prischera Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Po letech jsem si vyhrál jako děcko. Cejtim se trochu divně, ale byla to fantastická zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Po letech jsem si vyhrál jako děcko. Cejtim se trochu divně, ale byla to fantastická zábava Pěkná kára , v jakym je to měřítku? A proč divně, je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Od sestřičky. Gratulace, jakou Ti dali záruku? 4 dny před Vánoci se poměr sil v rodině konečně srovnal, ženy vs. muži ? 2:2. Není nad srovnané skóre, to je dárek dárků ... GRATULACE!!! Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Od sestřičky. Jsou super, ale do sprchy bych s nima nelez... Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Replika M1 Garand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Po letech jsem si vyhrál jako děcko. Cejtim se trochu divně, ale byla to fantastická zábava Vítej v klubu Také sme si s manželkou vyhráli a máme ho složený a vystavený doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Ten mensi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manta Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Potěšilo, né že né, ale taky čumím, jak jsem už starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Největší radost mi udělal Ježíšek tím,že letos jsem konečně nic nedostal! Nemam rád vánoce,ani nevim už od kdy ale prosťe nemám. Nerad dostávam dárky. Dávat dárky mě ťěší. Radost v očích dětí je ten muj dárek. Ježíška jsem rozdal 20.12 a 22.12 jsem odleťel do Emirátů. Takhle jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Hm je divné , že to tady nikdo nenapíše a navíc se pár chytrolínů schovává za se za podivná klišé, ale mě udělali radost HODINKY !Jsou tam pár posledních let vždy a nejspíše by mě to chybělo. To: bob. zizka neboj vše se dá léčit, třeba máš nějaký blok z mládí, nebo dokonce z dětství, promluv s doktorem a ono se to poddá. :-) Víš je divné jít na hodinkové forum a přispět do vlákna jaký dárek Vás nejvíce potěšil a napsat tam H...O a mít z toho radost. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 já měl nejvěčí radost z dobré knihy ..... u nás v pavilonu 17 sem to dostal jenom já .... sem hrdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Ten T1 Camper van jsem si pořídil taky. Manželce jsem tvrdil, že je pro malýho a bohužel jsem se překouk a to 16+ považoval za 6+ (malýmu bude akorát šest). No včera po obědě jsem začal a po jedenácti hodinách téměř bez přestávky měl konečně hotovo, ale stálo to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Prischera - ten VW je fantastický, gratuluji! Máš i i v měřítku 1:1? Já dostal, víceméně podle vlastního výběru, brašnu přes rameno, jde o Versipack Fatboy od americké firmy Maxpedition, kterou používají lovci, dobrodruzi, cestovatelé a vojáci na celém světě. Pověst nelhala, švy, přezky, popruhy, vše vypadá nezničitelně a bez kompromisů, to potěší. Protože hodně cestujeme a trávíme dost času v "divočině" bude se Fatboy hodit, jen tak jsem do něj zkusil dát pár věcí a ještě by zbylo na menší svačinku. Fatboy má ale i závěsný systém (popruhy, karabina, suchý zip) na další příslušenství, ve vlastní režii jsem si objednal ještě organizér na popruh v hrudní části. Velkou radost mi udělal i náramek v kombinaci kůže-damacénská ocel. Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 To long: A kupuješ si je sám jako já, nebo je máš opravdu od Ježíška? :-) To Ivan Lelák: Pěkná kabelka, super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 tikající dárek....viz vlákno nových přírůstků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Maxpedition, kterou používají lovci, dobrodruzi, cestovatelé a vojáci na celém světě. budeš s tím spokojený .... vláčím to dnes a denně a nemám výtku (jiný typ) ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 To long- asi jsem divnej a možná máš pravdu že je to zahrabaný hluboko v duši třeba z dětsví,nevim.....Dárek a to hodinkovej jsem čekal a nechal to osudu a....nepovdlo se! V září jsem si v Eltonu zadal renovaci PSI kdy dodací doba byla určená3-4 měsíce. Tajně jsem doufal že je Ježíšek přinese ale nestalo se. :-( zase zklamání,další rána na duši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 To long- asi jsem divnej a možná máš pravdu že je to zahrabaný hluboko v duši třeba z dětsví,nevim.....Dárek a to hodinkovej jsem čekal a nechal to osudu a....nepovdlo se! V září jsem si v Eltonu zadal renovaci PSI kdy dodací doba byla určená3-4 měsíce. Tajně jsem doufal že je Ježíšek přinese ale nestalo se. :-( zase zklamání,další rána na duši!Nemyslel jsem to ve zlém a to jsi myslím pochopil.Elton si s nám i hraje jako kočka s myší. Buď je blbě cena a nebo termín. V horším případě obé. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Největší radost mi udělalo kilo a půl uzeného lososa od šváry z Norska, ale už je v prd... snědený :-( Jo, a samozřejmě hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se