mikymik Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Vostrej pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunty Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 tentokrat nalez na Borneu Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 mrk na korunku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 ...tak tieto Grand Touring NB1031 su podla mna NAJ CITIZEN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 dobře ty ! a souhlasim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Ale stejne jak s jinyma velkyma hodinkama, musis mit na ne ruku. Coz Farky ma. Ja si je zkousel v US a jsou super. Jen bych je mohl nosit na kotniku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Hezký to máš, Farky. Já zas pro změnu vyhrabal tyhle modráky a už jsem málem zapomněl, jak pohodlně se nosí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 diky panove, je zajimave ze se o nich tady moc nemluvi. Tak to napravim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 jsou masivní, z boku jsou to trochu doxy 5000, tím pádem maji ultra krátké nožičky, takže jsou nositelné od 18+, o AR by se daly psát básně, ty hodinky prostě nemají sklo, brusy/lesky ....mazec, mrkněte na ten sedvičový dial atd. atd. plesknu sem radši fotku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Moc pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Citizen prostě umí udělat pohodlný hodinky. Před vstupem na fórum jsem jich pár vystřídal a dobře se nosily všecky, bez ohledu na jejich velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 delaji paradu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 (upraveno) BN0000-04H Upraveno 9. října 2019 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 (upraveno) Tyhle Citizeny se Vám povedly, pane Farky. Upraveno 12. října 2019 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 BN0000-04HIMG_20191004_135354.jpgIMG_20191004_135418.jpgTVL, ty jsem neviděl ani nepamatuju škoda, že se už nedají koupit. Já vůl je prodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 JJ, bezudrbove, odolne, kompaktne a s hodnotou, ze sa o nich clovek vobec nestrachuje.V lete som ich z ruky takmer ani nedaval. TVL, ty jsem neviděl ani nepamatuju škoda, že se už nedají koupit. Já vůl je prodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Zdar, o takovém provedení (kde hodinky skoro plynule přecházejí v řemínek) jsem si snil tak pětatřicet let. A tento měsíc jsem si to splnil.Tvrzený titan, pásek plné délky a na ruku tak akorát. A jak je zvykem, indexy trošku šejdrem proti armováku, 12:00 ručičky ne úplně lícujou,ale lumi vydrží do rána, slabší ale čitelné, a provedení pouzdra i tahu perfektní.A ty na pozadí se musely zařadit na druhé místo. A na konci řady některé opustí stáj, ale to je do jiné sekce ;o) Upraveno 18. října 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Tyhle Citizeny se Vám povedly, pane Farky.diky vezmu je na věčurek tak doufam ze dorazis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 bože dej ať mě nepřepadne chronobundus a ať je neprodám ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se