Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník tolja

Několikrát tu padlo, že si kupujete kalhoty v Lidlu, jak vám bezva padnou a jak dlouho vydrží. Fakt by mě zajímalo, kde si v tom Lidlu ty levný, kvalitní a slušivý gatě zkoušíte. Já tam byl všehovšudy párkrát pro liči, ale nikde jsem tam převlékací kabinku/y nezaregistroval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Několikrát tu padlo, že si kupujete kalhoty v Lidlu, jak vám bezva padnou a jak dlouho vydrží. Fakt by mě zajímalo, kde si v tom Lidlu ty levný, kvalitní a slušivý gatě zkoušíte. Já tam byl všehovšudy párkrát pro liči, ale nikde jsem tam převlékací kabinku/y nezaregistroval.

Mi byly doneseny "by oko" až domů. Zkusil jsem, sedělo, akorát jsem si nechal upravit délku.

Co se "slušivosti" týče, za mě OK, ale citlivější oko to nepochybně uvidí jinak, cena ok a kvalitu si zatím netroufám hodnotit.

Odkaz ke komentáři

No, existuje eventuelně i výměna/vrácení zboží. Nicméně jsem si tam asi před rokem jedny neplánovaně koupil, zaujala mě barva a klas. střih. A jo, sedí fajně, hned po leviskách nejpohodlnější džíny. A kvalita lepší průměr.

Odkaz ke komentáři

Geodet:neprodávájí se fejky,jen kvalita šla do kytek.Klasika 501čky jsou totálně ošizené z výroby když to srovnáš s tím samým modelem před 20-30 lety.Appropo snížení kvality spotřebniho zboží je napříč celým spektrem.

Odkaz ke komentáři

Geodet:neprodávájí se fejky,jen kvalita šla do kytek.Klasika 501čky jsou totálně ošizené z výroby když to srovnáš s tím samým modelem před 20-30 lety.Appropo snížení kvality spotřebniho zboží je napříč celým spektrem.

Lívaje 501, co jsem si pořídil před 25 lety v Houstonu jsem taky dodrbal na cimprcampr...jen mi to trvalo tak o půl roku dýl...

Odkaz ke komentáři

O vanocich jsem si opět koupil Big Star; džíny made in Poland. Mám už tak patery. Bohužel taky začali šetřit. Kupoval jsem model, který měl dvojité ploché švy vně i vevnitř nohavic, Colt. Jediné s oběma plochými švy, které jsem našel skrz všechny značky. Už je nedělají. Teda dělají, stejný střih, stejné jméno, ale bohužel již jen jednoduché švy.

Odkaz ke komentáři

Proč říkáte džínám rifle? Vždyť Rifle je jen jedna z mnoha značek! To je jako kdybych všem autům říkal třeba škodofka. :D

Já jsem čekal kdy se ozveš :D

Já mám taky celkem rád rifle :) od blažka, akorát se teda dost vytahají časem. Jinak mám dobré zkušenosti s pierre cardin. Víc než rok mi teda vydrží málokteré, většinou se rozedřou v rozkroku a to fotce nahoře nemůžu konkurovat  <_<  zase nemám tak hnusný ksicht :D

Odkaz ke komentáři

Rifle - to je moravsky džíny. S přítelkyní z Hané jsme toto téma už řešili.

Dále třeba brambory jsou zemáky, rožněj světla a ještě nějak divně říkaj bonbónům... atd. :-))

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...