JiříR Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Pořídil jsem si novýho robota Roborock S7, stále celkem novinka. Koukal jsem po S6, ale když jsem uviděl novinku včetně "funkčního" vytírání, tak nešlo jinak. Vysává a vytírá naprosto parádně. Jízdně si poradí všude, tam asi nebyl problém už s předchůdci. Vzal jsem ho v bílé barvě a zatím spokojenost. Hlavně už žena nepobíhá s hlučnou "krávou". Po delším užívání sem hodím nějaké další info. Zatím ho máme doma od pátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Delší dobu máme roborock s6 na doporučení místního osazenstva. A nedám na to dopustit. Strašně se mi líbí no-go zóny a virtuální zdi na mapě v aplikaci. Funguje to velice dobře a koupil bych ho znovu. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 S7 mam objednany, v patek by mel dorazit. Su zvedavy za jak dlouho vysaje a setre 160m2 a jestli fakt zmakne 2cm prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 ten S7 mas i vcetne te vysypavaci stanice? vsude pisou, ze v CZ neni dostupna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 před 25 minutami, miccalek napsal: S7 mam objednany, v patek by mel dorazit. Su zvedavy za jak dlouho vysaje a setre 160m2 a jestli fakt zmakne 2cm prahy. S5 vysaje cca 100m2 za nějakých 85-90minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 miccalek: Jak se S7 vypořádal s těmi prahy? Pes líná, a to aby jeden furt vysával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Prahy dá bez problémů i S6... neměl bych obavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 před 27 minutami, vzduch napsal: miccalek: Jak se S7 vypořádal s těmi prahy? Pes líná, a to aby jeden furt vysával Este ho nemam, az v patek. Ale jak pise gusta, tak to bude asi ok. Z cubicky pada chlup celorocne, je to opruz a od toho robotaku prave ocekavam ze to bude udrzovat jako kdyby zadny psik nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Mam tu S6 a dva zlate retrivry doma. Musim rict, ze ta nadobka na bordel je dost mala. Bud bych musel vysavat kazdy den (coz realne nedelame) nebo to musim delat nadvakrat. Tzn. psy, hracky a pelechy odtahnu do chodby a necham vysat kuchyn, obyvak a loznici (cca 50 m2). Pak nadobku vysypu, presunu vse do obyvaku a necham vysat koupelnu, pracovnu a chodbu (cca 30m2). Tohle delame tak dvakrat tydne. Na cely byt by ta nadobka nestacila. Nekdy se nam stava, ze uz chuchvalce chlupu nepojme. Pokud jde o vytirani, tak to jsem vzdal uplne. Na S6 je to tak dobre akorat na setreni prachu. Jak mame doma ty psy, vsude jsou tlapky, uschle slinty apod. tak tohle ten robot nema sanci vytrit. Po vytreni jsou navic viditelne patrne prouzky stopy, jak jezdil. Co je super, tak je baterka. I po vysati celeho bytu se malokdy dostane pod 50%. Pokud jde o prejezdy prahu, tak mame jen prechodove listy, takze tady nemohu slouzit. Ale robot se vyskrabal i na osobni vahu, takze bych o prahy do 2cm asi nemel strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Andy Aaron: Zaťačku máme jen jednu, ale prahy jsem přeměřoval a někde jsou to i 3 cm. Dá to ten vysavač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Bohuzel na to ni neodpovim. Prahy nemame. Vyska osobni vahy, kam se vysplhal je 1,8cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 S7 mam objednany, v patek by mel dorazit. Su zvedavy za jak dlouho vysaje a setre 160m2 a jestli fakt zmakne 2cm prahy.Mam S7 asi 3 tydny a jsem zatim nadsenej. V pohode prejede 2 cm listu i se vyskrabe na vysoky koberec. Appka je skvela, “inteligence” vysavace je dobra. Jen s tim vytiranim si nedelej moc velke iluze: je to spis takova kvalitni prachovka nez vytirani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Vše co je tady popsáno S6 / S7 zvládá i Eta Raggio Eco za poloviční cenu. Při nákupu rozhodovala cena prvního vysavače domů (stejné obavy jako ty),náhradní díly. V případě nespokojenosti netratíš tolik,tak asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 34 minutami, vraby napsal: Vše co je tady popsáno S6 / S7 zvládá i Eta Raggio Eco za poloviční cenu. Při nákupu rozhodovala cena prvního vysavače domů (stejné obavy jako ty),náhradní díly. V případě nespokojenosti netratíš tolik,tak asi. Náhradní díly koupíš na Aliku za pár šupů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: Bohuzel na to ni neodpovim. Prahy nemame. Vyska osobni vahy, kam se vysplhal je 1,8cm. Tak to asi potřebujeme nějaký SUV vysavač nebo to zůstane při starém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 51 minutami, vraby napsal: Vše co je tady popsáno S6 / S7 zvládá i Eta Raggio Eco za poloviční cenu. Při nákupu rozhodovala cena prvního vysavače domů (stejné obavy jako ty),náhradní díly. V případě nespokojenosti netratíš tolik,tak asi. O ETĚ jsem uvažoval, má ji brácha a je s ní spokojen, ale nakonec rozhodlo to, že slibuje přejet "pouze" 1,5 cm a S7 reálně přejede 2 cm - což potřebujeme. Židle v naší jídelně mají nohy s vodorovným profilem, který leží na zemi a vysavač ho musí přejet, resp. první vysavač kdysi tam zůstával trčet, protože najel a už nesjel. A taky jsem vybíral co největší nádobku na vodu na "vytírání" a S7 má dost velkou - 300 ml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Za pár šupů koupím náhradní díly a nemusím čekat a to někdy dlouho z Alíku. V reálu ta ETA také dává ty 2cm a vyleze i na silný koberec s dlouhým vláknem. Vytíraní jsem neřešil,dost se tady o tom psalo. Jen jsem nahodil levnější variantu pro kupujícího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 1 minutou, vraby napsal: Za pár šupů koupím náhradní díly a nemusím čekat a to někdy dlouho z Alíku. V reálu ta ETA také dává ty 2cm a vyleze i na silný koberec s dlouhým vláknem. Vytíraní jsem neřešil,dost se tady o tom psalo. Jen jsem nahodil levnější variantu pro kupujícího. A ako je na tom Eta s intelogenciiu a senzormi? Lebo to bol pre mna hlavny parameter pri vybere Xiaomi (Roborock). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Nemůžu porovnat s Xiaomi,ale vše funguje přes apku jak píše hreba. Virtual zdi na mapě,no go zony atd. jako u Čínana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 14 minutami, vraby napsal: Nemůžu porovnat s Xiaomi,ale vše funguje přes apku jak píše hreba. Virtual zdi na mapě,no go zony atd. jako u Čínana. Uz vidim, som ju vygooglil. Ale ta eta je snad o 50-100E drahsia akp Xiaomi prvej generacie, a s tym by som ju asi parametrovo aj porovnaval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se