AKUC Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Ježiš to jsem netušil, že je dnes s resizingem tolik práce Tak snad se teď povede.tie Hamiltonky sú fakt podarené , to sú 42mm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterek82 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 tie Hamiltonky sú fakt podarené , to sú 42mm ?Ano, 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUF Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Ještě jeden parametr k úvaze: Jakým vlivům je hodlám vystavovat. Pokud je nehodlám sundavat při sportu ani při manuální práci, tak se asi při vyšším riziku zničení nevyplatí investovat sumu do "celoživotních" hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malinkej Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Dobry den,neustale prahrabuji fora a neustale zjistuji, ze si chci koupit sunty. Prosim tedy o radu. Predem dekuji za nazor. tissot-prc-200-ice-hockey-special-edition-t055-417-17-017-02.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz https://www.hodinky.cz/tissot-xl-quartz-t116-617-36-057-00.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Prospex/Seiko-Prospex-Military-32986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malinkej Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 ty prvni jsou tissot prc 200 ice hockej special edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David13 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Není co dodat - zevnějšek přesný. Výborný díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 podle: 1. cena2. typ3. velikost Safír a automaty beru jako samozřejmost. (Jinak moje první byly quarz ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Skvělý článek, díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romuž Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 V nějakém odkazu jsem četl, že by to čtení mělo být pro nováčky povinné. Nelze než souhlasit. Jsem nováček. Přihlásil jsem se před třemi dny. Těch informací, které tady tečou je tolik, že nejsem vůbec schopen to pobrat. Tohle je stručné a výstižné. Viděl jsem tolik hezkých hodinek, že se nedivím, kolik z vás tomu propadlo. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Jacobe, kde jsi s timhle vlaknem byl pred cca 8-mi lety ?:-).Zaslouzilo by si to byt na titulce a jako povinne cteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Když je ta správná příležitost, koupím i něco o čem nejsem tak úplně presvedcenej a pak sám sebe překvapuju, v čem si najdu zalíbení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jacobe, kde jsi s timhle vlaknem byl pred cca 8-mi lety ?:-).Zaslouzilo by si to byt na titulce a jako povinne cteni. Já jsem k tomu musel také dospět. Přesně tím stylem, že jsem nakoupil a prodal desítky kusů hodinek. Přeci bych nemohl psát o nečem, aniž bych vše zkusil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bártič Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Ahoj, díky moc za tento příspěvek, protože jsem právě ve fázi výběru prvních hodinek s mechanickým strojkem. Stále ale řeším jestli investovat do in-house strojku už u prvních hodinek nebo zvolit jednodušší osvědčenou mnohem levnější cestu např. ETA 7750/7753 a vybírat podle vzhledu. Je tu někdo, kdo si tímto prvním výběrem taky nedávno prošel? zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Asi jde o to, do jaký cenový hladiny míříš. Jestli základ za pár desítek tisíc, tak 7750 a není co řešit. Nebo jestli výš, třeba k Omega 9300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmiroslav Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Díky za tento příspěvek a dobré rady. Ještě bych dodal osobní zkušenost s něčím co nastalo po mém prvním nákupu "dražších" hodinek - což pro mne bylo něco v relaci kolem 90K. Měl jsem velký problém s tím je vůbec nosit, bál jsem se vzít je do hospody, na sport či kamkoli kde by mohli dojít jen trochu k újmě. Asi je dobrý zkusit si představit, že člověk nosí denně na ruce celkem velký prachy a jestli s tím bude OK. Jaké jsou vaše zkušenosti s překonáním "strachu" o hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 U auta za 90 táců by tě vůbec nezajímalo, jestli ho náhodou někde neodřeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Jaké jsou vaše zkušenosti s překonáním "strachu" o hodinky? Strach překonám vždycky, jinak bych si je nekoupil. Stejně tak si vždycky nadávám (bez ohledu na pořizovací hodnotu), když je někde škrábnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Ja furt nevím. Nejsou malé? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Poradi nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Hele to je tezky. Zvlast z te fotky zblizka. Jde celkove o postavu, styl oblekani, prilezitost na noseni. Mne by maly byly, a to nejen kvuli ruce 21cm, ale take kvuli tvaru zapesti. Ale kazdy to ma jinak. Vice foto, i treba trochu z dalky, nebo cele ruky napovi vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se