Conrad Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Pamětníků tu mnoho není ale byly kdysi bezmasé čtvrtky v hospodách a hospodský to řešili následovně- byl by tam květák smažený sýr knedlíky s vejci a také řízeček ale upozorňuji ten je od včerejška.
Tittus Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Jako že bych neměl votvírat ty flašky Diplomatica, Remy Martin a jednosladovek, který jsem si v pátek nakoupil v Makru? No nevim...
African Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tak na ten mokrej únor kluci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Jak pravíš, Afriko, tak na mokrej únor! Zn. Chomout a Sinn! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Deš pozdě Hasiču, my už jedem mokrej únor. Ale bude aji březen, takže je to fuk
Tittus Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Nevydržel jsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Ať žije mokrej únor! Jen se nemůžu rozhodnout, na co mám k DE Liga Privada nejvíc chuť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tak na ten mokrej únor kluci :-)Je to víno aspoň suchý..? :-)
African Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Je to víno aspoň suchý..? :-)Ano samozřejmě, suchý únor bez suchého vína si nedokážu ani jinak představit :-)
Qvido Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tak dneska 9 kousků, to mi ten únor nezačíná zrovna nejlíp....
honzyk Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tohle se na suchej únor taky může ne ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 No, normalne bych si nedal, ale kdyz uz se tady tak "stavkuje", aspon plechovku z zelezne zasoby sem vyndal z lednice...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Začínáme ukecal jsem i ženu ale asi si představovala něco jiného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Jsem rád, že mi minulý týden skončilo aplikování Pendeponu do každé "půlky" co 14 dní, od července. Únor bude sakra mokrej, kdo ví na jak dlouho...
African Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Ten chlapík People to nedá až sem vleze, pokud tedy neleží někde zlitej pod třešní :-)
petr_cha Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Konecne chvilka unoroveho klidu... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 no já snad začnu taky chlastat.............
Beet Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Já jsem měl loni suchý leden. A bylo to osvěřující. Ale ne proto, že mi to někdo řekl, ale proto, že jsem chtěl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se