Frantik Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Několikrát tu padlo, že si kupujete kalhoty v Lidlu, jak vám bezva padnou a jak dlouho vydrží. Fakt by mě zajímalo, kde si v tom Lidlu ty levný, kvalitní a slušivý gatě zkoušíte. Já tam byl všehovšudy párkrát pro liči, ale nikde jsem tam převlékací kabinku/y nezaregistroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 máme to v oku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 a nebo v pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 jojohttps://www.youtube.com/watch?v=yEcIvP0q5V4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Několikrát tu padlo, že si kupujete kalhoty v Lidlu, jak vám bezva padnou a jak dlouho vydrží. Fakt by mě zajímalo, kde si v tom Lidlu ty levný, kvalitní a slušivý gatě zkoušíte. Já tam byl všehovšudy párkrát pro liči, ale nikde jsem tam převlékací kabinku/y nezaregistroval.Mi byly doneseny "by oko" až domů. Zkusil jsem, sedělo, akorát jsem si nechal upravit délku.Co se "slušivosti" týče, za mě OK, ale citlivější oko to nepochybně uvidí jinak, cena ok a kvalitu si zatím netroufám hodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 No, existuje eventuelně i výměna/vrácení zboží. Nicméně jsem si tam asi před rokem jedny neplánovaně koupil, zaujala mě barva a klas. střih. A jo, sedí fajně, hned po leviskách nejpohodlnější džíny. A kvalita lepší průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman2277 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Bohužel se už kvalitni rifle nevyrábí.A za tím si stojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Taky bych řekl, že to nestojí za nic. I blbý Superky z Tuzexu, před 30 lety, by dnes byla špička. O Leviskách ani nemluvě. Dnešní Levisky buď šly kvalitou dolů a nebo se u nás prodávají fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Bohužel se už kvalitni rifle nevyrábí.A za tím si stojím.Stuj si za tim, ale je to blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Stuj si za tim, ale je to blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman2277 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Geodet:neprodávájí se fejky,jen kvalita šla do kytek.Klasika 501čky jsou totálně ošizené z výroby když to srovnáš s tím samým modelem před 20-30 lety.Appropo snížení kvality spotřebniho zboží je napříč celým spektrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Fajné vlákno, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Geodet:neprodávájí se fejky,jen kvalita šla do kytek.Klasika 501čky jsou totálně ošizené z výroby když to srovnáš s tím samým modelem před 20-30 lety.Appropo snížení kvality spotřebniho zboží je napříč celým spektrem.Lívaje 501, co jsem si pořídil před 25 lety v Houstonu jsem taky dodrbal na cimprcampr...jen mi to trvalo tak o půl roku dýl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 O vanocich jsem si opět koupil Big Star; džíny made in Poland. Mám už tak patery. Bohužel taky začali šetřit. Kupoval jsem model, který měl dvojité ploché švy vně i vevnitř nohavic, Colt. Jediné s oběma plochými švy, které jsem našel skrz všechny značky. Už je nedělají. Teda dělají, stejný střih, stejné jméno, ale bohužel již jen jednoduché švy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Ja mam troje Jacob Cohen, nejstarsi asi dva roky a porad jsou jak nove ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Sem docela tlustej, stehna nevyjimaje. Mam tri roky nejaky roury Lee, nosim je tak jednou az dvakrat tejdne a furt drzi! I barvu! Jo, a mam rad Frantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Proč říkáte džínám rifle? Vždyť Rifle je jen jedna z mnoha značek! To je jako kdybych všem autům říkal třeba škodofka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Proč říkáte džínám rifle? Vždyť Rifle je jen jedna z mnoha značek! To je jako kdybych všem autům říkal třeba škodofka. Já jsem čekal kdy se ozveš Já mám taky celkem rád rifle od blažka, akorát se teda dost vytahají časem. Jinak mám dobré zkušenosti s pierre cardin. Víc než rok mi teda vydrží málokteré, většinou se rozedřou v rozkroku a to fotce nahoře nemůžu konkurovat zase nemám tak hnusný ksicht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Rifle - to je moravsky džíny. S přítelkyní z Hané jsme toto téma už řešili. Dále třeba brambory jsou zemáky, rožněj světla a ještě nějak divně říkaj bonbónům... atd. :-)) Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se