polifka Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Máme Xiaomi S6 asi půl roku a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Xiaomi se zdaji dobre. U te Tesly je to jak sazka do loterie. Bud jde, nebo nejde. No kdyz jde, je super.Kluci jak ty vysavace vubec funguji? Je mozne ho prenaset z patra do patra i bez dokovaci stanice? Bude schopny takto pracovat? Budeme mit dve patra + obyvak je dva schody niz nez spodni patro. Muselo by se mu vzdy pomoci, ale nevim, jestli to robot jako takovy zvladne. Cetl jsem o Xiaomi, ze jakmile se zvedne do vzduchu, vymaze si mapy. Snad jsem to napsal pochopitelne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 (upraveno) Ahoj,Xiaomi mám: na mapy se vykašli. Apku potřebuješ jen pokud chceš nastavit automatické starty. Já to dělal ze začátku.Teď dole (na zakladně) zapinam večer když jdu spát. Do patra to nosím, do jiných místností nosím, nic neřeším a funguje to.Ze schodů to nespadne, překoná nerovnost cca 1,5cm (naměřil jsem to). Žere to dětem sluchátka :-) a posouvá malý koberečky v koupelně. Jinak super.Edit: dole se vrátí sám do základny. Jinde skončí v tom místě, kde ho spustíš. Upraveno 29. března 2020 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Kvoli poschodiu som kupil druhy... bol som lenivy ho prenasat. A k prvemu som mal 2 dokiny (dokupene). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Aj to naozaj vysáva alebo je to stále len taká lepšia mechanická metla, ako to LG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mam v ocku Xiaomi,ale zasadne otazka znie.Len vysavac,alebo aj ten s mopom co vytiera?Vsade mam trojvrstve drevene podlahy a tam by som sa tej vody bal...Skusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mám i s mopem, ale nikdy jsem to nepoužil... Nevěřím, že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Ahoj,Xiaomi mám: na mapy se vykašli. Apku potřebuješ jen pokud chceš nastavit automatické starty. Já to dělal ze začátku.Teď dole (na zakladně) zapinam večer když jdu spát. Do patra to nosím, do jiných místností nosím, nic neřeším a funguje to.Ze schodů to nespadne, překoná nerovnost cca 1,5cm (naměřil jsem to).Žere to dětem sluchátka :-) a posouvá malý koberečky v koupelně. Jinak super.Edit: dole se vrátí sám do základny. Jinde skončí v tom místě, kde ho spustíš.Super, diky. Jaky mas konkretne a jsk jsi s nim pls spokojeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 SVIJANSKYMAZ: mokry mop používáme skoro pokaždé. Není to vytírání. Spíš bych řekl, že to setře jen takové ty nejjemnější částice prachu z podlahy. On ten hadr je jen vlhký takže se vlastně nejedná o vytírání. Jinak do patra přenášíme. Docela se divím, kolik "bordýlku" máme doma (co vysypu z nádobky) a to vysáváme 2x týdně. Ostatní poznatky jako má nettopejr. co se týče rychlosti, vychází mi cca 1 metr čtvereční za minutu. Náhradní díly (filtry, stírací hadr, metla, ... kupuju v Číně za cca 1/10 ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Aj to naozaj vysáva alebo je to stále len taká lepšia mechanická metla, ako to LG?Nemam chlpate koberce a pevne podlahy vysava ako LG tal aj Xiaomi.Na mokra handra na LG stoji za prd, ale Xiaomi existuje aj s nadrzkou na vodu, ten by mal aj umyvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 ... u Xiaomi o žádné umývání nejde (a mám pocit, že ani u ostatních robotických vysavačů). Jen jak jsem psal výše. Vody je cca 1,5 deci a ta voda z nádržky jen ubývá. Máme všude hladké podlahy, takže spokojenost s vysáváním a ten vlhký hadr je bonus navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já nedám tedy stále dopustit na Irobota, na doplňkovou výpomoc ideál a je to velmi spolehlivá věc. Teď jsem vyměnil baterii cca. po sedmi, osmi letech, co ho máme. Jestli budu upgradovat, tak opět za Irobota testy, netesty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Afri, ak mas moznost pozicaj si na otestovanie cinsky Xiaomi. Oproti Roombe stoji tretinu a je to ako pozorovat pri hre sachu Kasparov vs. 3 rocne dieta. V prospech Xiaomi samozrejme. Know how tu dnes tkvie v navigacii, nicom inom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Máte někdo ten vysavač (třeba Xiaomi) v kombinaci s domácím zvířetem? Máme hodně chlupatou kočku (maine coon), tak přemýšlím jestli by o nebylo řešení věčně roztahanýho písku a chlupů. Akorát se bojím, jak si s tím poradí, protože i normální vysavač se mi ucpává chlupama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ja som si takto s radostou a v dobrej cene pred nejakymi rokmi kupil Miele...po troch dnoch ako mi robil bordel po celej obyvackej - pekne zoradene pasy "spiny" po celej dlzke izby.Nakoniec sme zistili, ze polyuretanova liata podlaha, ktoru mame v obyvacke je antistaticka a ze na nej to nefunguje spravne....ked sme ho predali znamym, ktorí maju vsade drevene podlahy, tak som naviac dostal aj flasu od stastneho pana majitela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Eskimaku, za ty roky by jsi měl už sakra pomalu vědět že mi čistokrevný číňan nesmí do baráku :-) U nás je to opravdu jen doplňková záležitost, a co se zvířat v baráku týká, můžu a jen doporučit tento Miele Pet. I při plném pytli, který dokáže naplnit opravdu poctivě vůbec nesmrdí a to díky vychytanému uhlíkovému filtru. Ale něco za něco, filtr je dost drahý, vydrží tak půl roku co koukám na rysku výměny a celkově je samozřejmě i vysavač vcelku drahý...Super na linoleum, dlažbu a na koberec má i kartáč nástavec, takže udělá tu samou práci co robotický vysavač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 mam Xiaomi dva kusy (na kazde poschodie) apku pouzivame dost casto koli Zone Cleaningu. A mapy ostavaju.. Apka je podla mna fajn. Posle spravu,ked sa sekne, alebo je plna nadoba na odpad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já sem tedy dal tu vsuvku s klasickým vysavačem ohledně zvířat v domácnosti, jelikož mít doma psa anebo kočku, tak si myslím že absence klasického vysavače a spoléhat pouze na robotického je nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Obecně si myslím, Afri, že robot je málo i bez zvířat. Robota mám (čiňana) a je to super. Ale prece jen je to určený na "každodenní polítaní plochy" . A prodloužení intervalu nutnosti vzít do ruky velký vysavač. Nedovedu si představit že bych neměl ještě klasiku. A to mám doma jen Boloňáka.... ale děti občas vydají za dvě dogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ja si to teda predstavit viem. Jedina vec ma stve, ze robot nevysaje schody.@Afri: jasne, ale clovek musi skusat, raz to vyjde . Aj Yamahu predavas . A Cinan je dnes uz hadam viac nez Japonec, v tomto vlakne teda urcite. Normalny vysavac je prehistoricka zalezitost. A robot, dobry, (to neznamena ze Cinan automaticky = dobry), zvlada domacnost sam. So zvieratom to asi obcas treba doladit. Len ma obtazuje to vysypavanie odpadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se