jovani Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Dneska mi něco přišlo, jsou to opravdu pořádný cibule:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Celý dopoledne si s nima hraju jsem nadsen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Milian1: gratulujem, vyzeraju paradne.. cenovka je okolo 650,- € ? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 (upraveno) Diky. Koupil jsem je v Timestore.cz (jsou ze Slovenska) a staly 10.500,- Kč. Jinak stoji cca 14.500 Kč. Upraveno 29. července 2020 uživatelem Milian1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Dik za info.. nech robia radost hodne dlho...Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 (upraveno) No, to nevim jak dlouho vydrzi.. ale je fakt ze mi vyhovujou a okoli se taky libi...chtel jsem zkusit kus poradnyho zeleza na ruce, je to mozna takovy mezistupen k Breitlingu Seawolf. Na ty budu, ale potrebovat desetkrat tolik Az skonci koronakrize tak se uvidi Upraveno 30. července 2020 uživatelem Milian1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 hele, já jsem docela spokojenej! Lumi skvělé, čitelnost, lehoučké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 NY0040 na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 A na NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Dalsi osmihranky na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 AndyAaron, dobře jsme koupili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Souhlas! Diky za postouchnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Vypadají dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Kolegovia, neviete mi poradiť názov modelu týchto citizenov? Kamarát potrebuje nový remeň, tak sa mu s tým snažím pomôcť. Pripadne ak by ste ma vedeli naviest na obchod kde najlepšie poriadim. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Na dynku nic neni? Model by tam mel byt napsanySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 napsal jsem do Googlu "Citizen eco drive WR 200 chronograph" a vyplivlo mi to CA4250-03E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Na dynku nebolo nič, papiere nevedel nájsť. Dakujem pebe, tiež som to mohol skúsiť, len nejak som automaticky predpokladal, že to bude záplava modelov pri takýchto kritériách a hneď medzi prvými vyskočili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 před 13 hodinami, Pepino777 napsal: Na dynku nic neni? Model by tam mel byt napsany Tyhle mají na dýnku ledasco, model tam nedokážu najít ... Tak snad jen "Do Not Open" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se