AKUC Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 před 1 hodinou, kolky87 napsal: Dnes sa v tme neskryjem Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku že sú parádne a za babku , užívaj si ich a mimochodom skvelé fotky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 že sú parádne a za babku , užívaj si ich a mimochodom skvelé fotky ...Sú parádne. Škoda trocha toho ťahu, ale aj tak dobré. Ďakujem Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 (upraveno) Zimny setup na tahu. Vidite ten paradny antiereflex Upraveno 3. října 2021 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Samý starý vály, ty to hrneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 11 hodinami, pauliej napsal: Zimny setup na tahu. Vidite ten paradny antiereflex Antireflex je asi to jediné, co na mých Citizenkách chybí, docela závidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 bullhead octagon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Dnes titanovky. Upraveno 7. října 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 (upraveno) Procházka a relax po worku. Upraveno 8. října 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Moje první automaty. Vyhrály nad Seiko SKX/5kx (i díky poloviční ceně). Nechtěl jsem se tomu poddat hned naplno . První pocity jsou velmi pozitivní. Jediné co jsem nedáva, ten originální řemínek. PS: Díky Tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Moje první automaty. Vyhrály nad Seiko SKX/5kx (i díky poloviční ceně). Nechtěl jsem se tomu poddat hned naplno . První pocity jsou velmi pozitivní. Jediné co jsem nedáva, ten originální řemínek. PS: Díky TomsoyerSuper alternativa k SKX Akorát mi přijde, že manipulace s tou korunkou není tak úplně easy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 neodolal som...tooly na zahradu a na zimne kupanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Blue Angels Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 V 19. 10. 2021 v 18:35, EpsteinBarr napsal: neodolal som...tooly na zahradu a na zimne kupanie Přesně takový jsem si zvolil za otloukánky i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 V 19. 10. 2021 v 18:35, EpsteinBarr napsal: neodolal som...tooly na zahradu a na zimne kupanie Pěkný hodinky. Za mě neudělaj ostudu vůbec nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se