ATOM Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami V 15. 8. 2026 v 15:55, misso napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle třístovky se uz moc nevidi. Moc pekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
misso Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami před 1 minutou, ATOM napsal: Tyhle třístovky se uz moc nevidi. Moc pekne Pár let zpátky mi v ONYXu vyměnili dosluhující kapacitátor, takže jich doufám čeká ještě spousta života
ATOM Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Odesláno před 19 hodinami před 4 minutami, misso napsal: Pár let zpátky mi v ONYXu vyměnili dosluhující kapacitátor, takže jich doufám čeká ještě spousta života Urcite ceka. Tenhle model se delal myslim uz v 90 letech. Jak stare jsou ty tve ?
misso Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Odesláno před 18 hodinami před 26 minutami, ATOM napsal: Urcite ceka. Tenhle model se delal myslim uz v 90 letech. Jak stare jsou ty tve ? Internety píšou 2008–2015 a podle sériového čísla jsou ty moje z roku 2015. Ale úplně se mi tomu nechce věřit, bo je mám někdy od roku 2017 a už tehdy ke mně došly hodně životem ošlehané. Měl jsem dokonce dvoje a jedny jsem tady kdysi pradávno prodal. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se