Přejít na obsah

limitka Karel IV

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
  V 18. 1. 2016 v 20:50, MJ. napsal:

Tak takle to vypada kdyz se zacne vymejslet limitka? 5 lidi pise k tematu, ostatni pisou kikotiny nebo se to snazi negovat.... Obdivuju tvoje odhodlani Financ, neco mi rika ze to tady zazivas casto

A vona se zacla vymejslet nejaka limitka??? Ze sem si nevsim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karel IV. je asi aktuální nejvíc, ale myslím, že se toho chytí i Elton (což nám zase tak nemusí vadit).

Jan Hus je už pasé.

100 let státu - což doufám, že bude zajímavé téma pro místní tvůrce limitek má ještě čas. Asi osobně počkám až na ni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Jak nekdo neprijde s nosnym napadem, sou to jen pindy. Tak ja navrhuju cifernik 4-5-0 (4. 0tec Vlasti), jednorucky s centralni vterinovkou. Hodinovka by byla jako malinkaty zezlo a vterinovka jabko - ze by se tocilo na fleku a z nej by lez ten krizek a ten by ukazoval vteriny na takovy stupnici. A nahore by mohla bejt koruna, jakoze Ceska Koruna ale nerozhodnute by to odkazovalo zaroven na Rolex.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

limitku Jan Hus prý bude dělat R.Jerome modifikací volcana a spolupracovat na ní bude nizozemský designér Mark Sturkenboom, terý se nedávno zapsal do análů designu svým počinem "vibrátor pro vdovy s 21 gramy popela zesnlého manžela".

53916694588d5927740cad8d0df3ac88.jpg
21-gram2.jpg

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

V 18. 1. 2016 v 21:34, Zmizík napsal:

Jak nekdo neprijde s nosnym napadem, sou to jen pindy. Tak ja navrhuju cifernik 4-5-0 (4. 0tec Vlasti), jednorucky s centralni vterinovkou. Hodinovka by byla jako malinkaty zezlo a vterinovka jabko - ze by se tocilo na fleku a z nej by lez ten krizek a ten by ukazoval vteriny na takovy stupnici. A nahore by mohla bejt koruna, jakoze Ceska Koruna ale nerozhodnute by to odkazovalo zaroven na Rolex.

Tak to nakresli zmiziku ať vidíme do tvé mysli :) , vypadá to zajímavé

Odkaz ke komentáři

Tohle vlakno bude zajimavy. Nekterych hlasek jsem si poprskal monitor.

Jinak limitka ke 100 letum republiky se mi libi, mozna by se fakt mohla zacit resit driv nez v osmnactym roce.

Za me mi Karel IV. k hodinkam taky moc nesedi, ale jsem zvedavej, co se z toho vyvine.

Odkaz ke komentáři

Mě by se líbily ty sluneční hodiny, třeba v bronzu a mohly by v nich být nějaké pěkné rytiny. Na náramkáče mi trochu chybí motivace, proč tam dávat zrovna Karlíka. :)

A aby to nebylo moc fádní, tak by mohly mít GMT komplikaci v podobě odečtu hodin dle hlavních měst států, které tvořily římskou říši jím ovládanou.

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že by se to mělo řešit po pořadě, takže nejprve limitku Husa a pak teprve Karla.

Někdo tady tak zmiňoval Zmikunda, takže inspiraci na tuhle limitku můžem načerpat

třeba tady http://historje.tumblr.com/ Na dýnku by pak byl krásnej nápis: Všchni Zmikundi národa.

No a Eltón má na dva roky existenci zajištěnou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...