Hasňa Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Cool! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Když už jsem dneska v tom postovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabcak Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Ahojte, som si doprial NY0086-16LE.Kupoval som, lebo sa mi páčil dizajn a neľutujem.S chodom hodiniek som spokojný.Za mesiac + 6min. - neviem či je to veľa alebo málo som v tejto oblasti laik .Pre mňa je to samozrejme výhoda keďže som všade meškal...Chcelo by to možno ešte nejaký NATO remienok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 https://www.ablogtowatch.com/citizen-caliber-0100-worlds-most-accurate-watch-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Citizen Promaster PMD56-2952 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Rádio funguje jen v Japonsku, ne?Jinak jsou to parádní Citizeny. ano, automaticke radio iba v JP - ja mam k tomu aplikaciu v mobile,ktora vie vysielat prislusny signal - cca 10 minut staci na synchronizaciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 ano, automaticke radio iba v JP - ja mam k tomu aplikaciu v mobile,ktora vie vysielat prislusny signal - cca 10 minut staci na synchronizaciu padol na to dotaz - appka je JJYEmulator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Tak pokus s tahem č2,tah vcelku solidní,sroubovací a pěkně zpravovaný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Novinky z amerického trhu. Na ten náš se ještě nedostaly. Inu, jednoduchost, nekonečná dokonalost. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Dafit: trošku design alá Genta ale svůj!Dobré jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 cecil: Přesně! Mě se hodinky s plochou a broušenou lunetou prostě líbí. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Moje první lepší orloje. Momentálně pracovní, co vydrží všechno. Mám je rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Moje první lepší orloje. Momentálně pracovní, co vydrží všechno. Mám je rád.mel jsem je, a mi nevydrzely...prasklo mi sklo na bazenu... Redmi Note 7 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 mel jsem je, a mi nevydrzely...prasklo mi sklo na bazenu... Redmi Note 7 By TapatalkLoni v létě jsem prorážel kangem deset děr skrz 100cm betonový základ. Zbytky betonu jsem vyhrabával rukama, po rameno vraženýma do té díry, páč nic jiného jsem tam nedostal, citizeny na ruce. Říkal jsem si, jestli to zvládnou. Obstály na 1*, přibylo pár šrámů, což je jim ku parádě. Nikdy jsem je netěsnil ani nekontroloval, v bazénu jsou celé léto. Pořád drží, mám je 12 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 kdybych nerozbil to sklo, mam je dodnes, nicmene na citizeny jsem nezanevrel...mam par dalsich kousku Redmi Note 7 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Takový rychlocvak, dobíjecí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Takový rychlocvak, dobíjecí.krasne...trosku podrene, ale krasne Redmi Note 7 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Dnes Wingman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se