Jiří Štencek Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Nakonec to vypadá, že žena dostane Junghans. Jestli ještě platí sleva pro chronomag tak se pak ozvu )) Bulovy mě prekvapily, jednak že je vůbec máte, druhak že nejsou velikostí vůbec mimo jak jsem se bál. Asi bych nešel do PVD, ale celkově příjemný překvapení.Sleva pro cleny plati a Junghans je skvela volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Koukám, že tu propaguješ x prodáváš Bulovu ...... mám dotaz ...... Accutron II je už mrtvej nebo to je stále v nabídce ..... na stránkách Bulovy to nikde nevidím a nebo ještě jinak ..... budeš mít Accutron II v nabídce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Koukám, že tu propaguješ x prodáváš Bulovu ...... mám dotaz ...... Accutron II je už mrtvej nebo to je stále v nabídce ..... na stránkách Bulovy to nikde nevidím a nebo ještě jinak ..... budeš mít Accutron II v nabídce ? Obávám se, že je mrtvý, ale pořád se urputně snažím pár kusů na prodejnu získat. Bohužel se to tento rok na 100% nepodaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Budu se opakovat, ale chci ještě jednou poděkovat Jirkovi a týmu za super servis a ochotu. Žena bude mít radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Budu se opakovat, ale chci ještě jednou poděkovat Jirkovi a týmu za super servis a ochotu. Žena bude mít radost. Mockrát děkuji! Za příjemnou návštěvu, nákup a i tuhle recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas51 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Velice chválím tento obchod za prodej hodinek Bulova,přístup na prodejně Brno olympia byl velmi vstřícný, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Velice chválím tento obchod za prodej hodinek Bulova,přístup na prodejně Brno olympia byl velmi vstřícný, Tak teď nevím Tome My máme obchod v Praze v ulici Vítkova (více zde). V Brně je Corial, který má teď Bulovu taky. Takže by asi pochvala měla mířit tím směrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Já jsem v té vaší prodejně v Brně v Olympii kupoval pro kamaráda Tissot Vuelta a dostal jsem Chronomag slevu. Až teď jsem si všiml, že bych měl napsat kladnou recenzi sem. Každopádně Helveti díky. Jo a přes web jsem objednával Citizen a stejně tak dobré jak v té prodejně, takže super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Pánové, díky za kladné hodnocení. Jenom zopakuji - Brno Olympie je prodejna firmy Corial .. nikoliv naše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 4. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Opět vše na jedničku dvakrát podtrženou!!Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Velká spokojenost. Doručení do 24 hodin od objednání, kvalitně zabaleno a nějaký dáreček navic :-)Přeji hodně úspěchů a ať je Vám práce koníčkem S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Velká spokojenost. Doručení do 24 hodin od objednání, kvalitně zabaleno a nějaký dáreček navic :-)Přeji hodně úspěchů a ať je Vám práce koníčkem S. Děkujeme! Děláme v tomhle období co se dá Jsem rád, že to i dopravce někde stíhají v nasmlouvaných časech. Ať dobře slouží! Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korda Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Ochotně pomohl s výběrem. Rozhodně jsem neměl pocit, že by tlačil (to nejdražší) co mu zrovna překáží ve skladu. Vysvětlil pár mých amatérských dotazů bez ohrnování nosu. Jen je to asi do budoucna trochu drahý kontakt )) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Ochotně pomohl s výběrem. Rozhodně jsem neměl pocit, že by tlačil (to nejdražší) co mu zrovna překáží ve skladu. Vysvětlil pár mých amatérských dotazů bez ohrnování nosu. Jen je to asi do budoucna trochu drahý kontakt )) Díky Já moc děkuji za hodnocení! Snad se zase někdy "uvidíme" v eshopu nebo jinde Ať hodinky dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Už poněkolikáté v pohodě. Malá sleva na Chronomag. Když není skladem, dodrží termín dodání. Přijdu zas. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tak i já se musím přidat s hodnocením. První návštěva a Darina - skvělý přístup jako dlouho nikde jinde. Vše co jsem chtěl i nechtěl ukázat bylo ukázáno, žádné tlačení na čas, individuální přístup... No paráda. A to jsem se přišel jen poradit před prvním nákupem. O pár dní později druhá návštěva a otevřel mi Jirka. No a opakovala se stejná situace ) Navíc jsem se zmínil, že jsem zde registrovaný a hned se přístup změnil z velmi příjemného na skoro až kamarádský. Tímto chci Jirkovi i celému týmu poděkovat za takové chování a přesto, že jsem hodinky nakonec koupil jinde díky ještě lepší ceně, tak do Helveti se určitě ještě vrátím pro nějaký jiný kousek na moji ruku, protože jen díky jim sem měl možnost porovnat, prohlédnout, vyzkoušet co mě zajímalo a díky tomu si vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Díky za slova chvály Za sebe musím říct, že s takovými zákazníky je to prostě skvělá práce. Povídání bylo moc fajn a ikdyž jsi nakonec koupil jinde, určitě budu rád, když se někdy zastavíš. Já se zase dozvěděl něco zajímavého o tvé profesi a pomohl jsi mi s mým problémem úplně z jiného ranku.Jenom pro utěšení mé zvědavosti.. vyhrály to nakonec ty Seiko PADI? PS: S cenou se vždy dá něco dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Díky za slova chvály Za sebe musím říct, že s takovými zákazníky je to prostě skvělá práce. Povídání bylo moc fajn a ikdyž jsi nakonec koupil jinde, určitě budu rád, když se někdy zastavíš. Já se zase dozvěděl něco zajímavého o tvé profesi a pomohl jsi mi s mým problémem úplně z jiného ranku.Jenom pro utěšení mé zvědavosti.. vyhrály to nakonec ty Seiko PADI? PS: S cenou se vždy dá něco dělat Ahoj jj, viz foto v Jaké Seiko máte na ruce ještě jednou díky za pomoc v rozhodnutí a určitě se stavím. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Chtě bych touto cestou velice poděkovat Jirkovu a celému týmu Helveti za super přístup při realizaci nákupu dalších hodinek. Rád se k Vám budu vracet. Díky, díky, díky. Ced. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se