Jiří Štencek Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Odesláno 15. února 2024 Pánové, oběma patří vřelý dík! Ať hodinky dělají radost
berczo Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Odesláno 16. května 2024 Dnes dorazily nové Orient Bambino v7. Jsem spokojený! Rychlost, komunikace, sleva a dárek Děkuji @Jiří Štencek
chief Odesláno 24. května 2024 Nahlásit Odesláno 24. května 2024 Ty udělaj ještě hodně parády Introducing, Grab & Go Seitony Speedtimer Timeless design #seiko #speedtimer #solar #quartz Děkuji Jirka Bareš za servis a super pokec A za další tutovku v pořadí
Daemonultimate Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Odesláno 25. května 2024 Automatická sleva pro členy fóra mi byla předem telefonicky potvrzena, ale pak mi přišel email, že se na Garminy nevztahuje. Šel bych nakoupit jinam, ale jsem zvyklej nakupovat u vás (nikdy problém se slevou nebyl) a nějakejch 5% z necelých 28.000,- mi za to nestojí, jen mě to dost překvapilo.
Jiří Štencek Odesláno 1. června 2024 Nahlásit Odesláno 1. června 2024 V 25. 5. 2024 v 5:16, Daemonultimate napsal: Automatická sleva pro členy fóra mi byla předem telefonicky potvrzena, ale pak mi přišel email, že se na Garminy nevztahuje. Šel bych nakoupit jinam, ale jsem zvyklej nakupovat u vás (nikdy problém se slevou nebyl) a nějakejch 5% z necelých 28.000,- mi za to nestojí, jen mě to dost překvapilo. Rozšířit Já ti rozumím, že to naštve a rádi bychom nabídli i tady slevy, ale u Garminu je to komplikovanější: u značky jsou nižší rabaty (obecně, protože je to elektronika) probíhá u ní cenový boj a my tak musíme konkurovat s cenou a tím pádem jsou už ceny dost snížené výsledkem je, že dalších 5 % dolů by už nás dostalo do míst, kde nechceme být Snad jsem to aspoň trochu vysvětlil a moc ti děkuji za věrnost i přes tuhle nepříjemnost. Jirka z Helveti
chief Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Odesláno 28. června 2024 Jirko díky!Ale letos už poslední, nebo se se mnou manželka rozvede Flígr Friday Hlásím přírůstek do 🪽Pilotní rodiny Můj první ofiko certifikovanej chrono kosťák Limited Aeromaster Edition 212/300.PC-7 TeamAir Force Sent from my iPhone using Tapatalk
Corvus corone corone Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Sem jsem zavítal zatím jen několikrát, ale už jsou z toho doma tři milášci . Pokaždé sice jiný prodavač (jednou i dáma), ale vždy velká péče a s ničím žádný problém. Fajn prostor s vitrínami, na tramvaj pár kroků. Člověk si tu konečně připadá jako někde na západě . A brzy se objevím zas, protože budu řešit alternativní řemínky... Zatím nejsem tak zkušenej, abych si dokázal vybrat jen podle obrázku na eshopu. Ony už i ty hodinky jsem chtěl pokaždé úplně jiné, než jsem si pak koupil. Protože teprve ukázaná (na ruce) platí!
ladvach Odesláno 7. září 2024 Nahlásit Odesláno 7. září 2024 Koupeno přes Helveti. Za tuto prodejní cenu nemají tydle hodinky na trhu konkurenci ( cena, kvalita, výkon ).
chief Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Emergency Series Geeez podruhé Tak tedy děkuji 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se