Přejít na obsah

Aeskulap 2012

Doporučené příspěvky

Asi máš na myslí limitovanou edici, kterou si nechali vyrobit členové tohoto fóra. Nebyl jsem členem této limitky, všechno je tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61949-prim-aeskulap/?hl=aeskulap

Z toho ale plyne že se jednalo pouze o pár hodinek pro konkrétní lidi. Proto se jich moc na prodej moc objevovat nebude. Zkus se ale kdyžtak obrátit na firmu Elton hodinářská, a.s., jestli by ti byli ochotní aeskulapy vyrobit, pokud si dodáš původní strojek cal. 66.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umíš si představit, že ho v Eltonu odmítnou, když tam kolega přijde a bude ochoten zaplatit?  :sad01_anim:

No jasně, že umím - řeknou, že  traktorkách s plastem a naklapávacím dýnkem to nepůjde, ale v bruselech s cylindrickým safírem ano - za 85.000,- min. :) 

Odkaz ke komentáři

Nó chtělo by to ještě detailnější informace. Tuším, že ty Ronda strojky jsou qvarc a mají "vteřinovou cukatůru" a jestli to tak je, tak ta "vteřinová cukatůra" velmi snižuje rozlišovací schopnost :eek: (zvláště u vyšších hodnot) počtu odečítaných pulsů a není to takto příliš vhodné, jak taky tuším že to už tady na Fóru někdo psal.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ta straspolova limitka je jedna z nejlepsich limitek, co tu kdy byla. Samotny napad, proporce a vyuziti vetsi plochy traktorovyho cifru, to je bomba. A pak mam jeste dva favority na super limitky: Igeny zlutasky a Igeny automatic. Jsem presvedcen, ze kdyby Elton nekomu udelal neco podobneho, resp. za uziti dilu, ktere jsou prave soucasti onech limitek, dusevnim vlastnictvim tech, kteri limitky delali, bude riskovat reseni preferovane nasim panem prezidentem: Kalasnikov. Myslim, ze by to bylo opravdu,a ale opravdu velmi neseriozni...Vidim tedy jedinou moznost, oslovit ucastniky limitky, jestli pro nekoho nejsou zbytne....Za sebe, jsou to jedny z tech hodinek, ktere se prodaji az po me smrti.... Samozrejme, stimulem pro prodej takovych kousku je vzdy nabidnuta cena. Prodejne jsou domy, auta, zeny a tedy i hodinky. Jestli je moc chces, zamysli se, na kolik si je cenis a pak uvidis. U uspesnych limitek cena stoupa, u neuspesnych klesa. Ty chces tu, ktera je veleuspesna, zatim jsem nenarazil na nikoho, kdo by je o sve vuli prodaval.

Odkaz ke komentáři

...Igeny automatic. Jsem presvedcen, ze kdyby Elton nekomu udelal neco podobneho, resp. za uziti dilu, ktere jsou prave soucasti onech limitek, dusevnim vlastnictvim tech, kteri limitky delali, bude riskovat reseni preferovane nasim panem prezidentem: Kalasnikov.... 

Jen pro info, pouzdro na automaty mi normálně prodali ještě jedno. Je pravda, že jsem byl účastníkem straspolovy limitky a nechal odlišně popsat dýnko..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...