Přejít na obsah

Jak najít ty správné (první) hodinky?

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...

Dobry den,

neustale prahrabuji fora a neustale zjistuji, ze si chci koupit sunty. Prosim tedy o radu. Predem dekuji za nazor.

tissot-prc-200-ice-hockey-special-edition-t055-417-17-017-02.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz

https://www.hodinky.cz/tissot-xl-quartz-t116-617-36-057-00.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz

https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Prospex/Seiko-Prospex-Military-32986

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...

V nějakém odkazu jsem četl, že by to čtení mělo být pro nováčky povinné. Nelze než souhlasit. Jsem nováček. Přihlásil jsem se před třemi dny. Těch informací, které tady tečou je tolik, že nejsem vůbec schopen to pobrat. Tohle je stručné a výstižné. Viděl jsem tolik hezkých hodinek, že se nedivím, kolik z vás tomu propadlo.

děkuji

Odkaz ke komentáři

Jacobe, kde jsi s timhle vlaknem byl pred cca 8-mi lety ?:-).

Zaslouzilo by si to byt na titulce a jako povinne cteni.

Já jsem k tomu musel také dospět. Přesně tím stylem, že jsem nakoupil a prodal desítky kusů hodinek. Přeci bych nemohl psát o nečem, aniž bych vše zkusil :-).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj,

díky moc za tento příspěvek, protože jsem právě ve fázi výběru prvních hodinek s mechanickým strojkem.

Stále ale řeším jestli investovat do in-house strojku už u prvních hodinek nebo zvolit jednodušší osvědčenou mnohem levnější cestu např. ETA 7750/7753 a vybírat podle vzhledu.

Je tu někdo, kdo si tímto prvním výběrem taky nedávno prošel?

zatím

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Díky za tento příspěvek a dobré rady.

Ještě bych dodal osobní zkušenost s něčím co nastalo po mém prvním nákupu "dražších" hodinek - což pro mne bylo něco v relaci kolem 90K. Měl jsem velký problém s tím je vůbec nosit, bál jsem se vzít je do hospody, na sport či kamkoli kde by mohli dojít jen trochu k újmě.

Asi je dobrý zkusit si představit, že člověk nosí denně na ruce celkem velký prachy a jestli s tím bude OK.

Jaké jsou vaše zkušenosti s překonáním "strachu" o hodinky?   

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Hele to je tezky. Zvlast z te fotky zblizka.

Jde celkove o postavu, styl oblekani, prilezitost na noseni.

Mne by maly byly, a to nejen kvuli ruce 21cm, ale take kvuli tvaru zapesti.

Ale kazdy to ma jinak. Vice foto, i treba trochu z dalky, nebo cele ruky napovi vic...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...