Rodrigez Sanchez Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Tak je rozhodnuté že to bude ZELENÁ a ORANŽOVÁ na 12tke a T100. Ešte hľadám aj niečo iné okrem Nite - Icon ale zatiaľ je to asi jediný kandidát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) https://www.armourlite.com/slimline Asi by sis měl založit vlastní vlákno, tohle už je dost mimo původní téma. Napiš Bertovi, jestli by těch posledních cca 10 příspěvků nemohl přesunout. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Pořídil jsem si průvodce zrádnými vodami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Nechci rozšiřovat počet témat, dám to sem. Pochopil jsme správně, že na takovýchto pilotkách nelze odečítat minuty? Vlastně mě to až doteď netrklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Repritt Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Tak já svoje první hodinky vybíral poslední měsíc. Požadavky byly ze začátku safír, automat a chronograf. Budget byl cca 20k. Tak jsem koukal po Tissot, Longines, atp. a rychle mi došlo, že budget půjde nahoru, protože bych si nedokázal vybrat. Jako první to přece chci něco speciálního . Dlouho jsem řešil i kde to nakoupit, ale to už jsem naštěstí pořešil tady. Nakonec jsem si vybral Junghans, do kterých jsem se zakoukal na první dobrou a hned přeskočila jiskra. Mám je na ruce a doufám, že budou dlouho sloužit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Před hodinou, Repritt napsal: Tak já svoje první hodinky vybíral poslední měsíc. Požadavky byly ze začátku safír, automat a chronograf. Budget byl cca 20k. Tak jsem koukal po Tissot, Longines, atp. a rychle mi došlo, že budget půjde nahoru, protože bych si nedokázal vybrat. Jako první to přece chci něco speciálního . Dlouho jsem řešil i kde to nakoupit, ale to už jsem naštěstí pořešil tady. Nakonec jsem si vybral Junghans, do kterých jsem se zakoukal na první dobrou a hned přeskočila jiskra. Mám je na ruce a doufám, že budou dlouho sloužit. Tech dlho slúžia a hlavne robia radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 V 18. 1. 2021 v 14:15, Ondrej83 napsal: Pořídil jsem si průvodce zrádnými vodami ..................... Už jsi něco vybral nebo ještě vybíráš? Ale budou to nakonec Rolexy, že ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 15 hodinami, milomac napsal: Už jsi něco vybral nebo ještě vybíráš? Ale budou to nakonec Rolexy, že ano? Zatím pořád vybírám, ale už mám jen dva favority. Rolex Datejust a IWC Portuguese 7 days. Nemůžu se rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 16 minutami, Ondrej83 napsal: Zatím pořád vybírám, ale už mám jen dva favority. Rolex Datejust a IWC Portuguese 7 days. Nemůžu se rozhodnout Začni Rolexkama, pak alespoň bez ztráty prodáš a půjdeš dál:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Tak to si projdi fórum, ve které partičce fandů se budeš cítit líp ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Za mě taky Rolex, z těch dvou tvých favoritů jsou takové "pro každou příležitost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 to je hezky napsany, akorat ty promenne ( 1 az 3) se v case muzou promenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 V 16. 2. 2021 v 17:31, milomac napsal: Už jsi něco vybral nebo ještě vybíráš? Ale budou to nakonec Rolexy, že ano? Nakonec jsem se rozhodl pro Rolexy. Chtěl bych DJ nebo OP. Už jsem je poptával mailem v HB, ale jsou tam nějaké čekací lhůty. Navíc bych si je chtěl zkusit. Možná bych vzal i nějaké z druhé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 U Bechyněho mají v sekci vintage Datejusty z roku tuším 2013 a OP z 2020, tak mrkni, pokud se chceš vyhnout čekačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 V 30. 3. 2021 v 14:48, exell napsal: U Bechyněho mají v sekci vintage Datejusty z roku tuším 2013 a OP z 2020, tak mrkni, pokud se chceš vyhnout čekačce. Myslím že jsou uz prodane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 56 minutes ago, engels said: Myslím že jsou uz prodane... já je tam ještě vidím, nebo máš info přímo od obchodu, že jsou pryč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engels Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Ptal jsem se na ně asi před týdnem, pry byly fuc tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Tak jsem včera rozjel koupi nových Rolex OP, zvolil jsme klasickou velikost 36 a bright blue číselník. Tento měsíc se pojedu napsat na wish list a uvidíme, jak dlouho to bude trvat. Pán z HB, který mi volal, tvrdil, že to možná bude trvat rok, což mi teda u OP přijde docela dost, aspoň podle toho, co jsem tady na fóru četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Já bych potřeboval poradit. Jak najít ty správné poslední hodinky. Bo těch posledních mám čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 To je uplne jednoduchy. Posledni hodinky jsou preci v Zasilkovne nebo u nejake delivery spolecnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se