par-pa Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 70mai Dash Cam Pro mam taky i se zadní kamerou. Kupovanou v CZ. GPS má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Díky za odpověď. Škoda. Máte někdo prosím tip na kameru (stačí přední) bez GPS? Přes 6 let jsem používal Xiaomi Yi , ale počítám, že kvalita záznamu pokročila. S upevněním "na bidýlku" nemám problém. Líbí se mi, že jediným pohybem jí otočím, aby zabírala okno dveří řidiče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Mám už druhou Xiaomi Yi, protože ta první po čase (několik let) šla tou kvalitou obrazu hodně dolu. Prodejce mi to vysvětloval, že časem modul slábne a má na to vliv horko, zima, atd a ta kvalita obrazu už není jako za mlada. Ale koupil jsem novou tu samou a paráda. Asi budou lepší a pochopitelně dražší, ale vyhovuje mi. Myslim, že to byla ve svý době nejlepší kamera v poměru cena/výkon. Manželka jí má v autě a taky spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 @Americkej Jasně, built-in. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 V 8. 12. 2024 v 11:47, Strocek napsal: Mám už druhou Xiaomi Yi, protože ta první po čase (několik let) šla tou kvalitou obrazu hodně dolu. Prodejce mi to vysvětloval, že časem modul slábne a má na to vliv horko, zima, atd a ta kvalita obrazu už není jako za mlada. Ale koupil jsem novou tu samou a paráda. Asi budou lepší a pochopitelně dražší, ale vyhovuje mi. Myslim, že to byla ve svý době nejlepší kamera v poměru cena/výkon. Manželka jí má v autě a taky spokojenost. Yi mam uz 7 rokov, tehda z alika za 45 usd. Ci sa kvalita zhorsila netusim, zaznamy si neuchovavam No stale zije...Ocakavam, ze Mio 935w bude niekde inde. V ramci BF za 109 eur snad dobra kupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 super kamerky dela viofo. v cesku je prodavaji na isix , zaruka i podpora hodne v topu. kvalita zaznamu je skvela, co je je ale jeste lepsi je vydrz. nedavaji dovnitr baterku, ale kondenzator. mame koupene 4 kusy v autech ruzneho stari a i ta nejstarsi coz je vic nez 6 let stale funguje na jednicku podtrzenou. ty posledni modely maji uchvatny nocni zaznam, i pri mizernych svetelnych podminkach je vysledek epicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 (upraveno) V 8. 12. 2024 v 14:34, shaggy napsal: Yi mam uz 7 rokov, tehda z alika za 45 usd. Ci sa kvalita zhorsila netusim, zaznamy si neuchovavam No stale zije... Ocakavam, ze Mio 935w bude niekde inde. V ramci BF za 109 eur snad dobra kupa. Rozšířit Ta kvalita záznamu byla hodně znát a čitelnost značek byla slabá. Já si občas něco stáhnu pro zajímavost, takže vidim jak na tom kvalita obrazu je. Bejt tebou, tak bych to zkontroloval, aby si pak nepotřeboval záznam a tam bylo vidět kulový e: Z alíka bych si elektroniku nikdy nekoupil. Úplně první Yi jsem po měsící reklamoval, protože tam přes obrazovku jezdili nějaký duchové, zkoušli přehrát program, ale samozřejmě to dělalo pořád, tak proběhla reklamace a pak už v pořádku. Všechny kamery kupovány na isix.cz. Upraveno 8. prosince 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Trochu jsem profrčel net a mladému jsem vybral tuhle - https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a129-plus-duo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 kup mu jen predni-https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a129-plus-pouze-predni-kamera/ zadni ti dam gratis. mam ji v supliku novou nepouzitou a je mi k nicemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 (upraveno) V 8. 12. 2024 v 15:11, vraby napsal: Trochu jsem profrčel net a mladému jsem vybral tuhle - https://www.isix.cz/gitup-viofo/gitup--viofo-a129-plus-duo/ Rozšířit Tuhle mám (teda starší model) a po X letech jsem vyndal kartu (kvůli srážce se srnkou) a záznam v pohodě. Jediný negativní zážitek mám, že já blbec to nějak nastavil tak, že se spínala pohybem a běhající psi uštvali baterku v autě já trouba jel do servisu, že je něco špatně s autem a rozbitej jsem byl já Upraveno 8. prosince 2024 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Ahoj. Tak jsem pod stromečkem našel kameru do auta. Protože bych kabely kolem okna a po palubce nevydejchal, nemá někdo tip na montáž. Praha a okolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Mám to schovaný v tom přechodu mezi čelním sklem a stropem a přes A sloupek vedený do pojistkové skříně, zapojeny přes Smart box. Dělali mi to u Tukase, když jsem tam řešil ještě něco dalšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Mám to stejně, šel jsem do té 70mai, instalace svépomocí za 30 minut včetně zadní kamery. Vedeno nad sklem, a-sloupek, těsnění kolem dveří až k pojistkám. Tam najít pojistku se spínaným napětím (třeba zadní stěrač), pokud i s parkovacím monitoringem, tak na stálé napětí, pomocí rozdvojky nebo přímo na jednu nožku pojistky a jede. Raděj sám, protože si ohlídám, aby mi to někde nedali křížem před airbag a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 @Goran02 jak jsi tahal kabel na tu zadní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Sam to delat nechci. Jak jsou nekde plastovy zacvakavacky nebo slaboproud tak nejak doprasim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se