vraby Odesláno 30. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Tady nabízí ruční výrobu, tak by to snad mohli zvládnout tam narazit jeden nebo dva nýty navíc http://www.nejpanskehodinky.cz/pasky-na-hodinky-reminky-na-hodinky/pasek-rucni-vyroba/nevím,na pilotky mi to příjde divný(motýl/překlápěčka) Upraveno 30. května 2016 uživatelem vraby
Marhi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Je to praktický a skoro to nejde poznat.Na rios koupíš překlápěčku a když ti to bude vadit tak tam vrazíš trnovku.Ten klasický řemen proti sesmeknutí je super, ale nedáš to pod žádný rukáv. To je přesně ten, abys to nosil přes bundu.Sám teoreticky laboruji a na jaro - léto dvoj nýty na překlápěčku, na zimu ten velkej bazmek. Nosím celoročně letecké bundy, takže budu za vola, ale stylovýho.
Marhi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Tak zpět, ten jedinej leteckej tam nemáš.Kdybys hledal tak je to ten z buvola od rios. Asi nejblíž originálu.
vraby Odesláno 30. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Tak zpět, ten jedinej leteckej tam nemáš.Kdybys hledal tak je to ten z buvola od rios. Asi nejblíž originálu.Dej odkaz,díky.Myslíš henten: http://www.strapshop.cz/rios-buvol/rios-aviator
Marhi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Jo to je von. Originál byl tak dlouhej že bys ho dal i přes stehno. Něco jako ta fičura k moonum.Defakto je to předchůdce překlápěcí spony.Nevím jen jak moc dlouhý to dělaj. Ovšem jak říkám na rukávy s tím zapomeň.Mě třeba strašně vadí podfukování pod rukáv. Hlavně v zimě než auto začne topit. Já to budu vozit přes rukáv. Tedy až je pořídím. Ale to už je jen otázka času.Sranda je že v reálu to piloti vůbec neřeší. A koukal jsem na redbull race a tam nenosí žádný hodinky. Až pak na podiu si vezmou kšiltovky a ty správný brajtle.Když pohledáš tak tady někde ,jsem našel původní předpis k pozorovatelským hodinkám. Je tam i řemen. Najdi si a rozhodni jak moc to chceš autenticky vypadící, anebo víc na pohodu nosící. Upraveno 30. května 2016 uživatelem Marhi
MajklKnight Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ahojte ak by ste mali niekto zaujem objednať si hodinky Tisell priamo od vyrobcu tak dnes som mu pisal mail ohladom dostupnosti nakolko na svojej stranke ma vsetky Flieger 40 mm oznacene ako sold out a odpisal mi toto: Dear friend, You can buy it now. Tisell 40 mm Miyota 90s5 pilot has been restocked. Price is US $199 (Free Shipping)Select required: Type A or B Tak som rovno objednal type B do 10 dni by mali prist.
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já preferuji Ticino před Tisell. Miyota 9015, safírové sklíčko...
qwecko Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Já preferuji Ticino před Tisell. Miyota 9015, safírové sklíčko...Tisell type-A ma tiez zafir a Miyota 90S5 + su to naozaj velmi pekne spracovane hodinky
kral083 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Type-A jsem včera objednal. Ticino jsem neznal, ale ani po zkouknuti jejich nabidky objednávky nelituju.
qwecko Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Myslim si ze budes urcite spokojny za tie peniaze su to fajn hodinky.
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Je to tak. Asiati umí pilotky za příznivý peníz líp, než to umíme v Evropě. Krutá skutečnost.
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Ale, ale, ale. Odvazna to slova...
AKUC Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) s TISELL určite budeš spokojný, tá miyota 90S5 je viac ako OK (moje najpresnejšie hodinky), kvalita tiež OK zodpovedajúca cene samozrejme nedá sa to srovnať so Stowa ani Archimede .... (a zančky ako Ticino radšej hned na blacklist) . Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem AKUC
kral083 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Asi chytám ten pověstný a obavany chronobundus. Myslel jsem si,ze jsem kovany one-watch-guy,ale pak sem zjistil, ze vlastně potřebuju ještě jedny hodinky na víkend,kde nějaký menší skrabence nebudou tolik bolet.A přesně jak píšete, za ty peníze...
Axel Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Je to tak. Asiati umí pilotky za příznivý peníz líp, než to umíme v Evropě. Krutá skutečnost. Ses hotovej genius.. V tom pripade si muzes klidne koupit fejky IWC (kdyz je rec o pilotkach, tak big pilot napr.).. Pac sice kvality originalu nedostahuji, ale pomer kvalita/cena urcite hraje pro ty Cinany Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem Axel
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Porovnavas neporovnatelne. Ano, ve sve cenovce jsou slusne, ale mezi pilotkama je to smuk.
rudusko Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Rozhodovanie bolo dlhe ... Zvazoval som medzi troma kandidatmi no vitaz je iba jeden :-) Spokojnost velka, rozmerovo sedia ako uliate aj na tensej ruke, krasne modrene rucky a modra lumi, zatial maju 20 sec do minusu na 24 hod, za tu cenu velmi dobre
Daemonultimate Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 20 vteřin se Ti zdá ok? Taky bych chtěl bejt takovej pohodář. Ale hodinky pěkný a model super.
rudusko Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 dakujem za ten model, je to fajny relax...jasne ze to je velka odchylka na hodinky, za mesiac si to ani neviem predstavit... :-) povodne som chcel mechanicky natah steinhart 44 no rozmerovo by to bolo na hrane ale verim ze presnost by bola lepsia. uvidim mozno casom si zaobstaram lepsie pilotky
Daemonultimate Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Tak zase třeba by mi to ani tak nevadilo jednou za týden hejbnout s ručičkama. Dokonce jednou za 14 dní, na vteřinu přesný čas nepotřebuju. Ale spíš jde asi o ten pocit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se