Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 25. 1. 2016 v 20:32, Waya03 napsal:

Něco takovéhoto, to by byla lahoda. 8 dní rezerva, pohyby planet, každou čtvrtku melodie. Hermle Tellurium II.

Přesně něco takového by se mi líbilo, rouhačsky snad i napisu, ženy to mohlo být klidně i bez hodin :-)

Ale priznam se, že vůbec netusim o jakých cenových relacích tohle vlákno je a kde se pohybujeme...

Edit: teď jsem si našel že tohle stojí 8k $... Ehm... Takže zase zpátky na zem...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno
  V 25. 1. 2016 v 9:38, financ napsal:

ohledně něčeho na stůl jsem v kontaktu s autorem turba v budíku B90(viz odkaz). Mohlo by to vypadat podobně, najdeme použitelný stroj, tak abychom jich byli schopni sehnat dostatečné množství, necháme k tomu vyrobit nějakou fičuru ala turbo a pak tomu dáme slušivý obal.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90102-tourbillon-v-budiku-b90/?p=1588951

To je vynikající. Pokud to tak opravdu dopadne, pro všechny případy hlásím předem svůj zájem o číslo 12.

Odesláno
  V 25. 1. 2016 v 21:17, straspol napsal:

To je vynikající. Pokud to tak opravdu dopadne, pro všechny případy hlásím předem svůj zájem o číslo 12.

zrovna jsem si říklal, že 11 kousků by mohlo stačit

Odesláno
  V 23. 1. 2016 v 16:59, financ napsal:

tak jsem si to celý pročetl (uff) a objevují se tu 3 možné směry

1. náramkové hodinky (oblekovky, něco decentnějšího, společenské)

2. stolní hodiny

3. sluneční hodiny

kterým směrem se dáme

Já bych se držel "zřejmě asi původní koncepce", takže za mě č.1

Odesláno

Pokud s v květnu narodí kluk, tak to bude zase v naší rodině Karel čtvrtý, tak bych si zamluvil 4. 

Odesláno

nějak jsem po přečtení nepochopil, kam to směřuje (zda to už někam směřuje) - mechanické stolní? protože ty sluneční ala Kratzer mi přijdou výborný, ale vypadá to, že sluneční frakce je v menšině...

Odesláno

Pokud by byly stolní, které by za něco stály, tak bych se asi také přidal...

Jen pro inspiraci přidávám jeden jednodušší kousek. Šikovného kováře bychom tady asi našli, a udělat to s turbem od místních mistrů by mohla frajeřina.

post-33556-0-77159400-1453797799_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 1. 2016 v 8:31, saquinas napsal:

nějak jsem po přečtení nepochopil, kam to směřuje (zda to už někam směřuje) - mechanické stolní? protože ty sluneční ala Kratzer mi přijdou výborný, ale vypadá to, že sluneční frakce je v menšině...

No určitě bude oříšek, hezká a přijatelná bouda pro strojovnu. Toho Kratzra jsem navrhoval, jako možnou alternativu na využití. Jak se říká dvě mouchy.... pokud to nebude přeplácané a s dobrou patinou, tak si myslím že vysledek nemusí dopadnout zle.

Odesláno
  V 26. 1. 2016 v 9:21, daur napsal:

No určitě bude oříšek, hezká a přijatelná bouda pro strojovnu. Toho Kratzra jsem navrhoval, jako možnou alternativu na využití. Jak se říká dvě mouchy.... pokud to nebude přeplácané a s dobrou patinou, tak si myslím že vysledek nemusí dopadnout zle.

no tak ne že by mě stolní hodiny úplně nelákaly ... vůbec tedy netuším, o jaké cenové hladině se bavíme - má někdo tušení? aspoň odhadem...

Odesláno

Tak jako priorita pro mě byly náramkové hodinky, ale když tady vidím ty fotky, tak nějaké stolní bych nakonec asi taky přetrpěl... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...