Návštěvník Zmizík Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Zlaty slavik Karel 4. Orlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ona Vondrackova jeste zije? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Přimlouvám se za něco na stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Na tohle téma by se hodil bronz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Tak takle to vypada kdyz se zacne vymejslet limitka? 5 lidi pise k tematu, ostatni pisou kikotiny nebo se to snazi negovat.... Obdivuju tvoje odhodlani Financ, neco mi rika ze to tady zazivas casto Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 20:50, MJ. napsal: Tak takle to vypada kdyz se zacne vymejslet limitka? 5 lidi pise k tematu, ostatni pisou kikotiny nebo se to snazi negovat.... Obdivuju tvoje odhodlani Financ, neco mi rika ze to tady zazivas castoA vona se zacla vymejslet nejaka limitka??? Ze sem si nevsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 20:55, Zmizík napsal: A vona se zacla vymejslet nejaka limitka??? Ze sem si nevsim.Aha, to sem si splet asi vlakno. Tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 20:39, CEGY napsal: Ona Vondrackova jeste zije?To je snad jedno ne, důležité je že její písně jsou věčnou součástí kulturního dědictví... něco jako Lenin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 klasické antréé, ať si pindaj my jsme zvyklí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Karel IV. je asi aktuální nejvíc, ale myslím, že se toho chytí i Elton (což nám zase tak nemusí vadit).Jan Hus je už pasé.100 let státu - což doufám, že bude zajímavé téma pro místní tvůrce limitek má ještě čas. Asi osobně počkám až na ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 21:16, odjinud napsal: .100 let státu - což doufám, že bude zajímavé téma pro místní tvůrce limitek má ještě čas. Asi osobně počkám až na ni.Nádherné téma, ale to aby se na tom už začalo pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Jak nekdo neprijde s nosnym napadem, sou to jen pindy. Tak ja navrhuju cifernik 4-5-0 (4. 0tec Vlasti), jednorucky s centralni vterinovkou. Hodinovka by byla jako malinkaty zezlo a vterinovka jabko - ze by se tocilo na fleku a z nej by lez ten krizek a ten by ukazoval vteriny na takovy stupnici. A nahore by mohla bejt koruna, jakoze Ceska Koruna ale nerozhodnute by to odkazovalo zaroven na Rolex. Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 jsem ochoten se vzdát té romky pokud to bude v PVD.Jinak ja su pro sluneční hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) limitku Jan Hus prý bude dělat R.Jerome modifikací volcana a spolupracovat na ní bude nizozemský designér Mark Sturkenboom, terý se nedávno zapsal do análů designu svým počinem "vibrátor pro vdovy s 21 gramy popela zesnlého manžela". Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Mohly by být v hranatém pouzdru,pokud by se jednalo o hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 21:34, Zmizík napsal: Jak nekdo neprijde s nosnym napadem, sou to jen pindy. Tak ja navrhuju cifernik 4-5-0 (4. 0tec Vlasti), jednorucky s centralni vterinovkou. Hodinovka by byla jako malinkaty zezlo a vterinovka jabko - ze by se tocilo na fleku a z nej by lez ten krizek a ten by ukazoval vteriny na takovy stupnici. A nahore by mohla bejt koruna, jakoze Ceska Koruna ale nerozhodnute by to odkazovalo zaroven na Rolex.Tak to nakresli zmiziku ať vidíme do tvé mysli , vypadá to zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tohle vlakno bude zajimavy. Nekterych hlasek jsem si poprskal monitor. Jinak limitka ke 100 letum republiky se mi libi, mozna by se fakt mohla zacit resit driv nez v osmnactym roce.Za me mi Karel IV. k hodinkam taky moc nesedi, ale jsem zvedavej, co se z toho vyvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Mě by se líbily ty sluneční hodiny, třeba v bronzu a mohly by v nich být nějaké pěkné rytiny. Na náramkáče mi trochu chybí motivace, proč tam dávat zrovna Karlíka. A aby to nebylo moc fádní, tak by mohly mít GMT komplikaci v podobě odečtu hodin dle hlavních měst států, které tvořily římskou říši jím ovládanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Myslím si, že by se to mělo řešit po pořadě, takže nejprve limitku Husa a pak teprve Karla.Někdo tady tak zmiňoval Zmikunda, takže inspiraci na tuhle limitku můžem načerpattřeba tady http://historje.tumblr.com/ Na dýnku by pak byl krásnej nápis: Všchni Zmikundi národa.No a Eltón má na dva roky existenci zajištěnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 A co limitka ale cestovatelů Zikmunda s Hanzelkou? Na okruží dát města. .GMT by nebylo marný. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se