sodekcz Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Ufonislav : tak nosil jsem je dost intenzivně, než jsem k nim dostal víkendové a dovolenkové potápky/lesovky (Wengery) a než jsem následně začal laborovat s automaty. Teď to tak nějak jednou za čas protočím, dle chuti a příležitosti a "furt na nich něco je". Co se týká těch škrábanců, jak vždycky (dvakrát:)) píšu když ojediněle něco prodávám - nosil jsem je, je to tam, ne že ne (ty škrábanečky), ale na ruce to tolik není vidět. Foťák to vytáhne. A tady navíc neprodávám, tak snad se tomu dá věřit. Pocit z nich je pořád dobrý, titan k tomu, pohoda, jazz:) Upraveno 21. března 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Dnes Wingman Tady bych se pridal...Citizen ala Dugena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Citizen Promaster. Zatím jen na balkoně, brzo snad už v řece či v místním kačáku. P.S.: Díky místnímu Petrovi, že je pustil, jsou fakt skvělé :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Já nevím čím to, ale vždycky když koukám na dokumenty,jak o potápění, tak i jiné třeba cestopisné,většina lidí má spíše Citizeny než Seika.Nejvíce snad i tuto klasiku,tu jsem nosil dlouho.Jsou to malý velký promastery.Na jednu stranu papírově mají nějakých 47mm, ale ve skutečnosti jsou spíše menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Vzdy mi udela radost, kdyz vidim nekoho s citizenama na ruce. A je pravda ze seiko potkavam o dost mene, coz me prekvapuje vzhledem k tomu jak jsou tu oblibene. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 mně to dělá radost taky,tedy hlavně potápěčské modely ošlehané zubem času..jinak ty Altichrony Cyrus jsou pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Já nevím čím to, ale vždycky když koukám na dokumenty,jak o potápění, tak i jiné třeba cestopisné,většina lidí má spíše Citizeny než Seika.Nejvíce snad i tuto klasiku,tu jsem nosil dlouho.Jsou to malý velký promastery.Na jednu stranu papírově mají nějakých 47mm, ale ve skutečnosti jsou spíše menší.Moje nejoblíbenější Citizen, měl jsem je jako Seiko MM300 asi čtyřikrát a vždycky je, blbec, prodal. Normálně bych je asi zase potřeboval, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Neprodal by mi někdo NY0040? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Neprodal by mi někdo NY0040? v timestore ti to radi prodaji doporucuji napsat do vlakna pro koupi Redmi Note 7 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 V Helveti taky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 5etter: Ty jo už ti chybí? Jsou fakt super :-o). Já začnu mít ještě výčitky kvůli tobě :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Ani ne, jsem rád, že jsem se toho krámu zbavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Uf , tak to se mi ulevilo, výčitky jsou pryč :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Prevetral som svoje "pilotky"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 biela sobota ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 (upraveno) Dnes Wingman Tie sú vydarené edit: však som zabudol na foto. Zelená sobota Upraveno 11. dubna 2020 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Neser , farbičkár jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Ja mám len v jednej farbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Sa tu s FUGU roztrhlo vrece, tak sa pridam aj ja .... dnes sme sa trosku vyhrievali na slniecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se