Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Ty udělaj ještě hodně parády 😀💪

Introducing,

🐼 Grab & Go Seitony Speedtimer

Timeless design 

#seiko #speedtimer #solar #quartz

Děkuji Jirka Bareš za servis a super pokec ✔️

A za další tutovku v pořadí 😅

IMG_3752.jpeg

Odesláno

Automatická sleva pro členy fóra mi byla předem telefonicky potvrzena, ale pak mi přišel email,  že se na Garminy nevztahuje. Šel bych nakoupit jinam, ale jsem zvyklej nakupovat u vás (nikdy problém se slevou nebyl) a nějakejch 5% z necelých 28.000,- mi za to nestojí, jen mě to dost překvapilo.

Odesláno
  V 25. 5. 2024 v 5:16, Daemonultimate napsal:

Automatická sleva pro členy fóra mi byla předem telefonicky potvrzena, ale pak mi přišel email,  že se na Garminy nevztahuje. Šel bych nakoupit jinam, ale jsem zvyklej nakupovat u vás (nikdy problém se slevou nebyl) a nějakejch 5% z necelých 28.000,- mi za to nestojí, jen mě to dost překvapilo.

Rozšířit  

Já ti rozumím, že to naštve a rádi bychom nabídli i tady slevy, ale u Garminu je to komplikovanější:

• u značky jsou nižší rabaty (obecně, protože je to elektronika)
  • probíhá u ní cenový boj a my tak musíme konkurovat s cenou a tím pádem jsou už ceny dost snížené
  • výsledkem je, že dalších 5 % dolů by už nás dostalo do míst, kde nechceme být

Snad jsem to aspoň trochu vysvětlil a moc ti děkuji za věrnost i přes tuhle nepříjemnost.

Jirka z Helveti

• po 4 týdnech...
Odesláno

Jirko díky!
Ale letos už poslední, nebo se se mnou manželka rozvede

Flígr Friday

Hlásím přírůstek do 🪽Pilotní rodiny 🫡

Můj první ofiko certifikovanej chrono kosťák 

Limited Aeromaster Edition 212/300.

PC-7 Team

Air Force 

c62d6bbe99f7c3a34272ea1d6e5d4d63.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...
Odesláno

Sem jsem zavítal zatím jen několikrát, ale už jsou z toho doma tři milášci 😻. Pokaždé sice jiný prodavač (jednou i dáma), ale vždy velká péče a s ničím žádný problém. Fajn prostor s vitrínami, na tramvaj pár kroků. Člověk si tu konečně připadá jako někde na západě 😸

A brzy se objevím zas, protože budu řešit alternativní řemínky... Zatím nejsem tak zkušenej, abych si dokázal vybrat jen podle obrázku na eshopu. Ony už i ty hodinky jsem chtěl pokaždé úplně jiné, než jsem si pak koupil. Protože teprve ukázaná (na ruce) platí! 🤟😎

Odesláno

Koupeno přes Helveti. Za tuto prodejní cenu nemají tydle hodinky na trhu konkurenci ( cena, kvalita, výkon ). 👍

IMG_20240906_140536939_HDR.jpg

• po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...