Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

před 20 minutami, Kamil.K napsal:

Pěkné tooly, taky jsem nad nimi přemýšlel (ve verzi na tahu), ale nakonec vyhrály tyhle (možná předchůdci/-kyně)   

DSC05525.JPG

Díky, myslím že tvoji fešáci jsou skutečně předchůdci. Já doma neměl nic s číslicemi, tak jsem byl rozhodnutý rychle. Kupoval jsem je na tahu, ten je teď na zimu v šuplíku, protože jsem pořídil tenhle řemen. Užívám si je díky tomu jako nový hodinky :)  Citizen prostě umí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

@Lukáš3 stejný pocit :) Dalo by se spekulovat o maličkostech - raději bych tróóóšku přesnější strojek s hackingem a pokud možno s oboustranným nátahem. Ale prakticky, vlastně mi na nich vůbec nic nechybí, ani po téměř roce nošení✅

Prosím tě ten řemen, byl by nějaký odkaz?

fugu.jpg

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2022 v 23:30, KralJan napsal:

IMG_20220104_232951.jpg

Ahoj, tak tohle byl můj favorit, vždycky jsem měl rád, když je tam tolik kravin, na který mě baví koukat, že přes ně není vidět čas 😀 Nakonec jsem poprvé zvolil téměř čistý.... Jaký jsou naživo, na fotkách díky různýmu nasvícení dost mění odstíny. Ta oranžová se mi líbí....

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, (Miloš) napsal:

Ahoj, tak tohle byl můj favorit, vždycky jsem měl rád, když je tam tolik kravin, na který mě baví koukat, že přes ně není vidět čas 😀 Nakonec jsem poprvé zvolil téměř čistý.... Jaký jsou naživo, na fotkách díky různýmu nasvícení dost mění odstíny. Ta oranžová se mi líbí....

Ahoj, moc čitelné nejsou, ale neodolal jsem te oranžové 👍

Odkaz ke komentáři

Nátah - takhle o tom přemýšlet mě nenapadlo. On se točí (řekl bych po zavrtění na obě) na obě strany. Jen na tu jednu se fláká a nenatahuje. No není to škoda? (nebo mi to někdo vyvrátí?) Možná že pro jednostranný nátah jsou technické důvody, třeba může být strojek jednodušší. Že rachtá je pravda, už jsem si zvykl.

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři

[mention=71677]Lukáš3[/mention] stejný pocit  Dalo by se spekulovat o maličkostech - raději bych tróóóšku přesnější strojek s hackingem a pokud možno s oboustranným nátahem. Ale prakticky, vlastně mi na nich vůbec nic nechybí, ani po téměř roce nošení
Prosím tě ten řemen, byl by nějaký odkaz?

fugu.thumb.jpg.7c85ff3261e605fff48d8afd0a98a942.jpg

Hacking má jen 8204 strojek
Já mám modrý S a černý BEZ čepičky

489b8fb522f5554e9453ad547f72f2da.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...