Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

víkend s fujitsubo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
Odesláno (upraveno)

Máte někdo návrhy na řemínek do vody k těmto hodinkám? Nechci ale NATO strap. Gumu nebo silikon nebo tak něco. Dekuji. Vlevo neco levného, ale dost tenké to je. Vpravo něco jako Barton, ale nelíbí se mi, ze se zužuje směrem ke spone.

Upraveno uživatelem alois
  • Like 2
Odesláno

Pokud mas utlou ruku, tak se ti divim, ze chces nezuzujici se remen. Ten bude pusobit vzdy hamatne.
Co neco na styl gumy do trenek Erica Original? Tomu voda nevadi, je to suche za chvilku.

Odesláno
před 1 hodinou, lukassob napsal:

Odkud je ten náramek? Vypadá, že koncovky sedí pěkně. Dík.

Naramek Islander 20mm Brushed and Polished Solid-Link Bracelet for Citizen Automatic Promaster Dive Watch #BRAC-71

EndLink sedi naprosto perfektne, je vyroben primo pro NY00..

Samotna kvalita a provedeni je dechberouci.

• Dát hlas 1
Odesláno
V 4. 9. 2026 v 17:09, alois napsal:

Máte někdo návrhy na řemínek do vody k těmto hodinkám? Nechci ale NATO strap. Gumu nebo silikon nebo tak něco. Dekuji. Vlevo neco levného, ale dost tenké to je. Vpravo něco jako Barton, ale nelíbí se mi, ze se zužuje směrem ke spone.

Mě k nim nejvíc seděl ten Hirsch.

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...