Koktání jsem si nevšiml a tak doufám, že při občasném pohledu to tak zůstane. Nicméně bych rád vyjádření zkušenějších. Při nastavování day/date se přetáčení dnů neděje plynule, ale věnec se trochu pohne - ucítím odpor v korunce a po uvolnění a znovu pootočení den přeskočí. Je to běžné chování? Strojek Miyota 8200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 3 hodinami, space napsal: Je to běžné chování? 8200 nemám, ale mám 8204 a ten se chová stejně. Takže ano je to běžné chování toho strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 12 hodinami, Kalisport napsal: 8200 nemám, ale mám 8204 a ten se chová stejně. Takže ano je to běžné chování toho strojku. Díky pane, hned mám o starost méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se