dan83 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 helveti jedou bomby v utery po obede si vymyslim hodinky a ve stredu pred 10 je tady kuryr a mam je na ruce parada a diky
Z. Paul Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Děkuji za obchod výborná komunikace zde na foru, skvělý osobní přístup, "super price" pro chronomag a dárek jako bonus.Nemůžu jinak než DOPORUČIT!!!.
geometr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) U mobilní verze webových stránek helveti.cz nelze stránku zvětšovat (přibližovat) tažením prstů po dotykovém displeji smartphonu. Je to dost nepříjemná vlastnost, zejména u obrázků, která omezuje uživatele. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem geometr
Jiří Štencek Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 V 21. 11. 2016 v 20:46, geometr napsal: U mobilní verze webových stránek helveti.cz nelze stránku zvětšovat (přibližovat) tažením prstů po dotykovém displeji. Je to dost nepříjemná vlastnost, zejména u obrázků, která omezuje uživatele. Díky moc za zpětnou vazbu. Na přístupnější mobilní verzi pracujeme. Snad by měla být v nejbližší době o dost lepší
geometr Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Není zač a taky díky, určitě by to bylo příjemnější.
Olin12 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Diky za rychlý obchod, přesně jak bylo domluveno. Mohu doporučit i ostatním :-)
pebe Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Druhý obchod a opět bez sebemenšího zádrhelu, super a těším se zase někdy v budoucnu
Ricoz Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Díky za obchod, skvělá komunikace a hodinky odeslány téměř okamžitě. Takhle si představuji ideální e-shop.
vojt Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 V Helveti se příkladně postarali o mou záruční reklamaci hodinek Seiko, kterým se rapidně zkrátila rezerva chodu.Díky borci
Pavel K. Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Nakupoval jsem na prodejně hodinky pro dceru k vánocům. Přístup a ochota slečny prodavačky za 1*. Bylo mě potěšením v Helveti nakupovat Mohu jen doporučit!!!
Jiří Štencek Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Děkuji Pavle. Hodinky jsem pro vás sám zkracoval, ale nebyl jsem si 100% jistý, že jsi to ty V tomhle stresu se bohužel nestíhám členům věnovat jak bych chtěl.. Moc díky za nákup a návštěvu! Jirka
M-72 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Letos jiz muj druhy nakup na Helveti. Obchod ma me jednoznacne doporuceni. Vzdy perfektni komunikace a vstricnost :-)
Pavel K. Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 V 16. 12. 2016 v 15:26, Jiří Štencek napsal: Děkuji Pavle. Hodinky jsem pro vás sám zkracoval, ale nebyl jsem si 100% jistý, že jsi to ty V tomhle stresu se bohužel nestíhám členům věnovat jak bych chtěl.. Moc díky za nákup a návštěvu! JirkaRádo se stalo. Rád pochválím když jsem spokojen. Sám jsem nechtěl moc zdržovat. Určitě se ještě stavím někdy až bude větší klid, máte tam pěkný hodinky A až dcera dárek dostane tak udělám pár fotek i pro Helveti
Prochy68 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Vcera odpoledne 14:30 objednano, dnes 8:15 dodano, tohle snad mluvi za vse. Absolutni spokojenost.
Jirka19 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Komunikace a dohoda na super úrovni. Mohu jen doporučit, přeji ať se daří a těším se na postupné rozšiřování sortimentu značek:-)
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Chtěl bych touto cestou Jirkovi i celému osazenstvu obchodu poděkovat za velmi vstřícný přístup a ochotu.Komunikace, její rychlost a kvalita, péče a v neposlední řadě i cena rozhodla, že jsem se také stal zákazníkem Helveti.Díky ještě jednou a ať se ti/vám daří!
Tos Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 ...a to jsme eště nebyli u Pinkasů! Tam je výčepní, ten to pivo úplně hejčká! Já prvně nakupoval u Helveti a byl hýčkán, jak to pivo u Pinkasů! Byly to hodinky pro manželku, na konkurečním webu o hóódně levnější. Ptal jsem se Jirky, proč. Vyjevil mi rozdíly mezi šedým/oficiálním dovozem, ba až nabídkou totálních fejků. No, na stránkách, jejichž záhlaví obsahuje slova "Čas" a "Sklad" ("Time" & "Store"), jsem nenakoupil. U Helveti mi udělali slevu, objednali dílky tahu navíc, vše zkompletovali a navrch balíku, co se vyloupne hned po otevření, dali ceduličku "Vaše nové hodinky se na Vás těší". Taková milá blbůstka. Tyhle lidi prodávat hodinky prostě baví!
busmil Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Taky bych chtěl Jirkovi poděkovat za rychlou akci a perfektní přístup - doporučuji. Ještě jednou díky!
Frostie Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Opět musím vyzvednout profi péči Jirky Štenceka a jeho kolegů z Helveti. Tam si opravdu připadám jako zákazník a ne platící kaštan. Navíc poskytli i český návod k hodinkám, které nebyly kupovány u nich. 1A-Klasse a palec nahoru. Díky a rád kdykoliv znovu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se