gooseman Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Výměna s doplatek - vše klaplo jak má. Spokojenost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Druhý obchod s Pavlem a zase všechno na pohodu. Škoda, že jsem měl málo času a nemohli jsme nic peobrat. Děkuji za obchod. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Sympaťák se 100% spolehlivostí, děkuju a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Děkuji za obchod a že si na mě vzpomněl. Za mě určitě doporučuji (i za všechny předchozí obchody, ke kterým jsem nenapsal hodnocení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Vše podle popisu, spokojenost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Perfektní domluva a rychlé zaslání hodinek. Vše jak má být. Naprostá spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 I já se přidávám s kladným hodnocením. Věcná, rychlá, jednoduchá a spolehlivá domluva. Rychlý obchod - naprosto v pořádku, co se řeklo, to platilo. Spolehlivost, komunikace, přístup - vše super. U předání krátká pohodová rozprávka při kávě o hodinkách. Hodnotím jako kupující. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Super domluva a hodinky jsem měl do druhého dne. Naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Vsetko na jednicku. Rychla komunikacia a dodanie. Super zabalene. Urcite mozem odporucit zas a znovu.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Pavel je gentleman a jestě k tomu moc fajn parťák na pokec. Dokážu ostatním jen doporučit a jemu moc děkuji za přijemnou, vstřícnou transakci a pohodové posezení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Děkuji Pavlovi za podařenou výměnu a celkově naprosto hladkou spolupráci. Komunikace, poslání, zabalení - vše bylo dokonalé. Snad bude někdy příležitost potkat se osobně a o hodinkách pokecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 před 11 hodinami, Tenglis napsal: Děkuji Pavlovi za podařenou výměnu a celkově naprosto hladkou spolupráci. Komunikace, poslání, zabalení - vše bylo dokonalé. Snad bude někdy příležitost potkat se osobně a o hodinkách pokecat. Tak až Honzo pojedu přes Opavu, dám vědět a popovídáme o hodinkách (-: Díky za výměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Musím jen potvrdit všechnu chválu, co je napsána výše. Pavel je sympaťák a hodinky vypadaly lépe než na fotkách. Díky za super pokec a oběd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Poptávka se střetla s nabídkou a my s Pavlem v půli cesty. Bezva pokec, velmi spolehlivý člověk a obchod k oboustranné spokojenosti. Rozhodně doporučuji a rád zopáknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Můj první hodinkovy obchod s krátkým posezením u kávy.Mohu pouze doporučit. Prostě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Po čase druhý obchod. Tentokrát vyměněné role - já prodávající, Pavel kupující. Vše v pořádku, rychlá domluva. Opět můžu doporučit. Díky za obchod a ať Ti dělají dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Vše v nejlepším pořádku. Vřele doporučuji Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAPPI88 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Komunikace s prodejcem uplne v pohode vse probehlo v ramci 4-5ti dni a Primky dorazily perfektne zabaleny v bublinkove folii v az extremne peclive zabalene krabicce . Jedina vytka by byla na adresu Packety/Zasilkovny, ale to prodejce neovlivni. Prodejce doporucuji a do budoucna verim, ze to nebyl posledni obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září S Pavlem je to již druhý obchod a opět na jedničku.DíkySent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu S Pavlem jsem uskutečnil nehodinkový obchod a mohu ho jen doporučit, co slíbil, to dodržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se