Přejít na obsah

Jaký dárek Vás potěšil od Ježíška

bohus76

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Největší radost mi udělal Ježíšek tím,že letos jsem konečně nic nedostal! Nemam rád vánoce,ani nevim už od kdy ale prosťe nemám. Nerad dostávam dárky. Dávat dárky mě ťěší. Radost v očích dětí je ten muj dárek. Ježíška jsem rozdal 20.12 a 22.12 jsem odleťel do Emirátů. Takhle jsem spokojenej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm je divné , že to tady nikdo nenapíše a navíc se pár chytrolínů schovává za se za podivná klišé, ale mě udělali radost HODINKY !

Jsou tam pár posledních let vždy a nejspíše by mě to chybělo.

To: bob. zizka  neboj vše se dá léčit, třeba máš nějaký blok z mládí, nebo dokonce z dětství, promluv s doktorem a ono se to poddá. :-)

Víš je divné jít na hodinkové forum a přispět do vlákna jaký dárek Vás nejvíce potěšil a napsat tam H...O a mít z toho radost. :-(

Odkaz ke komentáři

Prischera - ten VW je fantastický, gratuluji! Máš i i v měřítku 1:1?

Já dostal, víceméně podle vlastního výběru, brašnu přes rameno, jde o Versipack Fatboy od americké firmy Maxpedition, kterou používají lovci, dobrodruzi, cestovatelé a vojáci na celém světě. Pověst nelhala, švy, přezky, popruhy, vše vypadá nezničitelně a bez kompromisů, to potěší. Protože hodně cestujeme a trávíme dost času v "divočině" bude se Fatboy hodit, jen tak jsem do něj zkusil dát pár věcí a ještě by zbylo na menší svačinku. Fatboy má ale i závěsný systém (popruhy, karabina, suchý zip) na další příslušenství, ve vlastní režii jsem si objednal ještě organizér na popruh v hrudní části. 

Velkou radost mi udělal i náramek v kombinaci kůže-damacénská ocel.

post-3283-0-19471500-1451151368_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Maxpedition, kterou používají lovci, dobrodruzi, cestovatelé a vojáci na celém světě. 

budeš s tím spokojený .... vláčím to dnes a denně a nemám výtku (jiný typ) ..... 

Odkaz ke komentáři

To long- asi jsem divnej a možná máš pravdu že je to zahrabaný hluboko v duši třeba z dětsví,nevim.....Dárek a to hodinkovej jsem čekal a nechal to osudu a....nepovdlo se! V září jsem si v Eltonu zadal renovaci PSI kdy dodací doba byla určená3-4 měsíce. Tajně jsem doufal že je Ježíšek přinese ale nestalo se. :-( zase zklamání,další rána na duši!

Odkaz ke komentáři

To long- asi jsem divnej a možná máš pravdu že je to zahrabaný hluboko v duši třeba z dětsví,nevim.....Dárek a to hodinkovej jsem čekal a nechal to osudu a....nepovdlo se! V září jsem si v Eltonu zadal renovaci PSI kdy dodací doba byla určená3-4 měsíce. Tajně jsem doufal že je Ježíšek přinese ale nestalo se. :-( zase zklamání,další rána na duši!

Nemyslel jsem to ve zlém a to jsi myslím pochopil.

Elton si s nám i hraje jako kočka s myší. Buď je blbě cena a nebo termín. V horším případě obé. :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...